Public Republic Art Studio

Енрике Марискал в София

14 юни, 2011 от · Няма коментари

Имаме огромното удоволствие да ви уведомим, че големият аржентински писател Енрике Марискал, който със своите приказки е достигнал сърцата на хиляди българи, пристига на 22 юни в България по съвместна покана на издателство БАРД и Ориндж Център. Читателите и почитателите ще могат да се срещнат на живо с него и да чуят вълшебния му език, с който разказва неповторими притчи за любов и доброта.

Енрике Марискал завършва философия, психология и педагогика в университета в Буенос Айрес.

Като преподавател осъществява мащабна дейност във всички нива на образователната система – бил е селски учител в изостанали региони, преподавател в държавен колеж в Буенос Айрес, професор и консултант в различни университети.

Също така е консултант към Световната здравна организация и специалист по планиране на човешките ресурси за ЮНЕСКО – Икономическата комисия за Латинска Америка и Карибския басейн.
Понастоящем провежда курсове, семинари и конференции за личностно развитие, работа в екип и креативност в големи организации.

Автор е на много книги, с които е успял да развълнува широката публика и да спечели верни читатели.

Заявки за интервюта и отразяване на посещението се приемат на телефони: 02/9437689; 02/9437659; 0879/055845 или e-mail: [email protected]

Рубрики: Frontpage · За творчеството

Етикети: ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай