Public Republic Art Studio

2009 – Годината на Бика

3 януари, 2009 от · 2 Коментара

Годината на Бика според китайския хороскоп


Photo: steev_o

2009 г. е годината на Бика и според китайския хороскоп ще бъде свързана с успехи, последвали упорита работа и търпение. Предстоящите месеци са за характери, лишени от предразсъдъци, и за разкриване забравени тайни без предупреждение, но и без умишлено нараняване на нечии чувства. За онези от вас, които умеят да планират и които вярват в съвместната работа или управляват свой бизнес – това е вашата година.

2009г. за

Овен:


Photo: mozzercork

2009 носи на Овена развиване на нови идеи и интереси, които могат да доведат до спешна нужда от активна комуникация и нови приятели. Съставяне на планове и следването им е ключ към успеха, затова и през тази година представителите на тази зодия ще са заредени с повече енергия и сили. Стабилност на работното място и безпроблемно общуване с колеги, както и по-големи отговорности са част от това,което началото на годината на Бика загатва. Липсата на лоялност във всяка една ситуация би била пагубна, а последователността в професионален аспект ще получи заслужена компенсация.

Телец:


Photo: dogfrog

Телците могат да очакват постигане на цели и израстване в служебен план. За максимален успех обаче трябва да се вземат под внимание предимно конкретни,а не абстрактни идеи. Годината на Бика ще пресече вашите пътища с тези на влиятелни спонсори или духовни наставници, които ще насочват към правилните решения. Ако имате амбициозни проекти – следващите 12 месеца са отворена врата за осъществяването им. Възможни са трансформации в гледните ви точки за света като цяло, които могат да са повлияни и от предстоящи далечни пътувания.

Близнаци:


Photo: matze_ott

За Близнаците това е година на пътувания и смяна на начина на живот дори, нови страни и култури, информация. Предстоят нови запознанства и активни контакти. Очакват ви разширени хоризонти и ще бъдете още по-любознателни от обикновено. Има голяма вероятност настоящата година да наложи необходимост от кредити или поне наличие на събития и възможности, които да са предпоставка за подобна стъпка. В семеен план всичко ще бъде така, както сте планирали през изминалата година.

Рак:


Photo: kaibara87

В областта на финансите не би следвало да има проблем. Но може да се наложи освен със свои парични средства, да оперирате и с чужди. Важна е правилната преценка за възможностите ви, за да не изпаднете в ситуация на погрешни прогнози. 2009г. е и тази, в която ще подобрите отношения с роднини, особено по-възрастни от вас. Част от пътуванията ви ще са свързани с невероятни преживявания и дори приключения, а годината предлага и доста изненади, някои от които обаче може да не са изцяло положителни.

Лъв:


Photo: wwarby

На Лъва предстои година с финансова стабилност и изплащане на всички заеми. Изключение биха били февруари, септември и ноември. Ще бъдете по-отговорни и ще се научите как да управлявате по-добре своите средства. В личен план нови запознанства могат да се превърнат в романтични изживявания, които освен силно привличане могат да бъдат и на високо духовно ниво. Имате нужда от разнообразие в интимния живот; нови идеи и възможности с постоянния ви партньор. 2009 е свързана и с недоволство от настоящата ви работа, но преди да предприемете каквато и да е промяна, преценете добре всички плюсове и евентуални минуси.

Дева:


Photo: tnflorence2012

Типичните Деви ще продължат да работят върху себеусъвършенстването си. Ако краят на 2008 е бил начало за това, то 2009 ще бъде още по-подходяща за целта. Трудни месеци се очертават февруари и септември, когато обстоятелствата няма да имат желаната последователност. В допълнение точно тези са месеците, когато можете да постигнете максимален напредък. Всяко усилие в този период ще бъде възнаградено. Възможна е и промяна във външния вид, свързана с натрупване на килограми, но диети (особено през ноември месец) не са препоръчителни.
В професионален план са вероятни и дори желателни (пре)квалификационни курсове и всякакъв вид нова информация, които ще доведат до израстване в йерархията.

Везни:


Photo: viewfrom52

Година на положителни промени в личен план. Доверието в отношенията ще бъде еквивалентно на силата на чувствата. Въпреки това обаче са препоръчителни малко енигма и мистериозност във връзките, защото при липса на такива е възможно поддаване на странични изкушения и романтика.
Годината е щедра и на креативност и зелена светлина за иновации. Възможна е смяна на работното място, дори професията, поради нарастваща нужда от самостоятелност и раздвижен график. Не се притеснявайте да предприемете тази стъпка.

Скорпион:


Photo: robertpaulyoung

Отношенията в семейството имат акцент през месеците на годината на Бика. Имате всички предпоставки за хармонизиране на този аспект от личния ви живот. Препоръчително е да започнете да се интересувате от проблемите и желанията на близките ви хора и да се опитате да им помогнете и да ги разберете. В случай, че се справите с това, ще се радвате на сърдечни и искрени отношения,а недоразуменията ще са сведени до минимум. Предстои смяна на жилище, като то може да е дори в нов град или държава. В приятелските отношения има стабилност, но не се очертават голям брой нови познанства, които биха прераснали в нещо повече. Инстинктът ви за „естествен подбор” на хора, които са искрени и ще са до вас във всеки момент, ще действа безпогрешно.
Ако желаете да постигнете успех в нещо, бъдете повече търпеливи и по-малко припряни.

Стрелец:


Photo: pareeerica

Хороскопът за 2009 предлага на Стрелците типичната за тях среда, свързана с динамика и комуникация. Възможно е да се влияете от настроението на околните повече от обикновено и да съществува затруднено общуване със събеседниците. Ще бъдете склонни да правите обещания, за чието неизпълнение впоследствие ще се наложи да се извинявате. Склонни сте към по-дълбоки (философски) разсъждения и всеки, който споделя същото увлечение, ще се чувства комфортно с вас. Предстоят ви кратки пътувания с морално удовлетворение, годината е подходяща за круизи или почивки на непосетени все още места. Предстоят не много леки месеци в професионален аспект, но това е начинът за постигане на резултати, които ще си заслужават труда ви.

Козирог:


Photo: facemepls

Материалният свят през 2009 за Козирога ще бъде свързан с успехи – нови проекти и възможности, които ще носят положителен резултат. Вслушвайте се повече във вътрешния си глас и интуицията, които няма да ви подведат. Не бъдете обаче алчни и не търсете изгода във всичко; при рязко нарастване на финансите отделете част от средствата за благотворителност или подобна кауза – щедростта ще бъде възнаградена. Годината е успешна и за всичко, свързано с обучение – курсове, завършване на образование и др. Това, което научите през настоящата година, ще бъде особено полезно за предстоящи начинания. Бъдете последователни и не бързайте с изводите – тези две неща са в основата на успеха ви.

Водолей:


Photo: denn

2009 носи на Водолея успехи и духовно израстване. Възможен е засилен интерес към езотеричните и спиритични науки. Ще реализирате плановете си при истинско желание и действия в правилната посока. Ще имате широк поглед върху всичко, което предстои, но ще ви е трудно да бъдете обективни, затова не пренебрегвайте интуицията си. При наличие на трудности посетете храм или църква – това ще помогне за справяне с вътрешния дисбаланс и възвръщане на вярата в собствените сили. 2009 е свързана с финансова нестабилност, неочаквани разходи и непостоянни приходи. Но в ситуации, когато нужда от пари е належаща, ще разполагате с такива.

Риби:


Photo: elsie

2009 е година на обрати за представителите на тази зодия. Предстоят много изненади, повечето от които приятни. Неочаквани и негативни моменти са възможни през февруари и септември. През тези месеци избягвайте стереотипни решения, реагирайте според ситуацията. Ще имате разгърнат интерес към „скрити” досега области в живота ви. Усещате потребност за повече време за вас самите, изолиране за кратко от заобикалящата ви среда. Въпреки желанието ви за свобода 2009 година носи възможности за намиране на истинска любов и създаване на силни връзки и взаимно доверие.

Рубрики: Frontpage · Графити

Етикети: , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

2 Kоментара за сега ↓

  • Hroni // 3 яну, 2009 //

    Доколко написаното за Годината на Бика и за зодиите е истинско и ще се сбъдне ще разберем едва в края на настоящата година. Много ми допада обаче илюстративния материал към отделните зодиални знаци – разностилен, но интригуващ.

  • Катерина Стойкова // 3 яну, 2009 //

    Невероятна статия с чудесни снимки. Благодаря!

Коментирай