Public Republic Art Studio

Астрологична прогноза за България – от 680 лето до 2020

3 март, 2014 от · Няма коментари

Какъв е звездният шанс на страната ни, кои са най-важните планети, които управляват съдбините на народите и държавите, къде и как се вписва всеки един от нас. Отговорът на тези и други въпроси дава професионалният астролог Любомир Червенков в книгата си „България. Астрологична прогноза за ХХI век”

Astro-Bulg-redakt

Днес имаме привилегията и предизвикателството да живеем в уникален момент от историческия път на нашия народ. Именно сега две от най-важните планети, които управляват съдбините на народите и държавите, са застанали статично.

Такова събитие никога не се е случвало в многовековната българска история, твърди авторът Любомир Червенков. Нито пък се е случвало някога в картите на други народи. От 6.10.2012 до 19.01.2020 прогресните позиции както на Юпитер, така и на Сатурн едновременно са застанали неподвижно в картата на българския етнос.

Книгата представлява вълнуващо пътешествие във вековете – от 680 г. до наши дни, а след това и напред през следващите 150 години. За този широк отрязък от време са проследени подробно всичките осем стационарни периода на Юпитер и всичките седем стационарни периода на Сатурн.

Юпитер управлява ценностната система на народа. Всеки път, когато той е заставал в зона на статичност, българският народ е преживявал промяна в стремежите, въжделенията и моралните си норми.

Сатурн има власт над държавното управление, законите и стабилността на държавата. При статичен Сатурн винаги се е разразявала криза в държавното управление.

Ясно се откроява как всички критично важни събития в българската история са се случвали именно в зони на статичност или на Юпитер, или на Сатурн.

Тези зони могат да се разглеждат като крайъгълни камъни, при достигането на които нацията ни е поемала в нова посока на развитие.

А сега изживяваме период, когато и двете планети променят курса си едновременно – в момента протича уникална промяна както на ценностната ни система, така и на системата на държавното управление!

Тази книга ще ви даде задълбочени познания по астрология, история, социология, международна политика и духовна наука. Тя ще ви помогне да разглеждате историческите събития не едностранно, а в тяхната цялост.

Ще придобиете верен и точен усет за силата, която пулсира в нашия народ. Тогава несъмнено ще усетите мисията на българите и ще придобиете представа какъв може да бъде личният ви принос за нейното осъществяване, категорични са от издателска къща „Кибеа”.

Любомир Червенков е роден в България, завършил е висшето си образование в Русия и е магистър на техническите науки. Работил е в Малта, а в последните години живее в Австралия.

През 2012 г. завършва второ висше (педагогическо) образование в престижния австралийски университет ECU (Edith Cowan University). Създател е на първия професионален център по астрология в гр. Пърт, има редица публикации в австралийската преса, изнася лекции и води курсове по астрология.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В България печели популярност с нашумялата през 2006 г. защита на единствената астрологична карта на българския етнос. През 2010 г. издателска къща” Кибеа“ публикува неговия подробен самоучител по астрология „Въведение в западната астрология. Разтълкувайте сами хороскопа си!”


Технически характеристики:

Издателство “Кибеа”, 2014
Формат: 190/245
Обем: 264 стр.
Цена: 21.00 лв.

ISBN: 954-474-639-1

Рубрики: Frontpage · Новини

Етикети: , , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай