Public Republic Art Studio

“Полетът на орела”, Иво Топалов

18 юни, 2013 от · Няма коментари

Predstaviane - Poletat na orela

На 19 юни от 19 часа в книжарница Хермес, Парадайс Център, ще бъде представена дебютната книга на Иво Топалов „Полетът на орела”. Тя е илюстрирана от известния български художник и дизайнер Борислав Гергинов.

Иво Топалов е завършил културология в Софийския университет, дълго време работи като търговец и предприемач, а през последните години се занимава усилено с личностно развитие, като организира беседи с чуждестранни и български автори и лектори. В своя блог /”Блогът, който усмихва хората”/ печели своите читатели с множество интересни свои статии и интервюта. По негова инициатива се провежда и състезанието за презентатори „Майстор на думите“, спечелило за кратко време голяма популярност.

“Полетът на орела” е книга за пътя, за истинските ценности, за доблестта на търсиш своето призвание и изконните истини. Ето какво споделя Иво Топалов в началото на своя роман:

Винаги съм обичал историите, защото силата на словото е невероятна. Думите могат да накарат косите ни да настръхнат, но могат и да умиротворят сърцето. Могат да вдигнат бунт, но могат и да излекуват душата. Винаги съм мислел, че думите, умело свързани в история, са най-добрият начин да научим нещо ново. Винаги когато чета някоя притча, увлекателен роман или просто интересна история, се удивлявам на знанието, което сякаш неусетно се промъква, без много да се набива на очи.
Има истории, които си заслужава да бъдат разказани. Има и такива истории, които си заслужава да бъдат чути.

Заповядайте в книжарница „Хермес“, за да чуете една от тях и да се срещнете лично с нейния автор, а на страниците на Public Republic очаквайте интервю с автора и представяне на неговата книга и на инициативата му “Майстор на думите”.

Рубрики: Frontpage · Новини

Етикети: , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай