Public Republic Art Studio

Фото разходка с дъх на лято

14 март, 2008 от · 2 Коментара

Летни пейзажи на Стефан Балеев

Stefan BaleevСлед като се потопихме в есенното пиршество на цветовете, в красотата на зимната бяла приказка и усмивката на пролетта ще имаме възможност да се докоснем до лятото с неговия непокорен дъх. Целият този “Сезонен кръговрат” ни завъртва благодарение на фотографиите на младия Стефан Балеев.

Ученикът в десети клас на СОУ “Сава Доброплодни” гр. Шумен получава наградата за дебют на престижния международен конкурс, организиран от ФИАП (международната федерация за фотографите артисти).

Не ми остава нищо друго освен да ви оставя на настроението, което лъха от фотографиите на Стефан, на слънчевата диря на спомена, вкуса на лятното приключение и незабравимостта на мига.

Летни спомени от детството

Letni spomeni ot detstwoto
Снимка: Стефан Балеев
 

Циганско лято

Cigansko lqto
Снимка: Стефан Балеев
 

Летни нощи

Letni nosti
Снимка: Стефан Балеев
 

В съня на изгубените души

W synq
Снимка: Стефан Балеев
 

Зад оградата остана лятото

Zad ogradata ostana lqtoto
Снимка: Стефан Балеев
 

Пътят към слънцето

Pytqt kym slynceto
Снимка: Стефан Балеев
 

Рубрики: Frontpage · Visual Art · Сцена

Етикети: , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

2 Kоментара за сега ↓

  • Victor // 15 мар, 2008 //

    Направи ми впечатление, че както самите фотографии, така и заглавията на Стефан са много поетични. Определено младият фотограф има талант и ако продължи да се развива, съм сигурен, че ще бъде много щастлив с призванието, което си е избрал. Успехи, Стефане!

  • nezvan // 12 юли, 2008 //

    Снимките на младия фотограф Стефан Балеев притежават допълнителна красота от съприкосновението си със словото в техните названия. Това е второ изкуство и очевидно този автор има изключително дарование в него. Нека го развива и го превърне в част от своя артистичен почерк! Порази ме напр. “Циганско лято”. И другите, разбира се… Пожелавам успех!

Коментирай