Public Republic Art Studio

“Крес” от Мариса Мейер

12 февруари, 2014 от · Няма коментари

Книга трета от научнофантастичната поредица „Лунните хроники” на издателство „Егмонт България”

Cover_CRESS.indd

Героите са същите, но не съвсем – Рапунцел не е затворена в кула, а в сателит, обикалящ в орбита около Земята. И в търсене на истината тя не може да си позволи да спусне косата си или да отслаби защитата си. Но дори в бъдещето приказките започват с „Имало едно време…“.

„Крес” ще откриете в книжарниците в цялата страна. Романът ще може да се закупи в EPUB формат.

Научете повече…

Историята:

Синдер, капитан Трън, Скарлет и Вълка имат брилянтен план – да надвият кралица Левана и армията ѝ. Но, както всеки добър план, и този се проваля. Недеждата на бегълците е в Крес. Затворена в сателит от детството си, нейн единствен приятел е бордовият компютър. Тази дружба я е превърнала в чудесен хакер. За съжаление, обаче Крес току-що е получила заповед от Левана да открие Синдер и придружителите й.

Когато Крес най-накрая печели свободата си, цената за това се оказва твърде висока. Междувременно кралица Левана е решена на всичко да омъжи колкто се може по-бързо за император Кай. Крес, Скарлет и Синдер може и да не са доброволци да спасяват света, но по всичко личи, че са единствените, които ще се справят със задачата.

За автора:

Мариса Мейер е родена в Такома, Вашингтон. Дипломира се като бакалавър по творческо писане и детска литература в Тихоокеанския лутерански университет.
Магистърската си степен по книгоиздаване получава от университета Пейс.

Работи като редактор, преди да се отдаде изцяло на писането. Признава, че освен книгите и четенето сред интересите ѝ са пътешествията, хубавите вина и ловът на антики.

Отзивите:

Бестселър поредицата на „Лунните хроники” печели любовта на феновете в цял свят. Преведена на 27 езика, тя оглавява класациите за бестселъри на New York Times и USA Today.

„Действието в романите на Мариса Мейър се разгръща в ритъма на магията на приказките и шеметното вълнение на антиутопичната фантастика.” – коментират от Publisher’s Weekly и горещо ги препоръчват.

Рубрики: Frontpage · Модерни времена · Новини

Етикети: , , , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай