Public Republic Art Studio

Премиера на романа „Всичко започна вчера”

16 декември, 2010 от · Няма коментари

Унгарският културен институт Ви кани на премиера на романа „Всичко започна вчера” на младата авторка Бонка Шкутова. Премиерата ще се състои на 16 декември, четвъртък, от 17 часа в Унгарския културен институт (ул. Аксаков 16).

Pokana_BonkaShkutova

Книгата ще бъде представена от д-р Йордан Ефтимов, преподавател в Нов български университет. Участие ще вземат авторката – Бонка Шкутова и издателят Марин Георгиев.

Кратка анотация на книгата:

„Всичко започна вчера” е роман за любовта на тийнейджъра, за любовта на най-младите, които срещаме всеки ден, а всъщност непознаваме. Това е пръв опит младото поколение да огледа себе си през очите на писател – негов връстник. Действието се развива в столично училище, за да покаже многото лица на любовта чрез оформящите се характери, които, търсейки себе си се намират в другите. Срещат се и се разминават. Някои завинаги.

Откъс от книгата:

„Аз съм Ан. Не познавах любовта, преди в гимназията да срещна Алекс – момчето, с което да прекарам остатъка от живота си. По пътя имаше пречки, признавам, но какво е истинската любов, ако не тест до колко можеш да издържиш?
Но нека ви разкажа как стигнахме до тук, когато всичко започна вчера.”

Ето какво споделя за себе си самата авторка:

Родена съм на 8 октомври 1986 г., през любимия ми сезон – есента. Завърших 23-то СОУ “Фредерик Жулио Кюри” с френски език. От 6 години сътруднича на сайт за субтитри и съм превела от английски над 30 филма/сериала. Студентка съм трети курс в СУ “Климент Охридски”, специалност „Музика”. Пея в дамски камерен хор “Ирина Щиглич” от една година. Обичам музиката, както и книгите, филмите и природата. Допреди две години не предполагах, че от едно спиране на тока и започване на шега писането на роман, бих могла да стигна до неговото издаване.

Очакваме Ви!

Рубрики: Frontpage · Tворчество · За творчеството · Новини

Етикети: , , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай