Public Republic Art Studio

Вече можете да си купите билети за Sofia Dance Week!

4 септември, 2010 от · Няма коментари

Само сега – ограничен брой билети на промоционална цена

Kartinka 1

Билетите за третото издание на Sofia Dance Week (23 – 29.09) са вече в продажба! Те могат да бъдат намерени в партньорската мрежа на eventim (Пикадили, Германос, Orange, Usit Colors и др.), в магазините под покрива на Office 1 Superstore в София и онлайн на адрес www.eventim.bg.

Специално за всички свои заклети фенове, организаторите на Sofia Dance Week Списание 1 пускат лимитиран брой билети на екслузивни, по-ниски от всякога цени, стартиращи от 10 левa.

Kartinka 2

Ето и какво ни очаква на сцените на Софийска опера и балет, театър “София” и Музикален театър в по едно изрeчение:

“АРАЗ” e история за мъжете, жените и всичко помежду им в свят, в който не е лесно да си жена – от бунтарката на турската сцена Зейнеп Танбай.

“АБУРД” се опира на принципите на Дадаизма и непоклатимия общопланетен закон “Нищо никога не става така, както ние си мислим, че ще стане!” От най—големия авантюрист и изгряваща звезда на Испания Икер Гомес.

absurdo_foto1

“ДЕНГ ДЕНГ!” задава въпроса “Можем ли да бъдем заедно и да бъдем различни?” и с невероятната енергия на трима хип-хопъри от сърцето на Африка, в безпощаден ритъм разбива всички стени и предразсъдъци. От пионера на френския хип-хоп – мосю Фарид Берки.

“ТАНЦЪТ НА ЛЕБЕДА” е необичайна, дръзка и обилно поръсена със смях интерпретация върху най-обичаната птица в балета – световноизвестния уморен лебед. С участието на самия Икер Гомес и много, много вода.

cisne_foto2

“МАЙМУНСКИ САНДВИЧ” е чисто нов спектакъл от любимците на публиката от 2008 – феноменалните белгийци Ultima Vez, които не признават граници за възможностите на човешкото тяло!

“ЗА ЛЮБОВТА” завърта като в калейдоскоп безкрайните лица на любовта. Гранд дамата на френския танц Жоел Бувие ни води в Рая и в Ада на страстта, както никой досега.

DeLAmour2

Sofia Dance Week е първият международен фестивал за съвременен танц у нас. Третото издание на фестивала ще се проведе от 23 до 29 септември. Организатори на проекта са Списание 1. Участници във фестивалната програма са едни от най-популярните световни танцови компании. Събитието е част от Културния календар на Столична община за 2010 г.

Sofia Dance Week е първото събитие от подобен мащаб и характер в страната ни. Стремежът на организаторите е да превърнат Sofia Dance Week в престижно и ключово културно събитие в страната, а фестивалът трайно да се вмести в световния културен афиш и да стане знаково събитие в годишния календар на Европа.

Повече информация за фестивала можете да намерите тук.

Рубрики: Frontpage · Lifestyle · Графити · Модерни времена · Новини · Сцена

Етикети: , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай