Public Republic Art Studio

Кралицата на женските романи с нова интригуваща история

5 октомври, 2015 от · Няма коментари

Naslednicite_cover

Пени Винченци въвлича в света на козметичната индустрия в „Наследниците”

„Пени Винченци ще утоли глада ни за истории като тази на Пепеляшка.“
The New York Times
„Всички страни на любовта са разкрити в този неповторим роман – от първия цвят на влюбването и плахите му стъпки, през краткотрайната страст за една нощ, чак до единствената любов, тази, която трае с десетилетия.“
Cheddar Valley Gazette

„Наследниците” (вече по книжарниците от „Сиела”) е новата интригуваща история от кралицата на женските романи Пени Винченци. Този път английската писателка ни въвлича в света на козметичната индустрия. Търговска къща „Фаръл“ е бил лидер в бизнеса, привличала жените като магнит към възхитителния си магазин в Лондон още от 50-те години на миналия век.

Във „Фаръл“ всеки може да разчита на специално внимание. Основателката на компанията Атина Фаръл е легенда и във фирмата, и в кралството си в Баркли Аркейд. Светът на козметиката обаче се променя и някога единствената по рода си търговска къща „Фаръл“ сега е в упадък, а верните клиенти са изкушени от по-модерни марки и продукти. Но ето че се появява Бианка Бейли, бизнесдама с неповторим усет, жена, която винаги успява да постигне своето. Атина и Бианка започват битка за бъдещето на търговска къща „Фаръл“. Оказва се обаче, че миналото разкрива опустошителни истории за амбиции, силни личности, страст и чудеса. „Наследниците” е история, посветена на оцеляването… и на едно изключително наследство.

За Пени Винченци
Пени Винченци е една от най-обичаните и най-популярните английски писателки. След първия си роман „Стари грехове”, публикуван през 1989 г., тя пише повече от дузина бестселъра, сред които са и „Решението”, също издаден от „Сиела”.

Винченци започва да работи като библиотекарка още на 16 години. След завършването на колеж за секретарки, тя става журналист и пише за The Times, the Daily Mail и „Космополитан”, след което се преориентира окончателно към художествената литература. Само няколко години по-късно тя вече е продала над единайсет милиона копия по цял свят, а списание Glamour определя 76-годшината днес авторка като „доайен на съвременния бестселър”.

„Наследниците”
автор: Пени Винченци
преводач: Цветана Генчева
корица: Любомир Пенов
обем: 688 стр.
ISBN: 978-954-28-1876-2
Цена: 19.90 лв.
издателство: „Сиела”

Рубрики: Frontpage · За творчеството · Модерни времена

Етикети: , , , , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай