Public Republic Art Studio

ALY & FILA в София – ударно!

1 юни, 2014 от · Няма коментари

В началото на лятото в София ще стане много горещо. Толкова горещо, колкото може да бъде само в Египет. Египет, защото гостите ни са от там и точно на 6-ти юни ще взривят голямата зала на най-емблематичната парти точка в страната. 4-ти километър ще се разтресе до основи, а Aly & Fila ще са тези, на които дължим това!

ALY&FILA_2

2-20-138

…и това не са георграфски координати. Това са цифрите, които говорят много за тях. Двама на брой, стоящи стабилно под номер 20 в престижната класация на DJ Magazine, на BPM от 138. Този път ни върви на двойки, защото те се завръщат в България точно 2 години след последното си гостуване тук.

Тръпки по цялото тяло – настръхнали косъмчета по ръцете – връхлитане в музиката – ускоряване на пулса – това са само някои от страничните ефекти, които се появяват, когато слушате египетското дуо Aly & Fila.

Мощен uplifting trance, който взривява сетивата, точно такъв, какъвто всичко го искате!

Това, което се свързва неотменно с тях е The Future Sound of Egypt – радио шоуто им, което разпространява техните музикални идеи по целия свят. Превърнало се е в една от най- разпознаваемите марки, в институция. Не само радио шоу, но и техен собствен label, част от гиганта Armada musicThe Future Sound of Egypt не спира да отправя послания.

Aly & Fila ни липсваха много и затова направихме всичко възможно, за да ги видим отново на българска земя. В тяхната компания ще бъдат няколко млади, но неуспоримо талантливи звезди, които ще допълнят настроението на вечерта по един незабравим начин.

Едни от най-нашумелите изгряващи звезди на музикалната транс сцена в момента ще се присъединят към горещата вечер с Aly & Fila, веднага след Moevv – това са Driftmoon, чието име напоследък чуваме от всички възможни посоки! Звученето им е смесица от модерен транс в най-чистата му форма, примесен с класически мотиви, инструменти като цигулка, флейта и други.

Moмчетата нямат трак, който да не е бил масивно подкрепян от Armin van Buuren в ASOT, печелейки Future Favourite и Tune Of The Week с всяка своя продукция. Не само Armin, но и самите Aly & Fila, Markus Schulz, W&W, Solarstone, Jorn Van Deynhoven, Max Graham и още много от най-най-добрите са се запалили по феноменалното звучене на Driftmoon.

A на Arcalis, който идва от Острова и който наскоро чухме в София, ще се падне задачата да ви задържи на върха на усещанията ви до сутринта!

На 6-ти юни, в петък, точно на 4 километра от идеалния център на София, ще се случи нещо, което всички чакаме на нокти, а момичетата от DGTY Promotions ще се погрижат това да е партито, което да постави летящ старт на лятото!

DGTY Promotions:
http://dgty-promo.com/

Рубрики: Frontpage · Модерни времена · Новини · Сцена

Етикети: , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай