Public Republic Art Studio

Зодия Скорпион

28 октомври, 2007 от ·

Знакът Скорпион според хороскопа

Астрологичен знак Скорпион
Снимка: verypurpleperson

“- Кошмара на онзи миг – продължи Царят -
никога, ама никога не ще забравя.
- Ще го забравиш, и още как – рече Царицата -
стига да не си го запишеш.”

Луис Карол

Под знака Скорпион са родените в периода от 24 октомври до 22 ноември и те принадлежат към водните зодии (заедно с Риби и Рак) като се намират под влияние на планетата Плутон.

Характерни черти на зодия Скорпион

Скорпионът притежава сложна и страстна натура. Силни емоции, бушуващи чувства, борби, напрежение, но и неразгадаемост за останалия свят. Скорпионът притежава уникалния талант да прониква в същността на хората и нещата с хипнотичен поглед и остър ум. Външното самообладание и невъзмутимост са само маска за страстната му същност.

Скорпионът притежава невероятна вътрешна сила и мощ, както и самостоятелност на решенията, волен дух, който не се влияе от другите. Дръзки и самоуверени същности, обичат да се налагат. Надарени са с невероятна виталност и критична нагласа към света, обичат властта.

Към трудностите и неприятностите в живота подхождат активно, с гордо вдигната глава и устременост към успех, както със сърцето, така и с разума си.

Znakyt Scorpion
Снимка: Racchio

Особености на знака

За Скорпионите с пълна сила важи принципът “лица зад маски”. Зад дружелюбността, бърборенето, добронамереността се крие ярката индивидуалност на Скорпиона, вътрешната коравост и решителност и дори често пъти небезопасно поведение. Това не означава, че са зли, но просто не са наивни, нито мекушави, нито безобидни. Съветът ми в този случай е да останете нащрек и както казват германците “mit Vorsicht zu geniessen.” (или нещо като – “наслаждавайте се предпазливо или да се внимава при употреба”). Предполагам, че не вие убягнал фактът, че планетата Плутон управлява ядрената енергия.

Представителите на знака Скорпион са искрени и прями същества, дори понякога са болезнено откровени. Ако сте прекалено чувствителни, не е препоръчително да търсите мнението на Скорпиона, защото ще чуете жестоката и горчива истина. От друга страна, тази искреност е абсолютно положителна – ако Скорпионът ви даде дума за нещо, той ще изпълни обещанието си. Няма да ви обсипе с ласкателства и комплименти, но на мнението му може да се доверите 100%.

Многоликостта на знака

Представителите на този знак могат много да се отличават един от друг и символично попадат в три категории: Орел, Черен (или Пробождащ) Скорпион и Сив гущер. Скорпионът -орел може да се издига над земните ограничения, да бъде справедлив и мъдър като използва силата си. Пробождащият или черният Скорпион е известен с изпепеляващата си и унищожителна отмъстителна стихия. Скорпионът тип Сив Гущер насочва силата на гнева към себе си, склонен е към саморазрушение, депресивност, фиксиране върху нещастните житейски обстоятелства. Добрата новина е, че Сивият Гущер винаги може да се превърне в Орел, ако призове плутоновата си мощ, сила и воля.

Scorpion
Снимка: Roadsidepictures

Скорпионът и заобикалящият го свят

Представителите на тази зодия са лоялни към приятелите си, предани и готови на саможертва. Нещо повече – те са способни да ценят направените към тях жестове и подаръци и щедро се отблагодаряват.

Скорпионът се интересува живо от философия, от въпросите на живота и смъртта. Единственото нещо, което не умее – е да остане безучастен към даден проблем или въпрос.

В любовта и семейство е верен и предан, покровителства по-слабите и е “строг, но справедлив” към децата си.

По отношение на амбициите си – Скорпионът за пореден път доказва силата и могъществото на желанията си. Той умее да следва съсредоточено и вярно мечтите и визиите си за бъдещето.

Скорпионът с цялата си земна и магическа харизматичност отстоява и защитава всичко, което е негова убеденост, всичко, което смята за свое.

Мъжът Скорпион

Парадоксално, но факт, Скорпионът съчетава в еднаква степен страст и разум, емоциите и интелектът го ръководят по равно в поведението му и световъзприемането му.

Зад привидната хладност и уравновесеност бушуват нагорещени и силни страсти, бих ви посъветвала да бъдете предпазливи!

Има още едно неизтощимо увлечение на Скорпиона-мъж – разкошът и изобилието, проявени в различни аспекти – любов, алкохол, храна, облекло, опиати.

Скъпи жени, имайте предвид, Скорпионът обожава любовта и няма любовна история, която да е в състояние да го извади от равновесие, да го учуди или уплаши.

По-скоро дамите могат да бъдат безкрайно объркани от непонятното държание на Скорпиона, който подобно на Рака не показва истинските си мотиви и намерения, а дори се държи по коренно противоположен на нормалния и очаквания начин на поведение.

Мъжът Скорпион е магнетичен и ужасно чаровен, обича да флиртува, но го прави само за да се наслади за пореден път на неотразимото си обаяние и влияние над жените, иначе е верен на дълбоката си духовна връзка.

Жената Скорпион

Тя е покоряваща, загадъчна, същевременно горда, самоуверена и магнетично привлекателна. Не случайно мъжете я смятат за фатална и опасна. Онова, което със сигурност тя не може да бъде – безпристрастна, безучастна и вяла. Всяко нещо, до което се докосва, Жената Скорпион или превъзнася или отхвърля гневно.

Всички жени от тази зодия (както и мъжете) са много взискателни при избора на приятел и партньор.

Никакъв шанс нямат при жената Скорпион слабоволевите, мекушавите, невзрачните и не достатъчно интелигентните.

Подобно на мъжа Скорпион обича властта и да се налага. Но онова, което не може да търпи, е някой да се разпорежда с желанията й.

Горди, справедливи, непокорни и свободни в решенията си, страстни и много чаровни са жените – представителки на зодия Скорпион.

Най-важното условие, за да се харесате на тази жена е – да бъдете по-силен от нея. Ако не можете, по-добре се опитайте да я забравите, ако можете, разбира се.

Astrologichen znak Scorpion
Снимка: Divinorum

Известни личности, родени под знака на Скорпиона

Били Греъм,Вивиан Лий, Грейс Кели, Джим Бишъп, Джонас Салк, Джони Карсън, Джордж Елиът, Дъглас Макартър, Индира Ганди, Катрин Хепбърн, Мадам Кюри, Майк Никълс, Мари Дреслер, Мариан Муър, Мария Антоанета, Мартин Лутър, Принц Чарлс, Йозеф Гьобелс, Фридрих Шилер, Фьодор Достоевски, Николо Паганини, Жорж Бизе, Емерих Калман, Винченцо Белини, Огюст Роден, Ален Делон, Пабло Пикасо, Андре Жид, Уве Зелер, Ричард Бъртън, Робърт Кенеди, РИчард Бърд, Теодор Рузвелт, Хети Грийн, Шарл дьо Гол.

Рубрики: Frontpage · Модерни времена

Етикети:

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

111 Kоментара за сега ↓

 • Pepo // 28 окт, 2007 //

  Знам един страшн0 лафче за Скорпионите: “Има само две зодии в хороскопа – Скорпион и Изядени от Скорпиона”. :lol:

 • Didkata // 28 окт, 2007 //

  Нека не забравяме, че Скорпионите печелят шампионската титла като най-добрите любовници в зодиака.

 • Sonja // 28 окт, 2007 //

  Много верни неща сте написали за скорпиончетата. Имам много добра приятелка от тази зодия – олицетворение на самата амбиция, страшно пробивна, много мъжко момиче. Шест-пет при нея няма, няма и никакви половинчати състояния. Въпреки че е чаровница от класа, нещо мъжете се плашат от нея – изглежда им много властна. Странна работа значи, може и мъжете да предпочитат послушни и неориентирани момиченца вместо жени, които знаят какво искат и как да го постигнат.

 • Julia Staneva // 29 окт, 2007 //

  Много точно и вярно си описала тези хищници в зодиака, Natalie.
  Аз съм в щипките на два скорпиона. Девизът им: ”Аз искам, но когато реша ще поискам…” направо ме влудява. И душата ти с памук ще вземат, ако поискат.

  А попаднеш ли в дълбочината на очите им, измъкване няма – извършва се анихилация, както при”черните дупки” в астрономията.
  Едiният скорпион е дъщеря ми, малък все още, но с характер -скорпионски инат. Другият скорпион, присъства трайно в моя емоционален свят вече цели 100 години. Оцелявам, защото съм едричко животно-зодия ЛЪВ (пак хищник, но пък добродушен). Обичам ги и двамата – да са ми живи!
  Едно стихче от песен на Тони Димитрова за големия Скорпион:

  Отдавна хората говорят,
  че ти си тъмен летен облак
  прииждаш бързо и отминаваш
  и после сто беди след теб оставяш.

  Но да повярвам не, не мога,
  аз виждам слънце в твоя поглед
  с лъчи от нежност ти все ме галиш
  и страсти огнени в мене палиш.

  И още хората за теб говорят,
  че им напомняш дъжд пороен,
  заливаш крехки треви зелени
  погубваш всекиго, най-много мене…

  (и продължава песента!)

 • Gringo // 29 окт, 2007 //

  Като чистокръвен и расов модел Скорпион мога да кажа, че доста добри попадения имате по темата за нашата зодия.

  Налага се едно уточнение, което никак не е за пренебрегване. Аз и моят най-добър приятел още от детство, също Скорпион, сме еднакви, но и доста различни. Той може би е по-отнесен и склонен към саморазрушителни прояви, но пък уникален талант.

  Не се сещам за друг представител на зодиака, който да събира толкова страст и екстремност в себе си. Опасността при Скорпионите се крие в липсата на спирачки, политайки в бездната на екстремността.

  Още едно допълнение – Скорпионът е цар на неизтощимата енергия, работливостта, издръжливостта, волята и жилавостта.

 • Christine Daaé // 29 окт, 2007 //

  Хех,
  Julia и Sonja, ма и двете колко сте прави и какви хубави наблюдения. Аз потвърждавам като 1во лице субективно мнение и представител на почти всичко, което го пише в статията…
  Така е, Sonja, повечето мъже не харесват такива жени – предпочитат тъпички и послушни момиченца, които да им са лепнати за врата и да не могат да вземат едно самостоятелно решение в живота си и които да им се обаждат по gsm-a 3 пъти за 1 час, защото не могат да си пуснат компютъра сами и не знаят на какво се вика десктоп. А на “умните” ни обясняват, че няма какво да ни предложат, много ни обичали и се гордеели с нас, но сме били твърде добри за тях, едва ли не… (което, сещате се, е най-великата простотия на земята – никой не е по-добър от друг).
  А на теб, Julia, ти благодаря че си се сетила да поднесеш този прекрасен текст тук. Наистина, много ги/ни изразява, и песента е разкошна. Аз понеже не си стигам на себе си, та имах злощастието да се влюбя в един-двама от тия жилещите индивиди. И така са – анихилация, черни дупки. Тъмни летни облаци… и отминават… и бедите дето оставят…

 • Big_Boss // 30 окт, 2007 //

  Мирише ми на заговор срещу мъжкото скорпионско съсловие, на съзаклятие, матриархат, женско царство…

  Скъпи дами, внимавайте, не ме настъпвайте по опашката – много съм проклет ни злопаметен.

  Скорпионите-жени и мъже са като земетръсна зона или по-точно вулкан. Вулканът е ледено студен отвън, дистанциран, даже безучастен и в един момент избухва и бълва огнена лава, ама така, че никога повече да не ви хрумне да проявите и секунда невнимание.

  Съвет от доброжелател: Бъдете бдителни и не си играйте с взривоопасни зодии!

 • Pink // 2 ное, 2007 //

  Няма по-неясна, по-мъглява зодия от тази. Аха-аха да го разбереш и се зарадваш, че си на път да го разнищиш – и той пак ти се изплъзнал, ама те е и жилнал отровно за урок и назидание. Най-лошото обаче е, че скорпионите са от типа “ни се води, ни се кара”.

  Май немам нерви за тях. Пък и комбината Рак-Скорпион е за психопати или за онези, екстремните спортове, с убийствения адреналин.

  Иначе за развлечения и купон Скорпионите са супер, върхът са, но за сериозна връзка – с препоръка от лекар за мазохисти.

 • La Luna // 2 ное, 2007 //

  Определено съм почитателка на Скорпионите и ги предпочитам 100 пъти пред водните им събратя – зодия Риби.

  Статията ми хареса и ме накара още веднъж да се върна към неотразимите Скорпиони. И какво установих – за мен те са дълбоки и сложни натури, болезнено самолюбиви и честолюбиви. Минута неблагоразумие или незачитане може да ви струва наистина скъпо. При всички положения ще има отмъщение – по-рафинирано или директно.

 • AllyVRK // 3 ное, 2007 //

  Така, така,
  опитвах се да се въздържа да публикувам коментар тук, ама май с опитите ще си остана.
  Така сме си… грешка няма. Сичките сте прави. Огнена стихия, и по-далече от опашките ни наистина, че…

  И да попитам докат’ сме на темата – някой скоро да е получавал от доктора си препоръка да се забърква с мазохисти?… Ако да – обадете се… аз имам малко садизъм за изкарване на бял свят напоследък… :р

 • iliana // 7 дек, 2007 //

  Прекрасен е този материал за скорпионите. Доста истини са изписани. Аз съм скорпион и честно казано, почти се видях в описаното. Е на моменти малко тежичко ми дойде, но уви …това е жестоката истина.

  Julia, страшна песничка, как се сети…? Идеална е в случая.

  Big_Boss, невинаги са толкова страшни и взривоопасни,…колко скорпиона познаваш?
  La Luna, според мен си ужасно права… поне спрямо моите самонаблюдения.

 • Георги Матеев // 31 дек, 2007 //

  Като мъж скорпион (и горд такъв) потвърждавам всичко написано.

 • Pepina // 4 апр, 2008 //

  Не вярвах в зодии преди да прочета тази велика статия, в която открих себе си… благодаря!

 • Nelly Dimitrova // 14 апр, 2008 //

  Даденото по-горе описание на хората подвластни на зодиа Скорпион, в голяма степен отговаря на истината. Ще направя кратко и вярно допълнение за нас – ЖЕНИТЕ от зодия Скорпион. Ние често се отличаваме с ярка индивидуалност, а именно —- Съобразителност и тактичност, високо самомнение, гордост, безпрецедентна честност и коректност, наивистична искреност, висок морал и нравственост,стоицизъм и духовна сила, точна преценка и безкомпромисна критичност, телепатия и проницателна аналитичност, пресметната авантюристичност, ред и организация до педантичност, сръчност, рядка бързина и трудоспособност, талант и дарования в изящните изкуства, превъзходни ораторски умения водещи аудиторията до твърда убеденост, безрезервна вярност, прямота, болезнена ревност, неукротима страст, чар, чувственост и харизматичност. Ясно?

 • M0M0 // 5 май, 2008 //

  Еейй тва е супер готино =) 6+ на който го е постнал

  Аз съм също скорпион иии бих добавил че за любовта…, ако не съм истински влюбен, се опитвам да играя купидон…, но не да убеждавам партньорката ми, че съм влюбен в нея, ами по скоро себе си…, че я харесвам и искам да съм с нея. Но ако жена успее да създаде емоционален уют, съм готов на всичко да я задържа.

 • скорпионката // 6 май, 2008 //

  Аз самата съм зодия скорпион. Всичко в тази статия е толкова вярно и истиннско! Браво на автора!

 • Нинчето // 11 май, 2008 //

  Ето коментар от още една скорпионка :)
  Всичко от казаното е напълно вярно, аз съм живият пример :)

 • rEnIto // 11 май, 2008 //

  Да, и аз съм съгласна, че нещата, казани по-горе, са верни за скорпиона и както обичам да казвам “Нищо Човешко не ми е чуждо” :)

 • Мая // 13 май, 2008 //

  Хора, и аз съм с две ръце за достоверността на казаното дотук. Направо ще си разпечатам статията и ще си я запазя за спомен, щото е истински реална. И се чудя защо не мога да попадна на мъж…… Е, мъже, не сме чак толкова лоши, дерзайте !!!!

 • рибка // 23 май, 2008 //

  Аз не съм скорпион, а рибка. Много ме кефи да лазя по ръба на нервите на скорпионите, които познавам, но само аз си знам как (всъщност и аз не знам точно), но винаги усещам кога са пред избухване и след още две думи са кротички като агънца и се смеем на случилото се, просто не мога да повярвам на тези думи за това, колко са отмъстителни и лоши, ако ги настъпиш. Аз нямам такива преживявания, напротив според мен са много весели хора и винаги ми е изключително забавно като има скорпион около мен.

  Четох някъде, че риби и скорпион се разбират без думи – Напълно съм съгласен, но не разбирайте под (без думи) че само се гледаме и усмихваме. Ами просто ние сме много потайни знаци и говорим едно, а имаме предвид абсолютно друго нещо, което може да се усети и разбере само подсъзнателно и точно така се разбираме със скорпиончетата – на подсъзнателно ниво, недостижимо и неразбираемо за другите зодии. Примерно докато те се чудят защо е изригнал лошият скорпион и всички гледат вкоченени от страх, на мен ми е супер ясно, че буйства не за друго, ами просто, за да си тръгне без никой да го упреква или някави подобни ситуации.
  За едно съм сигурен – никой не може да държи скорпион на каишка. Изключително своенравни!!!!!

 • Вероника // 27 май, 2008 //

  Ами.. аз също съм скорпион и като прочетох всичко горе – и статията и коментарите, не че не се съгласих с вас, естествено така е, но и има май нещица, които са пропуснати :) . Статийката и коментарчетата са също така доказателство колко обичаме да ни ласкаят и дори сами да се ласкаем :) . Естествено има и други статийки, които са написани май от не особено големи почитатели на скорпионите, но в интерес на истината и те разкриват много неща, макар по-тъмните страни като например, че тази жажда за властване и ревността са си признак на слабост и неувереност в себе си. Пък и реално помислено, кой би тръгнал да ревнува и съответно да се тормози ако беше уверен в себе си и имаше наистина през цялото време самочувствието, за което се говори. А и кой такъв би тръгнал да властва, все пак и желанието за власт е признак на слабост – ако бяхме толкова самоуверени и себелюбиви, нямаше да зачитаме толкова и другите и да искаме да ги покровителстваме. А и тази отмъстителност, която също не рядко се буди в мен – и тя е признак на слабост и признак колко ни е важно мнението или това, което ни е направил някой друг. Нещастието му ни успокоява, каква лудост. Е. може и да е пак от чувство на справедливост, кой знае.. Енергията и силата ни са в излишък,ама май ни е трудно да си признаваме слабостите :) .
  И наистина представителите на тази зодия могат да са коренно различни. И то не само 3 вида скорпиони. Такива общи характеристики са някак не много изчерпателни. Науката астрология и личния хороскоп дават къде-къде по-точна индивидуална характеристика. Но може би вече знаете за това де, нали и вие сте скорпиони.

 • cvetista // 13 юни, 2008 //

  Ами и аз като скорпион да добавя, че ние само задаваме, а след това оставяме другите да довършват нещата, оглупели от любов по нас, а ние само се радваме на поредния успешен резултат и поредната открадната от нас душа.

 • надежда // 17 юни, 2008 //

  Аз също съм представител на скорпионите и трябва да си призная, че често си отмъщавам и съм злопаметна. Но като изключим лошите черти на характера ние сме най-страстните, емоционални и борбени.

 • Женя // 21 юни, 2008 //

  СЪгласна съм с абсолютно всичко написано по-горе! Аз също съм скорпионче. Смятам че най-големият ми минус, може би и на другите скорпиони , е че се влияем мн силно от емоциите и казваме мн остри и тежки думи, след което съжаляваме много за казаното … Ако можех да го променя .. но не мога

 • Мирела // 27 юни, 2008 //

  Като горда представителка на зодия скорпион мога да кажа ч нещо… хахаха мъжете, които бягат от нас, губят много!

 • скОрпиоНче // 29 юни, 2008 //

  ” рибка // 23 май, 2008 //

  Аз не съм скорпион, а рибка. Много ме кефи да лазя по ръба на нервите на скорпионите, които познавам, но само аз си знам как (всъщност и аз не знам точно), но винаги усещам кога са пред избухване и след още две думи са кротички като агънца и се смеем на случилото се.. ”

  Рибка..играеш си с огъня.. :) Не си усетил от жилото на скорпиона, понеже сме много верни на приятелите си.Мога да кажа че и в любовта скорпионите са много предани и всеотдайни, всички които ни мислят за зли..отмъстителни..и т.н. са с грешни впечатления. Скорпионът хапе само когато е предаден! (поне аз съм така)

 • совла // 2 юли, 2008 //

  Прочетох с усмивка статията и Вашите коментари – уважаеми Скорпита, обичани и съответно..ухапани от тях – абсолютно съм съгласна с Вас! Аз лично съм дори двоен такъв и честно казано си се харесвам. С всичките си плюсове и минуси. Това прозвуча леко нарцистично, но ще разочаровам неверниците и комплексарите – ние сме реалисти:))
  И аз да си вметна: Мъже, не се страхувайте от нас..:)))), та ние все пак сме жени!!!

 • pati // 16 юли, 2008 //

  pffff,
  честно казано съм абсолютно съгласна със всичко казано до тук за представителите на зодията… :)
  Не мога да не споделя, че съм колкото възхитена от тях толкова и разочарована… заобиколена съм от тях и, честно да ви кажа, не са толкова загадъчни… поне за мен.

  Съвета ми е, ако искате да се доближите до тях… вникнете в душата им и стъпвайте леко :) — с тях трябва много търпение :)

  Аз съм лъвче….хммм

  Определено ми трябваше време да разгадая скорпиончето до мен… не е лесна комбинацията лъв и скорпион… но какво да правиш магнетизъм… love

 • dimi // 18 юли, 2008 //

  Интересна дисекция, до голяма степен вярна за мен. Абе най- хубавата зодия сме си и това е. А защо скорпион-рак е лошо?! Аз съм чувал точно обратното. Споделете докато е време :) , вярно е, че почвата е доста земетръсна, и от време на време има вулканични изригвания, но къде няма.

 • daniela // 18 юли, 2008 //

  Както ще ти завърти главата скорпион, никой друг няма да го направи! Пожелавам на всяка жена да опита поне веднъж от магнетичната им любовна сила, а случи ли и се това, то няма да е само този път. Адреналина с тях е винаги на горна граница и чувството е сякаш всеки път откриваш нещо ново от света, а ти изобщо не знаеш на коя планета си в този момент. Скачаите в дълбокото и не се страхувайте – той ще ви пази, ако сте му на сърце! Успех! ((казва го една щастливо ухапана от скорпион))

 • violetka // 28 юли, 2008 //

  аз сам зодия скорпион и наистина това което про4етох е напално достоверно . 4естно да ви кажа за първи път да про4ета нешто вярно за скорпиона и наистина да се убедя 4е е така и наистина се убедих даже разбрах о6те някои полезни не6та които със сигурност 6те ми помогнат много в някои проблеми много благодаря на този които е нписал вси4ко това аиде 4ао и все така да продължавате много успехи от мене

 • violetka // 28 юли, 2008 //

  аз сам зодия скорпион и наистина това което про4етох е напално достоверно . 4естно да ви кажа за първи път да про4ета нешто вярно за скорпиона и наистина да се убедя 4е е така и наистина се убедих даже разбрах о6те някои полезни не6та които със сигурност 6те ми помогнат много в някои проблеми много благодаря на този които е нписал вси4ко това аиде 4ао и все така да продължавате много успехи от мене23

 • Eli_Skorpionka // 11 авг, 2008 //

  да , наистина е всичко е вярно и няма защо да се срамуваме ,че сме такава зодия или да се притесняваме ! Аз много си харесвам зодията – ДА АЗ СЪМ ЗОДИЯ СКОРПИОН И СЪМ МНОГО ГОРДА ОТ ТОЗИ ФАКТ !!! Вярно е,че сме инатички ама все пак няма да дадем да ни се качат на главите я… ;) ! Може да сме така най-вече момичетата,но пък,който ни грабне сърцата и покаже ,че ни заслужава и ни обича и уважава – ще се чувства най-големия късметлия !!! Ако някой иска да споделяме интересни факти и коментари относно ЗОДИЯ СКОРПИОН може да ми пише (ако иска) на Скайп Eli_Skorpionka за да си побъбрим малко за тази инатичка,но и много спражедлива зодийка !!!

 • Eli_Skorpionka // 11 авг, 2008 //

  :) :) Чао за сега “събратя мои” и не забравяйте да жилите !!! ;) ;):):):):):):)

 • Eli_Skorpionka // 11 авг, 2008 //

  :) Sупер зодияяяяяя :) :)

 • Antonella // 12 авг, 2008 //

  Скорпион съм. Това което пише за нас е много хубаво. Само искам да допълня нещо. Имаме лесноранима душа и ако си загубил доверието на Скорпиона – то е за винаги

 • yordan // 13 авг, 2008 //

  няма по яка зодия от скорпиона!!!
  зодиите са 2: скорпио и всички останали!!!

 • Sara // 13 авг, 2008 //

  Като човек, ожилен от Скорпион мога да ви кажа, че по-гадни копелета от вас няма. Безскрупулни сте и неблагодарни. Егоисти и егоцентрици. Това че сте дружелюбни е пълна глупост. Абе изобщо пълни боклуци сте – мъжете са алкохолици, а жените курви. Да сте живи и здрави, но ако съм Скорпи ще се гръмна. Ама слава богу не съм така че продължавам напред. Животът е прекрасен без вас самовлюбени идиоти.

 • пилето на Скорпион // 13 авг, 2008 //

  Всичко написано за мъжете Скорпиони е вярно.Като пожар са…И песента на Тони Димитрова ги описва едно към едно.

 • Eowin // 17 авг, 2008 //

  Sara, жива издрава бъди – радвай се, че си оцеляла след срещата си със скорпиона, но … не забравяй да се оглеждаш … той няма да забрави. По принцип няма да направи нищо лошо, само ще се радва, че на теб не ти е добре. Повярвай – ти за него вече не съществуваш. Скорпиона рядко допуска някой до себе си и веднъж разочароваш ли го – не го търси, ще намериш човек, който никога не си познавала.
  С най-добри пожелания… Дерзай

 • qdren // 26 авг, 2008 //

  аз сам зодия риби с асцендент скорпион
  == силата ми е безгранична ==

 • Oрел с ориз // 3 сеп, 2008 //

  Всичко е толква вярно, болезнено, болезнено. Аз съм зодия Куче по китайският календар и обичам много да слушам Снуп дог.
  По принцип мисля че, Овена е по-голям Лъв дори от Водолея само в случаите на еклипс. Въпреки че, Лансер еволушан ми харесва повече. Иначе съм чувал, че скорпиона е прароднина на червеношииката (на матката).

 • nplashkoff // 3 сеп, 2008 //

  Аз пък съм зодия Овен – водача на стадото!!!

 • Баба // 12 сеп, 2008 //

  Кво стадо те гони бе Гошко, прибирай се да си изядеш филията.

 • Lady_18 // 13 сеп, 2008 //

  Здравейте, скорпиончета :-) , аз също съм скорпион и доста хора ме смятат за забавна, но ядоса ли ме някой… no comment! :-P Имам съвет към скорпионите : не се ядосвайте и не избухвайте много, това май си е от зодията :-)

 • Ася // 29 сеп, 2008 //

  Писали сте много,братя и сестри по зодия………..Но само ние знаем какво представлявя опасността и възможността да се превърнем в сиви гущери -най-лошия вариант.Няма друга по-разнолика зодия от нашата(освен риби-може би).Прочетете “Слънчевите знаци на зодиака”от Линда Гудман

 • Ася // 29 сеп, 2008 //

  Нашата зодия е най-хубавата-имаме избор

 • Ника // 9 окт, 2008 //

  Привет на всички,
  Най-прекрасните жени, кучки, мръсници и двуличници.
  Колкото и да не си го признаваме това си ни е от зодията, може би съм една от малкото, която се гордее с тези ни качества. Аз съм скорпион и съм адски щастлива, че съм дива и същевременно умерена малко хора намират баланса между тези две качества. Имам една мечта, която ще споделя с вас, винаги ми се е искало да имам връзска със себеподобен, но уви не съм имала честа да се срещна с мъж скорпион. Ако някой от вас имат опит бих иска да чуя отзиви :)
  Наслаждавайте се на себе си и нека не ни е срам, че се боготворим и обичаме да ни лъскаят :) :) :) :)

 • тити // 11 окт, 2008 //

  МРАЗЯ ВИ… толкова сте гадни, бесзкрупулни и коварни. И не си мислете, че сте много силни и първо простете на себе си… после съдете другите. Аз съм БЛИЗНАК-ЖЕНА и ще ви покажа с кой играете… ТУКА ВЕЧЕ ЗАГАЗИХТЕ

 • Milena // 14 окт, 2008 //

  Много боли-да! Те затова са толкова интересни. И аз съм ужилвана от Скорпион, но преди това ми взе душата :) и сърцето разбира се. Коментарите написани дотук ги прочетох с голям интерес, всичко си е актулно и точно. Ще спомена за очите им, за този дълбок пронизващ поглед, никъде го нема другаде. И това най- ми харесва , не допускат лесно човек до себе си, т.е. може да се разчита , че всичко е истинско във взаимоотношенията с близките хора. Щом жилят , значи има защо, те добре си знаят цената и могат да си го позволят. Хората не ги харесват , защото не играят по свирката на никой , своенравни колкото си щеш. Аз като съм Овенче в чудо се видях с този неочакван обрат на нещата, така правят – аха да си ги разгадал и ооо не, те ти готвят нова изненада. Определено заслужават уважение заради дързостта си, волята и острия ум, подкрепени със завидна доза сексапил и магнетизъм.

 • Ася // 15 окт, 2008 //

  Привет Тити….Имах “честта”да работя с жена близнак..Тъкмо с едното се разбереш,и ти изскачат още много объркани същества под същия образ

 • Ася // 15 окт, 2008 //

  Тити,ТИ загази,не е добре да мразиш.Нито да се занимаваш със Скорпион-накрая винаги печелим,дори когато губим.:)

 • Ася // 15 окт, 2008 //

  Милена ,ти добре се ориентираш!

 • Ася // 15 окт, 2008 //

  И в никъкъв случай не сме подли.

 • skorpion4e // 16 окт, 2008 //

  Здравейте, характеристиката на зодията е много добра. Аз също съм от тези жилещите същества, имам една много лоша черта в характера си, ужасно съм злопаметна, не го правя нарочно, но когато видя някой, който ме е подразнил някога, това е първото нещо, което ми изниква в съзнанието и докато не му го върна не мирясвам. Иначе сме много готини и уж жилим, а пък много ни се радват. Относно връзката Рак-Скорпион, от личен опит ще ви кажа, че това е постоянно напрежение, много е забавно, винаги има тръпка, скука не съществува, но раците са малко затворени към света, иначе и те са много готини.

 • skorpion4e // 16 окт, 2008 //

  Здравей Ника,имам приятели скорпиони,но връзка със скорпион съм нямала,предполагам ще е голям филм,относно високото мнение което имаме за себе си мисля че е напълно оправдано,аз лично се обичам страшно много и както казват моите приятели за мен “ти се обичаш достатъчно много за да нямаш нужда друг да те обича” и общо взето горе долу е така.

 • cveti // 29 окт, 2008 //

  аз също съм представител на тази зодия мама казва че сме ужасни но като я прочетох тази статийка вече се гордея че съм скорпионче и може би съм най- малката но нищо и междо другото съм бяло скорпи защтото видях себе си в обяснението за скорпиона тип сив гущерл

  късмет на всичке мои братовчедчета-скорпионите

 • ETI // 31 окт, 2008 //

  Мисля , че всичко в тази статия е 100% вярно. Познавам няколко Скорпиона. Имат и добрите и лошите качества които са описани и то силно изразени , на MAX. Винаги помнят доброто и ако решат да ти помогнат , планини ще преместят за теб.Умни са и забавни.Изключително магнетични.Лошото е , че са много потайни. Амбициите им никога не излизат на повърхността и така е много лесно без да искаш да ги настъпиш , а те само това и чакат. Нещото , което най-обичат да правят/ след секса , манипулациите и безсмислените спорове може би/ е да си отмъщават.Чуждата болка е балсам за тяхната душа.Когато си отмъщават са наистина безскрупулни.Нараняват не само този който ги е обидил , а и всички около него , а това е подло.Това са хора , които виждат треската в твоето око , а гредата в своето не.Изискват честност и вярност , но самите те лъжат и изневеряват.Страдала съм много от жилото на Скорпиони , но не ги мразя , защото от камъните които хвърляха в краката ми аз си изградих стълбичка и се изкачих нагоре……….”ЛЮБОВТА ПОБЕЖДАВА КОГАТО Е ИСТИНСКА” мили Скорпиони.

  Бъдете здрави и щастливи !

 • ETI // 31 окт, 2008 //

  И още нещо за ТИТИ

  Не ги мрази , правиш голяма грешка , те и без това са нещастни въпреки , че по-скоро биха умрели отколкото да си го признаят. Омразата на никого не е донесла нещо добро. Запомни това ! ! !

 • SaShItY // 31 окт, 2008 //

  Ами и аз съм скорпион и съм горда с това много неща, които са написани за зодията са верни :) )

 • Анелия // 1 ное, 2008 //

  Искам да попитам някой ЛЪВ – жена имала ли е връзка със Скорпион. Много ми е трудно – почти всеки път, когато се виждаме аз си тръгвам обидена, а колко обиди му прощавам междувременно… Освен това много пие – съкратили са го преди няколко години от предишната му работа и оттогава не работи, но има хора които му помагат за да живее така… Много е чаровен, умен и интелигентен… Много горещ човек, но това пиене и обиди под формата според него на истини… Не знам дали това е характерно за тази зодия досега не прочетох май нещо по този въпрос. За това моля ако някой има такъв неприятен опит – да пише, ако иска и на e-mail: [email protected]. Много ми е трудно…

 • ETI // 1 ное, 2008 //

  За Анелия

  Аз съм зодия Лъв и съм имала вразка със Скорпион.Ще ти пиша на мейла.

 • James // 2 ное, 2008 //

  Чудя ви се. Уж големи хора, а седнали да се обясняват какви били скорпионите. То не беше мразя ви, не беше розови сте, не беше оранжеви сте. И всеки си визира някой негов си познат и си споделя личната драма.
  Дайте да си поговорим за русите хора, после за зидаро-мазачите (тия ужасни, ужасни хора), за родените в петък и за тия дето обичат моркови….
  Ега ти, само повод си търсите да ръсите глупости.

 • Ралица // 2 ное, 2008 //

  Аз съм скорпион и съм сагласна с нещата които прочетох, а ако някой реши да си играе с нас по-добре да си помисли още веднаж…
  Единствения мъж, на който съм позволила да надникне в душата ми и съм се отдавала, се оказа пълен боклук и ме нарани адски много… Сега е в затвора и ще бъде там в следващите 10 години, това беше моето отмъщение…

 • Eli_Skorpionka // 6 ное, 2008 //

  Ами…и аз съм съгласна с това,което прочетох току-що ! Много се радвам,че най-сетне поне един човек е написал възможно най-вярната информация за тази зодия. …Мисля,че сме справедлива зодия.

 • aLLu(естествено съм скорпион) // 7 ное, 2008 //

  Ооооо здравейте,мои сладки Скорпиончета!Така се радвам че на едно място могат да се намерят толкова много Скорпиони…Прочетох всичко до тук и мога да кажа че съм напълно с вас!Обаче мисля че сме пропуснали едно нещичко…ревността на Скорпиона…Мога да кажа че това е толкова силно зародено в тази зодия,че няма на къде другаде.От ревност един Скорпион може да си и умре.Аз лично съм адски ревнива и това ми пречи много.Чувството е до някъде велико(бруталистка съм),но ако си ревнуван от Скорпион не знам как ще може да се издържи на това напрежение.Всяка стъпка трябва да е правилна,всяка дума премерена.Пък както знаем Скорпионите искат всичко за себе си и при първа възможност могат да намерят хиляди причини за ревност!Но влюбите ли се в Скорпион и той във вас ще минете през всичко,гарантирам!

 • azzz_f // 7 ное, 2008 //

  Ima nqkoi verni neshta za Skorpionite,obache ne mojesh da slojish vsichki pod obsht znamenatel.Vsichki sme razlichni ima i bokluci ima i svestni skorpioncheta…I az sum ot tazi zodiq,obicham sushto skorpion,ama kato e edin gaden narkoman i lujec kvo da kaja

 • aLLu // 7 ное, 2008 //

  Е да така е…при т’ва положение нещата леко се объркват…но ако наистина е такък какъвто казваш само защото е скорпион не мисля че ще се промени…има ги всякакви…Ще ти кажа само едно:Бягай колкото моежеш по надалеч каквото и да ти струва!Естествено първо се опитай да успееш да го промениш…Макар че никога не съм мислела че два скорпиона са добра комбинация,защото всеки гледа да надделее…
  Но какво съм почнала да ти давам съвети…Така или иначе не ви познавам…Но все пак успех!Все пак си скорпион… :)

 • azz_f // 9 ное, 2008 //

  ALLu mersi za syveta ami opitah se da go promenq,ne stava,ama ne moga i da izbqgam vse pak mi e shef….nqma nachin…… A i da ti kaja che i az sum adski revniva…ne moga da si promenq tazi cherta ot haraktera za jalost…

 • aLLu // 9 ное, 2008 //

  Много гадно и трудно положение…но ще се справиш…трябва да вярваш в себе!А за ревността трябва да си живеем с нея и т’ва е…Много е изморително обаче ни е вродена…

 • Ади // 10 ное, 2008 //

  Преживяла съм почти всичко, за което са писали повечето тук. И хубавото, и лошото… Може всеки ден да съм нещастна и объркана, но винаги съм най-щастливата, с най-големия късмет жена на света… И умирам за справедливостта и премълчавам истината, и премълчавам истината и ревнувам, и ревнувам и обичам, и обичам и прощавам, и прощавам и отмъщавам, и отмъщавам и пленявам, и пленявам и капризнича, и капризнича и обръщам планини, и обръщам планини и мързелувам, и мързелувам и правя всичко за близките си, и правя всичко за близките си и ближа раните си, и ближа раните си и сладко се усмихвам, и сладко се усмихвам и се затварям в себе си, и се затварям в себе си и знам, какво искам – да съм необходима, и знам, какво искам – да съм необходима и ме е страх от самотата, и ме е страх от самотата, но и винаги съм обичана, желана и харесвана… Може всеки ден да съм нещастна и объркана, но винаги съм най-щастливата, с най-големия късмет жена на света…

 • Juju // 14 ное, 2008 //

  Ихаа.. :)
  Здравейте любители и прекрасни създания Скорпиони страстни и прекрасни :) Да, и аз съм като вас ;)
  Ами.. какво ново да споделя? Мисля, че всеки Скорпион усеща този магнетизъм, който притежава, знае какво представлява, и НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ, ей страшни сме :)
  Като си наумим нещо и Вселената не може да ни спре да достигнем целта си :)
  А поискаме ли някой мъж, трябва да го имаме :) Въпреки, че има случай, в които този мъж не е за нас, и трудно преживяваме факта, че не е станало както бихме искали, но времето лекува..
  А за тези, които не ни харесват:
  Мислите ли, че нас ни интересува какво мислите Вие? Ако съдя по себе си, никой скорпион не се интересува от враговете си, и от хората, които не ни гледат с добро..
  Мислите ли, че този свят, в който живеем не е за нас? Прекалено мрачно и сиво ми се струва.. Преди три години прекратих взаимотношенията си с моите “най-добри приятелки” и от тогава сама се движа напред и се чувствам много по-добре и по-спокойна. Предателите и злобарите настрани! Да не ми се пречкат на пътя, а ако това стане – въобще не си правя труда да ги удостоя с поглед..
  Имам щастието да Ви споделя, че срещнах човека, от когото се нуждая – Рак, невероятната комбинация! Понякога съм малко лоша с него, но не нарочно разбира се.. разбираме се чудесно :)
  Когато Скорпиона срещне Човека, го разбира на момента.. и живота и всичките му прекрасни цветове придобиват истинското в себе си и всичко се осмисля .. пожелавам го на всяка Скорпионка! :) :) :)

 • eli // 14 ное, 2008 //

  tova e tvoia 4ovek,az sam skorpion i sam imala 2ma raci koito sa mi bili v krakata,drugata podhodia6ta zodia za nas e riba, ne si razkazvai za uspehite pred priatelkite za6toto tova koeto moje6 kato dadenost,te ne go mogat i pre4at sas t.nare4eni dobronamereni saveti,uspeh i 6tastliv jivot ot edna skorpionka

 • Drago // 18 ное, 2008 //

  Доста реалистично представяне на една толкова прекрасна, колкото и жестока и гадна зодия. Мисля, че всеки от нас е откривал и двете крайности в себе си – все пак за нас живота е черно бял и средно положение няма. Държа обаче да подчертая разликата в отмъстителността и злопаметността. Ние сме повече отмъстителни личности. На мен винаги най-добрите ми приятели са били раци(мъже и жени), а съдбата винаги ме събира с жени козирози, което ме дразни вече, защото са тотални инжалиди в леглото. Силна чувствителност, несравнима борбеност, голям хъс, а стремецжа ни към самосъхранение ни прави по-затворени.
  Също така е вярно, че има само две зодии – скорпион и охапан от скорпион :) Be careful – I’m BAD!

 • monsaa // 22 ное, 2008 //

  mnogo vqrno to4no se otnasq za men mislq 4e nie sme strogi no spravedlivi moje da sme otm1stitelni no samo kogato sme mnogo naraneni

 • Радослав // 23 ное, 2008 //

  Скорпион съм. В статията има много верни неща за зодията ни. Но пък и всеки Скорпион си е различен. Нямам много приятели, защото не мога да намеря хора, на които да се доверя напълно (хем искам, хем си мисля , че няма смисъл да го правя), но може би още не съм срещнал такива. Отмъстителен не бих казал че съм, но е вярно, че не забравям, ако някой сгафи по един или друг начин. Старая се да съм прикрит, потаен да не избухвам за щяло и нещяло, не знам защо, предпочитам да не казвам всичко точно така както е, на хората които ценя, но пък може би трябва… За любовта бих казал, че не обичам глупостите за кратко. Ако ще имам връзка, да бъде нещо истинско, а не да излезе “ама таковата-онаковата”. Така че, Ние Скорпионите наистина сме властлюбиви, строги, не обичаме неподчинението, не обичаме да не ни разбират(поне аз смятам това за липса на интелект в неразбиращия ме), когато обичаме обичаме наистина. Но всеки си носи своите индивидуални качества и не мога да кажа, че можем да бъдем описани абсолютно точно. Нито пък можем да бъдем абсолютно разбрани от другите какво наистина ни вълнува, защото нас ни вълнуват неща, за които другите даже не се замислят, нито пък разбират! На когото не се харесваме – Прав ти път!

 • Милена // 26 ное, 2008 //

  Когато става дума за Скорпион, на преден план изпъкват темите за истината и измамата и както можем да очакваме хората ,които имат остро усещане за лъжливостта са и най – добре подготвените да я разпознаят, когато я срещнат.
  Тяхната природна дарба да разкриват измамата, да отхвърлят празнотата и да виждат през фасадите, ги прави достатъчно смели да покажат реалността такава , каквато е. Те са като пратеници с едно много по силно чувство за истината, отколкото всеки от нас е способен да съзре. Тази острота на възприятията често е твърде болезнена. Парадокса при Скорпиона е това , че когато той ти се подиграе , това не означава, че те е опознал като цяло. Истинското общуване със този зодиакален знак означава обвързване с честността без значение колко е прямо, мръсно или директно.
  Важно е да запомните това, колкото и противоречиво да звучи – неговата атака е винаги в отговор на отбрана.
  Всички Скорпиони могат да бъдат злъчни и хищници, но те никога не хващат жертвата си активно, вместо това могат търпеливо да изчакат, месеци ако е нужно, и подготвят засада само когато тяхната жертва е достатъчно близо с най- малък шанс за измъкване.
  Максимум подготовка ,за минимум усилия!
  Скорпиона не се приближава към твоята територия, няма да те ласкае и придумва, той оставя неговата енергия да те привлече и когато разкрие твоите тайни ще те примами на място , където съпротивата е минимална!

  Какво ще кажете за текста, не е най- добрия превод , но същността е запазена.

 • Антоанета // 1 дек, 2008 //

  Здравейте мамини златни скорпиончета,
  и аз съм скорпион-за добро или за лошо (казвам това, защото понякога самата аз не мога да се понасям).
  Мразя това, когато в магазин за електроуреди разплаквам продавачката само защото не ми е обърнала на време внимание (вадя от 10 кладенеца вода-това как аз съм потенциален купувач и едва ли не те са там сложени да ни се въртят като пеперуди) в опита на тази женица да се защити аз открих нейните слабости и ТОГАВА… направо я изядох. накрая жената се разплака и каза, че ще напусне. В началото бях буквално щастлива как победих в поредната си “битка” (защото всичко с което един скорпион се захване – то е от голямо значение, нееее то е най-важното..), но после….. искаше ми се да върна времето назад и да не бях причинявала това на тази нещастница (определям я като такава, защото имаше нещастието да се срещне с мен без да иска).
  Мразя това, че лесно откривам несправедливостите и се чувствам нещастна от тези факти. Мразя това, а в България те са навсякъде и ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ не мога да се примирявам с тях.
  Мразя това, че сега се смея до припадък, а в следващия момент една мимика е способна да ме накара да изригна като Везувий, а след като изригна пак да започна да се смея.
  НЕ МОГА ДА ОВЛАДЕЯ СЪЩНОСТТА СИ!! ТОВА Е НАД МЕН. ПРИРОДАТА МИ Е НАД МЕН. (това е защото в спокойно състояние мога да мисля по “нормален” начин, но хване ли ме нервата – да не ми е никой насреща, че ще изгори…. той ще изгори, а аз ще чувствам удовлетворение… това е толкова нахално, но това сме ние гадните скорпиони)
  Един човек ме определи като годишните сезони, с тази разлика, че тях поне ги знаеш кога започват и кога свършват, а нас скорпионите – ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО. Никой не може да ни разбере: какво искаме, какво правим и какво ще правим, какво чувстваме, какво ни дразни и какво ни забавлява. няма начин човече. само ние си знаем…
  сега дойде и момента да ви кажа какво обожавам:
  -обожавам да чувствам хората по-слаби, което респективно ме прави по-силна от тях
  -обожавам като погледна някого на улицата и той да се спъва, поразен от погледа ми
  -обожавам да съм силна, но не просто силна, а най-силната, своенравна, емоционална, можеща, амбициозна, умна (което ми позволява да откривам слабостите на другите)
  Проблема ни като цяло е че сме толкова самонадеяни, че едва ли ще открием някой който може да запълни нашите празнини. Дори и да се опитат винаги ще им открием “косурите”.
  Нека ви питам нещо: защо не можем да се примиряваме с косурите на останалите зодии?
  наистина ли сме толкова перфектни?
  това беше малко самоирония, а както знаем това ни се отдава най-добре
  Ако се върнете по-нагоре или вече ви е направило впечатление: доста често употребих думите “мрази” и “обожавам” – това са две крайности, СКОРПИОНА Е ЛИЧНОСТТА НА КРАЙНОСТИТЕ!!
  Дерзайте мили ми скорпиони!
  п.с. най-интересното е че на нас никога не може да ни бъде скучно, защото цял живот се опитваме да се опознаем :-) )))))

 • eveto // 2 дек, 2008 //

  забавлявам се, наслаждавам се, лудея… държа се естествено и импулсивно… понякога прекалявам… немога да се спра… А понякога се съобразявам, дори с непознати… но рядко!
  az sa6to sam skorpion i se gordeq s tova,znam 4e imam lo6i ka4etsva (za drugite)no za men te sa hubavi:)antoaneta mn to4no e opisala kakvo e da si skorpion,az sa6to se gordeq kogato prikliu4a nqkoq bitka uspe6no-a te vinagi sa takiva rano ili kasno,dosta sam jestoka i nemoga da se primirq do kato ne unija do krai ,protivnika mi i v parviq moment se 4uvstavm silna i udovletvorena,po-kasno izpitvam jal i sajalenie kam gorkiq 4ovek,no tova e polojenito da ne se e zahva6tal s skorpi!ILI VSICHKO ILI NISHTO!

 • n0_way // 4 дек, 2008 //

  Добре и аз сам мъж-скорпион и сам съгласен със статията и мненията ви обаче само до някаде!!! Според мен поне всеки човек си има своята индивидуалност и най-важния за нея фактор: родителите, хората и мястото на което е израстнал!!! Апък и друго поне според мен “С голяма воля и характер всичко се променя и постига”!!! Това беше от мен!!!

 • Антоанета // 5 дек, 2008 //

  Нрава не може да се промени no-way. За това казвам, че не мога да овладея същността си и четейки останалите коментари разбирам, че това не е само мой проблем, ако изобщо е проблем. В крайна сметка ако някой ни харесва – то той прости ни харесва с всички недостатъци, ако пък не ни харесва – няма вкус :-) )). Да ви кажа честно, влизайки в този форум си дадох надежда :-) )
  Дерзайте

 • Skorpion // 13 дек, 2008 //

  Zdraveite az su6to sum skorpion i mislq 4e vsi4ko koeto e napisano po gore e naistina vqrno,no moqt problem e 4e az samata ponqkoga sama ne moga da se razbera.Navsqkade pi6e 4e skorpionkite sa mnogo magneti4ni i plenqvat surceto na vseki muj,no nz za6to pri men tova ne stava,ne sum grozna,mngo puti sa mi go kazvali no nz kade gre6a s mom4etata mlq vi nqkoi da mi dade suvet.

 • Skorpion // 13 дек, 2008 //

  Znam 4e tova ne e sait za lubovni suveti :D d no iskam samo nqkoi da mi kaje kak da zadeistvam “magneti4nite sili” na skorpiona :D

 • n0_way // 15 дек, 2008 //

  Антоанета // 5 дек, 2008 //

  Нрава не може да се промени no-way
  Абе според мене не е точно така вярно е се пак неможеш да се промениш изцяло. Но все пак вси4ко си опира до самия теб. Не съм някои професор или някои вазрастен 4овек, а просто едно 19 годисхно момче което се е обедило в това че почти всичко опира до теб и самия теб!!!

 • n0_way // 15 дек, 2008 //

  “Знам, че това не е сайт за любовни съвети :D d Но искам само някой да ми каже как да задействам “магнетичните сили” на скорпиона ”

  Магнетични сили ае – я се вземи в ръце ще задействаш, бъди каквато си и толкова. какво – един те харесва, друг не те харесва, е, какво от това. не те познавам, но ако си някое добро, свястно и точно момиче – тези които не те харесват – губят. това е положението, замисли се над това :)

 • :)(:…!!! // 15 дек, 2008 //

  Здравейте на всички!И аз съм скорпион…най-после срещам човек със същия проблем,но стигнах до извода че това не е проблем.Мисля че с времето всичко ще се нареди,защото както казваш и ти,нито съм грозна,нито глупава и само момчетата губят :D Искам да ви попитам за едни друг проблем който както разбирам от написаното горе не е само мой-самоконтролът?Понякога направо се вбесявам на себе си,защото казвам неща, за който после съжалявам ужасно много,просто незнам как да се справя с това!Иначе много си се кефя на зодията :D

 • zikoz // 16 дек, 2008 //

  така така, вси4ко е толкова достоверно колкото горенаписаното !!! Искам да благодаря на автора за добрата работа < Искам само да кажа …. без да изтъквам ха-ха 4е досега винаги съм бил то4ното олицетворение на Скорпиона , но след вси4ко което про4етох се 4увствам двоино по достоен представител на знака . И на които не му понася да се Изнася!!!!!!

 • SkY // 16 дек, 2008 //

  здравейте!много съм отчаяна:( влюбена съм в един скорпион до полуда,а не знам дали и той изпитва същото:( толкова е странен, не го разбирам, ама той мен също не ме разбира особено,де!аз съм Рак и не съм много по-малко странна,ама не знам все пак как да го накарам да се влюби и той до полуда в мен! държи се толкова мило с мен,как да не си умирам от любооооооов???!!!

 • Mell_pisi // 17 дек, 2008 //

  всичко за скорпионите е вярно!!!

 • Радостчето // 19 дек, 2008 //

  Абе, мили скорпиончета, света не се върти около вас!Прочетете си коментарчетата и се вижте какви нарциси сте!!!!

 • скорпи // 20 дек, 2008 //

  радостинче и да ти харесва и да не ти харесва ти си оставаш само едно малко и безпомощно стрелче пред ВЕЛИКИЯ СКОРПИОН

 • johnny // 21 дек, 2008 //

  Човека прави зодията, а не обратното. Има всякакви тъпаци от зодия Скорпион дето нямат нищо общо с описаното по-горе и обратното. Разбирам, изпитвате невероятен кеф като четете за себе си и се гордеете, че сте зодия Скорпион в което няма нищо лошо, но не разчитайте на зодията си като фактор за преуспяването в живота.

 • SkoRpIoNkAtA // 24 дек, 2008 //

  В тази статия видях себе си, един истински скорпион !!! Браво много точно е написана!!! :)

 • катето // 29 дек, 2008 //

  Здравейте на всички любители на астрологията . Аз също съм зодия Скорпион , прочетох статията и найстина съм съгласна със написаното . Имам едно м алко въпросче … Как определяте кой какъв вид скорпион е ? Орел , Черен Скорпион или Сив Гущер ..??

 • calipso // 29 дек, 2008 //

  един съвет към представителите на всички останали зодии-даите на скорпиона това което иска и той ще бъде всичко за вас!

 • Nikita // 30 дек, 2008 //

  Статията е чудесна и много вярна. И аз съм скорпион и повярвайте ми нито за минута не съм съжалявала,че съм тази зодия.Зодия наистина много опасна за останалите,но и много тежка за нас.Да ви споделя, уважаеми скорпиони,аз винаги съм чувствала превъзходството си над останалите.Чувствам някаква неописуемо голяма сила в себе си,осъзнавам големият си интелект,знам,че всички се възхищават на магнетичната ми красота и т. н.,но никога не съм парадирала с това,а тъкмо обратното ,опитвам се да давам някакво преимущество на по-невзрачните,да ги накарам да се чувстват конфортно в мое присъствие.Но какво от това….Трудно намирам удовлетворение в общуването с останалите.Третирам контактите с тях като загуба на време.Само в присъствието на друг скорпион някак си мога да дишам пълноценно.Някой не покаже ли ,че е по-силен и по-амбициозен от мен ,аз го третирам като утрепка,която не знае защо е на този свят.За мен експанзията е начин на живот.Постигам победи,но те не ме удовлетворяват толкова,колкото самата битка,колкото вечната борба.А това е доста изморително.Това означава вечно да гориш,затова всеки който не може да гори,доближавайки се до мене изгаря.Ето това е същността на зодия СКОРПИОН и затова е страшна за всички останали зодии.
  Единствено аз изгорях доближавайки се до мъж СКОРПИОН,но това е тема за друг разговор.Беше много ,много по-силен от мен и гореше с температурата на земното ядро……

 • malkia kef // 15 яну, 2009 //

  Абсолютно си права лично аз когато общувам с хора от други зодии просто няма какво да си кажем.Не за друго, а просто имат много елементарни интереси но със друг скорпион просто се разбираме перфектно с много хора от тази зодия съм общувал и никога не съм чувал нещо тъпо казано от тях.Относно човека който те е изгорил не е достатъчно силен просто ти трябва да се научиш да гориш с температурата на звезда.Достижимо е.Повярвай ми аз съм го постигнал и не съм срещнал още човека който да ме изгори, а съм се сблъсквал с много, много хора и продължавам да се сблъсквам.

 • meginceto // 17 яну, 2009 //

  вярно е всичко написано в тази статия видях себе си :)

 • Антоанета // 19 яну, 2009 //

  Никита, миличка,
  това ти се случва, защото ти го допускаш.
  Бъди над това, дори ако трябва да пренебрегнеш себе си!!!!!
  Боли, но за кратко и постепенно разбираш, че това нито ще е първия, нито последния ти път.
  В любовта ние скорпионите сме ХИЩНИЦИ!!!
  Този мъжкия едва ли е по-голям от теб!!!
  Няма слаб скорпион и ти го знаеш. Всичко е в теб. Силата е в теб!!!
  Дерзай и не се плаши. Ние сме атракцията на деня :-) )
  п.с. защо не си поиграеш с него само така, както ние си знаем – просто ей така :-) )) иска ми се да гледам отстрани :-) ))))) какво ще му се случи /само не го подценявай/

 • silviq // 22 яну, 2009 //

  spored men nie skorpionite sme izklu4itelno intuitivni i naranimi hora

 • Stela // 9 фев, 2009 //

  Да , страхотни хора сте – когато става въпрос за чест и достойнство равни нямате, когато става въпрос за воля – няма пречупване! Когато дойде ред да извадиш ” керливите ризи” на някой – най- добрите ! Удивлявала съм се как знаете първопричината за дадено поведение, постъпка, жест! На мен са ми необходими време и безброй ситуации , за да заключа кой колко пари струва….. забелязала съм на Скорпиона са му нужни ” един негов си дълбок поглед” върху личността на другия и заключението е категорично. Рядко усещам това , което чувствам в присъствието на Скорпион – сила , респект и желанието да дам най – доброто от себе си .

 • Рени // 18 фев, 2009 //

  Аз също съм Скорпион и се гордея със зодията си, защото няма нещо, което да не съм искала силно и да не съм го постигнала, това се дължи най -вече на волята, силата и проницателността, които притежавам от слънчевия си знак. Също харесвам Девите, жените Телец, не се разбирам с Овните(повечето) и затова съдбата ме “дари” със съпруг Овен и дъщеря Овен. Но така е не трябва да мразим, а само да обичаме, за да ни се случват само хубави неща.

 • Скорпи – Змия // 17 мар, 2009 //

  тити // 11 окт, 2008 //

  МРАЗЯ ВИ… толкова сте гадни, бесзкрупулни и коварни. И не си мислете, че сте много силни и първо простете на себе си… после съдете другите. Аз съм БЛИЗНАК-ЖЕНА и ще ви покажа с кой играете… ТУКА ВЕЧЕ ЗАГАЗИХТЕ

  хехех Скъпа как мислиш оцеляхме с Близнака до мен вече 10 години семейство… че и кофти комбинация съм Змия според китайския … Роб – Господар …познай кой е заробения . Но това си му харесва , а връзката с човека с многото лица ме стимулира още по …. държа да подчиня всичките. А навсекъде се споменава , че този съюз и невъзможен . За нас няма невъзможни неща .

 • kiss // 25 мар, 2009 //

  znaete li koe e strannoto 4e vsi4ko otgovqra na tazi zodiq ii az kazvam 4e vsei4ko e vqrnoo za6toto az sam skorpion :P ii prostoo e tapo za6toto ima mnogo malko hora koito vqrvat v tezi zodii a e hybavo za6toto moje da y4im pove4e za samite nas :)

 • Ивайло // 31 мар, 2009 //

  Ave i az sam skorpion ama moga da si priznaq (gordo) 4e i az sam se ostavql da me hapqt

 • diqna // 1 апр, 2009 //

  Radvam se za ne6tata,koito pro4etoh za skorpionite,az sa6to sam tazi zodiq i moga da kaja,4e vsi4ko e na 100% vqrno.Iskam da dobavq ne6to….skorpionite ne se radvat na malkite ne6ta,za da gi vpe4atli ne6to ,to naitina trqbva da e neotrazimo…,mnogo sa kraini i sredata za tqh ne e zlatna.Ako se vlubqt sa mn istinski…,mogat da badat mnogo pravolineini i da ne poglednat drug maj.Darja da pod4ertaq,4e ne se razbirat sas zodiq vodolei,tova e mn lo6a kombinaciq.Koito ima jena skorpion do sebe si e istinski 6tastliv-mnogo strastna i vqrna(kakvo pove4e mu trqbva na 4ovek):)

 • Скорпионннче // 2 апр, 2009 //

  м даммм всичко тук е адски вярно.Аз съм живото доказателство.Много хора ме мразят заради чесноста и острия ми език нооо на мен не ми пука това съм си аз и съм горда че съм скорпион ;)

 • мери-скорпион // 3 апр, 2009 //

  Кати гледам почти всичко е вярно,понеже аз съм скорпион.Мисля че имам късмет защото си имам гадже което също е зодия скорпион. :) Баси съвпадението.

 • мери-скорпион // 3 апр, 2009 //

  А колкото до Sara да си затваря устата,защото това че някой готин или някой нейна приятелка,които са зодия скорпион са я зарязали не означава че ние сме като тях.Абе оставяй да не довършвам защото такива като нея ми лазят по нервите и въобще ако продължа жива няма да остане.Единственото което ще кажа е да си гледа работата.

 • Lavicata // 7 апр, 2009 //

  ааааааа трябва да знаете че скорпионитеееее-са си мн гадни по характерр.,злобни и завистливиаз нямам добри наблюдения върху тая зодия.ХАХАХА но пък на пук на тва с мое Козирог (мъйът ми) чакаме да се появи на бял свят нашето “малко зло-но така необходимо и обичано” скорпионче

 • istinata // 8 апр, 2009 //

  95% ot komentariite tuk sa napisani ot Skorpioni i ne sa loshi,no zashoto sa napisani ot samite skorpioni.drevna mudrost e za da razberem kakvi sme neka da ostavim drugite da govoryt za nas…I taka njkoi po-gore beshe spomenal,che ako ne gi haresvame te njma da ni udostojt s vnimanie.,Razbira se che nyma ,ta tova she protivorechi na prirodata im,nikoi i nisho ne e po-dobro ot tjh i nikoi i nisho ne moje da vi sadi,dori kogato ste na sto % sigurni kakvi Lizemeri sa…i kogato njkoi im kaje ISTINATA,na kojto tolkova mnogo “DARJAT”,Te prosto otkazvat da j priemat,zashoto tova boli,adski boli/ a s tjhnata Svruh chustvitelnost tova e izkljocheno????!!!!!!!!!!/togava jiljt, I Gospod da e na pomosh bez samnenie znajt kak, tam sa nai-dobri…Ujasnata deistvitelnost/istina/za samite tjh e samounishojitelna ,predpochitat da jiljt smartonosno,otkolkoto da se poglednat s shiroko otvoreni ochi,pone vednaj..,zashoto vsashnost Pod maskata na “dostoinstvo”,”chestnost”,”istina” se krie luja,izpolzvane,manipulirane,izmama,jrost,revnost,absoljotna mnitelnost,paranoj,lipsa na kontrol,boleznena zavist,predatelstvo,lipsa na vsjkakav moral…
  Poznavam Skorpion i priznavam che kogato go sreshnah obarna sveta okolo men,wow .. otne vreme za da razbera kakvo tochno se krie zad tazi “Perfektnost”