Public Republic Art Studio

„Животът не е за всеки” – една уникална премиера!

26 януари, 2011 от · 3 Коментара

0000077010-article
личен архив

“Животът не е за всеки” е пета книга от култовия Радослав Парушев-Чарли, един от най-продаваните съвременни български писатели.

Успешната му кариера започва в началото на новия век, когато Чарли печели най-големия конкурс за проза организиран от списание “Егоист”. Наскоро Парушев е избран за Председател на Асоциацията на писателите в България.

След бестселъра “Project Достоевски” (2009) и успешните сборници “Никоганебъдинещастен” (2004) и “Project Gigamono” (2007), Парушев отново излиза пред публиката с колекция от градски истории. Както и преди прозата на Парушев е с претенция за доста сериозен литературен бекграунд, без обаче да престава да е забавна и на доста места – дори смешна.

Различното – този път няма да има конвенционална премиера – стотина души се надвикват с бармана в задимено заведение, докато авторът се опитва да чете с повреден микрофон. Уникалното представяне на “Животът не е за всеки” ще се случи online!

Кога – на 27.01.2010 от 12.00 часа, в първите минути на обедната ви почивка.

Къде – в youtube канала на автора: http://www.youtube.com/user/radoslavparushev

Както и на официалната страница на книгата във facebook:

http://www.facebook.com/pages/Zivott-ne-e-za-vseki/144422108944247

Кого – Четат Богдан Русев, адв. Свилен Овчаров, кастинг-режисьорът Мила Парушева, младата звезда на Младежкия театър Елена Бърдарска и самият автор. (Има и отделно филмче с гафовете от снимките.)

Какво – Ще бъдат прочетени няколко текста от книгата, ще бъдат обяснени няколко важни неща, ще станете част от нещо, неслучвало се на българската литература досега.

Защо – защото Животът не е за всеки.

Рубрики: Frontpage · Модерни времена · Незабравимо · Новини

Етикети: , , , , , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

3 Kоментара за сега ↓

Коментирай