Public Republic Art Studio

Грандиозен музикален уикенд – Massive Attack, Chambao, Tiesto

7 юни, 2014 от · Няма коментари

Теодора Атaнасова

Имаме добра новина – въпреки ненормално студения юни, музикалното лято вече започна! Дъжда и ниските температури, не пречат градусът на емоциите да се покачва – става ни все по-свежо, по-безгрижно, абе някак ПО! А най-хубавото е, че има за всекиго по нещо!

Само тази седмица ни очакват три събития, които не можем да подминем с лека ръка – Massive Attack в четвъртък, Chambao в петък и Tiesto в събота…

Много музика, зрелищно шоу и незабравими изживявания, официално уикенда започва от днес!


Вчера вечерта (5.06) гигантите на трип-хопа – Massive Attack обърнаха Зимния дворец с главата надолу с невероятното шоу, което представиха пред българска публика. Това не беше просто обикновен концерт, а световната премиера на най-новия аудио-визуален проект на групата. Музикантите от Бристол ни накараха да се усещаме в безтегловност и това да ни харесва! Обещавaщo, енигматично, ненормално пътуване беше концертът, който чакахме от началото на годината.

1978908_746641245369591_738656637842991773_n
България е единствената им дестинация от Балканския полуостров за тази година, така че без съмнение се чувстваме специални.

Петъчната вечер (6.07) няма да се се отдалечи много от електронната музика, но постепенно ще навлезе в леко джаз звучене и фламенко ритми. Chambao e черешката на тортата от втората вечер на нашия музикален уикенд! Очакваме ги в 20:00 часа в зала 1 на НДК! Сигурни сме, че отново ще ни омагьосат и очароват с музиката, даваща ни усещане за свобода – заредена с толкова много емоция! Заедно с тях ще подгреем за едно чувствено и диво лято!

1979614_10151940399427327_96119071_n
Името на бандата – Chambao, на испански език (не случайно) означава сламен навес на плажа, който предпазва от дъжд, вятър или слънце.

Събота (7.06) е запазена за един от титаните на електронната музика, дами и господа, моля за внимание – Tiesto! Той ще стъпи отново на българска земя след като миналата година ни пропусна като дестинация в парти листа си. Нищо, ние ще му простим, заради обещаващото шоу, което ни подготвя. Ще чуем парчета от най-новия му албум – “A Town Called Paradise” дни преди да излезе на музикалния пазар. А за да не губи време, Tiesto е избрал точно летище София като парти локация.

TIESTO

Билети за събитието на цена от 50 лв. и VIP пропуски от 80 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и YALTA CLUB.

Музикалният уикенд вече започна, а вие какво избрахте?

Рубрики: Frontpage · Tворчество · Модерни времена · Новини · Сцена

Етикети: , , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай