Public Republic Art Studio

Сфумато малък сезон 04. 07

4 юли, 2010 от · Няма коментари

ГЛАДЕН СЪМ. Три кратки пиеси, които изследват глада – зараждането, зависимостта и засищането. Обаче: колкото повече искаш и взимаш, толкова повече нямаш. Дупката се разширява, гладът расте и храната не може вече да засища, а само да отнема и отслабва.

ДЕВЕТТЕ СТРАНИ НА ЖЕЛАНИЕТО. От една страна желанието ни притиска със своята неумолимост, от друга – ние го потискаме, отричаме, обличаме в чужди дрехи в постоянните си жалки опити да отложим удоволствието. А другите страни на желанието… в представлението.

СЦЕНОФОРИЯ. Сценична еуфория без сценична треска. Танц, театър на сенките, проекция върху движещи се тела. По един еуфорин и в салона! :)

OPEN AIR SOUNDTRACK PARTY. Уморените киноведи ги убиват, нали? Но младите и луди киноведи умора нямат и ще ви залеят с ударна доза култова soundtrack музика от филми, които всички сме гледали неведнъж, които можем да гледаме безброй пъти или които ни се иска никога да не бяхме гледали. Our hearts will go on. Come on!

ИГРА НА ЕНЕРГИЯ. Един портокал без часовников механизъм. Един енергиен и енергичен портокал извън времето и в пространството, който влияе както на видимия, така и на невидимия свят.

Елате да нахраните духа в Сфумато!
ЯRсен ВасилеВ

Рубрики: Без категория

Етикети: ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай