1. Sist jag kollade så kostade Nongshim Kimchi bara 14 spänn på Maxi, hoppas inte den har blivit lika dyr för det är fanimej något av det godaste som finns.

  2. Mitt favoritkvällssnack är ett paket nudlar, så jävla ledsen att se de tomma hyllorna varje gång jag kollar efter dom :(

  3. Vid ica nära mig kan man hitta dem några timmar en dag i veckan. Har varit så sedan Ukraina krisen började. Det var redan ofta bra utplockat (bredvid student boende)

  4. Det där är ju importerade koreanska nudlar 100 gånger bättre än de där 10kronors paketen…

  5. Dubbla priset mot de på Maxi. Riktigt bra nudlar ifall du faktiskt ska göra en riktig nudelrätt. Tjockare och högre kvalité

  6. Det där är fancy snabbnudlar från Korea, faktiskt riktigt goda. Men går du till en asiatisk supermarket så kostar ett sånt paket runt 20, så fortfarande dyrt.

  7. Köper dessa på Saigon i Nordstan. Var ju någon månad sen senast men aldrig att jag kommer köpa dessa nudlar till de priset!

  8. När ett paket nudlar börjar kosta mer än 15 spänn så kallas det inte nudlar längre, då är det ramen som pojkarna på söder skulle säga.

  9. Ligger ju paket med MSG bredvid i bild , köp vanlig pasta och i med MSG i pastavattnet så har du nästan samma till billigare pris /s

  10. Ok, är intresserad varför skulle jag vilja investera i silver som både har gått upp och ner mellan ca $15 - $40 (med/utan inflationskompensation) under de senaste 10 åren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

News Reporter