Public Republic Art Studio

Петък, 13 май 2011

14 май, 2011 от · Няма коментари

Иван Христов

5.

„Скъпи Иван,
В прикрепения файл е твоят електронен билет за Тел Авив. Организаторите там ще се свържат с теб относно твоята програма. Планът е да имате три дена уоркшоп преди фестивала; поетите ще работят с театрален режисьор, за да подготвят пърформанс. Сигурна съм, че това ще бъде страхотно преживяване за всички вас и ще ти допадне. Фестивалът е много интересен: поезия, пърформанс, музика.”

„Скъпи всички,
За мен беше чест, че имах възможността да се запозная с хора с вашата креативност, енергия, таланти, да се запозная също и с вашата поезия и се радвам да бъда ваш приятел! Надявам се, че ще се видим отново скоро, за да пеем, да се смеем, разхождайки се, четейки поезия, дискутирайки, пиейки, танцувайки, забавлявайки се!”

„Скъпи всички,
Благодаря ви още веднъж, че имах това невероятно преживяване с вас! Вярвам много в колективните човешки сили и вие, дами и господа, още веднъж ми показахте, че заедно можем да сътворим нови пулсове живот…”

„Скъпи приятели,
Благодаря ви за това невероятно преживяване! За мен нашата обща работа беше изключително обогатяваща. Научих много и мисля, че трябва да продължим да се срещаме и да споделяме добрата енергия на това, което сътворихме заедно.”

„Здравей, Иван,
Как си? Просто исках да ти кажа, че току-що слушах едно литературно предаване по израелското радио и познай какво прочетоха…
Бърни! И също и твоето кратко есе за поезията, радвам се за теб!
Беше чудесно да срещна теб, твоята поезия и твоята музика,
Мисля, че шестимата работихме наистина много добре заедно и очаквам с нетърпение да ви видя отново.
Всичко добро!”

Рубрики: Frontpage · Графити · Модерни времена

Етикети:

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай