Public Republic Art Studio

ЪПСУРТ с Лора Караджова и Балет Нова на сцената на Sozopol Fest – July Morning

24 юни, 2011 от · Няма коментари

sozopol fest

Специални ВИП-билети ще качат феновете на пиратския кораб на звездите

През изминалия уикенд Ъпсурт, Лора Караджова и Балет Нова потвърдиха участието си в Sozopol Fest – July Morning. Водещ на 48-часовата позитивно заредена музикална селекция на плажа на къмпинг Градина ще бъде свежият Майкъл Флеминг от Trio O Five.

tri o five
Tri O Five

Организаторите на фестивала обявиха официално и, че фестивалът тепърва ще се надгражда и развива, ще добавя в програмата си още великолепни изпълнители и ще се стреми да предлага на посетителите пълноценно изживяване за подобаващ старт на лятото.

Roelant Hollander and DJ Jijo 1
Roelant Hollander and DJ Jijo

От тази седмица са в продажба и билетите за VIP зоната на Sozopol Fest на цени от 90 лв. за двата дни и 50 лв. – за единия. Специалните пропуски не само ще позволят на феновете да гледат любимците си на броени метри от сцената, но ще ги качат и на палубата на уникалния пиратски кораб, който ще бъде изграден в близост. Корабът ще представлява своебразен бар, на който най-големите фенове с VIP билети ще имат възможност да опитат любимите коктейли на всички артисти.

boro_1
Dj Boro

През месец юни много от желаещите да споделят преживяването Sozopol Fest ще имат възможност да спечелят и Meet & Greet пасове в игрите, които медийните партньори на фестивала ще проведат. Организаторите обещават на най-големите фенове среща с изпълнител или банда по избор.

За да е истински наситено и зареждащо усещането от предстоящите 2 дни на лекота, свежа слънчева музика и морски емоции по време на Sozopol Fest гостите ще могат да се включат в демонстрациите на различни алтернативни спортове.

Предстоящото първо издание на Sozopol Fest ще се опита да промени и развие традицията по посрещане на първия изгрев на месец юли. July Morning може да се посрещне и в компанията на свежа, лека, фънки музика в съзвучие с идеята за лято, море, слънце, плаж, забавление.

marten 1
Dj Marten

Селекцията на участниците във фестивала, дело на артистичния директор на Sozopol Fest – Илко Гривишки/DJ Ilko, е уникална с това, че ще предложи на ценителите качествен подбор на артисти, които следват единна линия, носят сходен заряд и творят в допълващи се и кореспондиращи си музикални стилове и жанрове.

dj ilko1
Dj Ilko

Това, на което ще станат свидетели феновете, е един внимателно подбран и добре премислен микс, един непрекъснат 48-часов диджей сет, който ще позволи на публиката да се потопи напълно в преживяването без да я изправя пред резки промени в звучащото от сцената.

ilko1
Ilko

Билетите за Sozopol Fest – July Morning са вече в продажба на цени от 65 лева (2 дни+място за палатка) и 60 лева без къмпинг място, както и по 32 лева за един ден.
Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/sozopol-fest-kmping-gradina-96515/event.html
Ticketstreamhttp://www.ticketstream.cz/bgts/

Facebook страница: http://www.facebook.com/Sozopol.Fest

Сайт: http://sozopolfest.bg/

***

Sozopol Fest се осъществява с подкрепата на Община Созопол и на нашите медийни партньори „Нова телевизия“, „Диема“, Programata Media Group, Dnes.bg, Mp3.bg, MusicSpace.bg, Avtora.com, Jazz FM, Intro Magazine, Go Guide, Stand.bg, Tialoto.bg, Board.bg, iNews.bg, MusicSpace.bg, Avtora.com, 360mag.bg, Tillate.bg, DJ MAG BG, Disco.bg и Radio Nova.

Рубрики: Frontpage · Visual Art · Модерни времена

Етикети: ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай