Public Republic Art Studio

Неделя 21 август 2011 г.

22 август, 2011 от · Няма коментари

Десислава Неделчева

Днес беше кръщенето на Девина в малката църквичка „Св. Архангел Михаил”, където тъкмо е място за едно интимно бебешко тържество. Дойдоха много приятели. Усетих една вълна на обич и подкрепа и се изненадах на нещо което бих нарекла „настоятелно желание да празнуват с нас”. Нищо, че аз не бях особено адекватна.

Личицето на Девина издава интензивен живот, сякаш общува с ангелите постоянно – понякога гледа някъде над мен и се усмихва или вижда нещо страшно и се натъжава.

Искам да не забравям своята благодарност към Господ за децата и семейството, но нехая и смятам всичко това за даденост. Когато на моменти осъзная колко са крехки нещата около мен и най-вече животът – тогава се прехапвам от страх и вълнение. Може би страхът ме прави религиозна, а може би в крайна сметка пак щях да съм такава, заради ясната необходимост от алтернатива на материалния абсурд.

В края на деня имахме проблем с Ани, защото отказваше да се изкъпе, беше много изтощена и изобщо не искаше да ни слуша. Аз съм като нея непослушна и сега детето се мъчи да ме възпита.

Рубрики: Frontpage · Графити · Модерни времена

Етикети:

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай