Public Republic Art Studio

Актьорски школи МОНТФИЗ – ракурс към Арт Фест Созопол 2012

3 октомври, 2012 от · 1 Коментар

Montfiz1

Лятото отмина – отмина времето за почивка и пътешествия, за морски приключения и лятно вдъхновение. С нови сили, с нови творчески импулси, с нова мъдрост започва новият сезон и за МОНТФИЗ.

Сега, в началото на учебната година, ще хвърлим поглед и към отминалото лято – всяко ново начало отваря нови възможности, но претворява и натрупания опит. Летният фестивал на изкуствата, който се организира от МОНТФИЗ традиционно всяка година и който дава възможност на начинаещи певци, танцьори, актьори и на любители на театъра и танца от всички поколения да надникнат в творческата „лаборатория“ и споделят опита на вече утвърдени певци и актьори, да потанцуват в ритмите на салса, хоп-хоп или кизомба или да се отдадат на творческо писане, тази година бе проведен в Созопол, в разгара на лятото, и привлече с курсовете и представленията си стотици участници и зрители.

Montfiz9
Созопол 2012

Равносметката в началото на новата учебна година: 10 души от общо 19 кандидат-студенти, възпитаници на Школи МОНТФИЗ, са приети тази година в НАТФИЗ “Кр. Сарафов”, а десетки участници в уъркшопите вече са заявили участие и за МОНТФИЗ Aрт Фест Созопол 2013, освен за курсовете по актьорско майсторство, танци и пеене през годината.

В нашето вече няколкогодишно медийно сътрудничество с Актьорски школи МОНТФИЗ неведнъж сме представяли неговите организатори и изяви, както и известни актьори и хора на изкуството, чиято дейност е обвързана с школите. Сега, в началото на новия учебен сезон, ще ви представим поредица от интервюта с преподавателите на МОНТФИЗ Арт Фест Созопол 2012.

Най-напред обаче ще върнем кадрите, за да ви покажем част от атмосферата на фестивала.

Откриването

Montfiz 10

Преподавателите и представленията

Montfiz12
Слав Бойчев

Montfiz 3
Димитър Димитров и Йордан Славейков

Montfiz 7
Мария Сапунджиева

Montfiz8
Калин Сърменов

Montfiz13
Етиен Леви

Montfiz10
Иван Бърнев

Montfiz7
Иван Бърнев

Montfiz11
Ралица Бежан

Montfiz14
Владислав Виолинов

Montfiz5
Михаил Милчев и Росица Гевренова

Montfiz2
Георги Георгиев

Montfiz 4
Георги Георгиев

Montfiz 1
Ана Митева

Montfiz3
Ана Митева

Montfiz6
Ана Митева

Montfiz 6

Montfiz 5
Виктория Михова – Голди

Montfiz4

Montfiz 8

Montfiz 9

Уъркшопите

Montfiz16

Montfiz 2

Cнимки: Алeкcaндрa Йoткoвcкa

Очаквайте следващата седмица интервю с актьора Иван Бърнев, преподавател към МОНТФИЗ по време на Арт Фестивала Созопол 2012.

Рубрики: Frontpage · Visual Art · Графити · Сцена

Етикети: , , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

1 Kоментар за сега ↓

  • Криси // 20 окт, 2012 //

    Как мога да се запиша в школата Ви

Коментирай