Public Republic Art Studio

Музикални акварели в София

11 декември, 2007 от · 2 Коментара

Покана за изложба

Музикални акварели

На 11 декември, вторник, от 18 часа в музикален център “Борис Христов” (ул. Цар Самуил 43), фондация “Човешката библиотека” ви кани на официалното откриване на изложбата “Музикални акварели”.

В “Музикални акварели” художничката Ели Апостолова (която създава сияйната еднорога върху българската корица на “Последният еднорог” от Питър С. Бийгъл) за първи път представя свои творби пред широката публика.

Всяка от картините е вдъхновена от съкровено преживяване на определен вид музика, в целия диапазон от джаз през фламенко до дует на Андреа Бочели и Сара Брайтман.

Andrea Bocelli & Sarah Brightman – “Time To Say Goodbye”

За повече информация:

Човешката библиотека

или на e- mail адрес: poslednorog в gmail-точка-com

Рубрики: Новини

Етикети: , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

2 Kоментара за сега ↓

 • Калин // 12 дек, 2007 //

  Изложбата ще продължи до 15 януари и може да я посетите всеки ден от седмицата между 10 и 18:30, без празничните дни около Коледа и Нова година.

  Ако имате желание да се запознаете с художничката на живо – моля ви да ни пишете на имейла, даден в поканата. Ели живее в Перник, но при желание за среща ще дойде специално.

  Следете линка към Човешката библиотека за актуални вести.

  И нека ви спътничат музика и образи!

  Кал :) н

 • Didkata // 13 дек, 2007 //

  Много интересно звучи – изложба от картини, нарисувани под въздействието на музиката. Стана ми много любопитно и непременно ще приема поканата. Поздрави!

Коментирай