Public Republic Art Studio

Подсъзнанието може всичко

26 август, 2007 от · 15 Коментара

Книгата “Mind power into the 21 century” на John Kehoe

Silata na podsyznanieto
Снимка: bingbing

Или на български това е: „Подсъзнанието може всичко”. Световен бестселър, променил живота на милиони хора по света. Авторът й Джон Кехоу /John Kehoe/, канадски писател, разработил нещо простичко, но гениално – как е възможно да овладеем невероятната сила на мисълта в наша полза.

След като прекарва продължително време далече от цивилизацията – в горите на Британска Колумбия и Северозападното крайбрежие на Тихия океан, той изучава и анализира вътрешните механизми на човешкия мозък. Вече 30 години оттогава, той обикаля света, обучава стотици хиляди души и консултира безброй корпоративни гиганти относно силата на мисълта, успеха, парите, човешкото щастие.

Неговите лекции се ползват с колосален успех в цял свят, а книгите му са сензация навсякъде, оглавявайки класациите за бестселър. А както пише сп. „Sunday Dominion Times” – „Има гениалност, сила и магия във всеки от нас, Джон Кехоу ни показва как да ги събудим”. Просто авторът ни убеждава на 100%, че „това, в което вярваме, влияе върху това, което се случва!”.

Смятам, че тази ценна книга може да накара и най-големия скептик да повярва в собствените си сили и възможности. По изумителен начин той кара читателя още от първите странички на своите книги да се слеят с матрицата на Вселената и се изпълнят с огромна вяра в себе си.

За вас, читатели на Public Republic, искам да споделя някои свои мисли от книгите на Кехоу. Втора година практикувам това, за което прочетох в тях и наистина вече бера плодовете от промяната на своето мислене. Радвам се на хармония, успехи и изобилие. Но не спирам да работя, защото трябва да получа още, това е мое задължение! Забавлявам се, следвайки програмата за развиване силата на мисълта, всеки ден по няколко минутки само!

Jump

Създадено като методика, обучението очертава смела стратегия за това как да променим личния си живот, работата и обществото.
Чрез убедителни примери авторът доказва, че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА, защото чисто физически във Вселената всичко е ЕНЕРГИЯ . Човешките мисли – също.

”Мислете така, сякаш всяка ваша мисъл с огромни огнени букви е написана на небето и се вижда от всекиго – то си е така!” казва Кехоу.

Затова, читатели на Public Republic, променете начина си на мислене, визуализирайте всеки ден, това, което искате да ви се случи и вече сте програмирани за успех! Това са правили най-успешните и богати хора, като звездата Арнолд Шварценегр, собственикът на CNN Тед Търнър, създателят на „Мак Доналдс” – Рей Крок, банкери, индустриалци, световноизвестни спортисти, плеяда холивудски звезди и т.н.

Но за постигането на феноменалните си успехи, те никога не изневерили на едно едничко нещо: Да МИСЛЯТ ПОЛОЖИТЕЛНО! А както пише още Кехоу: ”Вашите мисли са много по-могъщи, отколкото предполагате, и всеки мисловен образ е реална сила. Така че – мислете за всичко с най-хубавите чувства, на които сте способни и вярвайте, че вече сте получили това, което силно искате!”

Да, наистина ще възкликвате всеки ден „Няма невъзможни неща!”, но задължително си повтаряйте още: ”Всеки ден във всяко едно отношение положението става все по-добро и по-добро!”.

Та нали вярата в доброто движи прогреса на човечеството! Издигнете в култ това Добро, което е в другите и в самите вас, обичайте себе си, другия до вас и всяка молекула на Вселената! Тогава подсъзнанието ви ще се пробуди, ще накара интуицията, сетивата, дори и вашите сънища да се впрегнат да променят живота ви.

Смело получавайте това, в което вярвате, ценете всичко и всеки! Не забравяйте, че всяко човешко същество е уникално, специално и заслужава уважение, щастие и изобилие от земни блага! Приятно четене на „Подсъзнанието може всичко”!

Detelina

Ще я намерите, ако силно сте я поискали! Друг път бих ви споделила мисли и за следващите книги от поредицата на Джон Кехоу: „Подсъзнанието може всичко за деца от 3 до 12 години”, „Успехът и парите”, „Практика на щастието” и други.

Мнения за тази книга

Жани Павлова – гр.Варна
Книгата е написана по този уникален начин, който те кара да се чустваш като събеседник с автора и … със себе си. Препоръките на Кехоу са прости за изпълнение, като дишането. Повярвайте ми, това знание е древно колкото света, като се замислих, разбрах че това са библейските истини,които вкл. и АЗ не съм разбирала. МАГИЯТА Е В НАС!

Александрина Йорданова – София
Книгата е невероятна!!! Всеки може да получи всичко ;) , само ВЯРВАЙТЕ и МЕЧТАЙТЕ!!!

sylya – Пловдив
Разкошна книга. Чела съм много други на същата тема, но тази наистина е най-добрата и написаното в нея може да се прилага от всеки. Написана е на много достъпен и разбираем език. Много неща съм си обяснила и променила благодарение на нея. Горещо ви я препоръчвам наистина, заслужава си всеки лев. Един човек дори се излекувал от рак като я прочел и изпробвал написаното в нея. Интересувам се само, кога ще излязат останалите две книги от същия автор, които са дадени в края на книгата???? Говоря за двете нови, 1-та за щастието, а другата не си спомням за какво беше…..

Диана Златкова Латева – Хасково
Идеална книга. С удоволствие я чета. Много ми помага в забързаното ежедневие да решавам проблемите , несигурността в себе си и ниското си самочувствие. Благодаря на автора Джон Кехоу, че е написал такава прекрасна и безкрайно полезна книга.

Рубрики: Frontpage · Графити

Етикети:

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

15 Kоментара за сега ↓

 • Vanya // 27 авг, 2007 //

  Заинтригувах се. И вече я поръчах.
  Надявам се скоро да изразя и лично мнение.

 • La Luna // 27 авг, 2007 //

  Благодаря на авторката на статията и на сайта, че ме направи любопитна за тази книга на Кехоу. Ще я прочета с удоволствие, още повече, че самата аз се интересувам от подобна литература и нямам търпение да се срещна с това ценно четиво.

 • Milenka // 27 авг, 2007 //

  Приятели! Пропуснах да спомена в статията си, че книгата на Кехоу – “Подсъзнанието може всичко” с подзаглавие: “Техники за овладяване поразителната сила на мисълта”, има вече второ издание, което го има в почти всички книжарници и е от 2005 година, на издателство “Феникс”. Приятно четене!

 • sylya // 28 авг, 2007 //

  Чела съм 3-те му книги, НО … “Практика на щастието” все още не се намира по книжарниците. Не била излязла още от печат, както и петата книга. Моля те, кажи ми ти как се снабди с нея и какви са ти впечатленията специално от нея? Между другото, и аз харесвам стила на писане на Кехоу повече от този на Силва и на Робърт Мърфи.

 • Milenka // 30 авг, 2007 //

  Радостна новина! “Практика на щастието” излиза и на български тези дни!Днес получих информация от издателството! След седмица ще е по книжарниците в страната – увериха ме от там.

 • sylya // 23 сеп, 2007 //

  Благодаря ти за информацията, Миленка! Да знаеш само от кога чакам някоя нова книга на Кехоу да излезе от печат. Специално тази, обаче все още я няма нито по книжарниците, нито е обявена за интернет продажба чрез доставка. А вече е 23-ти септември…

 • Julia Staneva // 12 окт, 2007 //

  Новата книга на Джон Кехоу “Път към могъщество и слава” е на книжния пазар. Продължението на бестселърите на Кехоу дава ясни знаци, указващи верния път към духовното; съвети, базиращи се на натрупания опит; обяснения, че заслужените облаги не ни чакат отвъд, а ТУК и СЕГА.

 • Elena Danailova // 13 авг, 2008 //

  Всъщност за заинтригувалите се, можете да посетите семинар по методиката на Кехоу. В Пловдив те се провеждат по всяко време, а през ноември 2008 ще се проведе такъв и в Стара Загора.
  Пишете на e-mailа ми за записване, семинарът започва веднага щом се сформира група, но броят на участниците е ограничен. Посетете сайта на Кехоу за повече информация и контакти. GSM: 0898 89 47 16 – Елена

 • МИТАКА // 24 окт, 2008 //

  Ima li razlikav sudurjanieto mejdu luksoznoto izdanie i tova koeto e 6.99 zashtoto v cenata ima.Blagodarya vi predvaritelno!
  Knigata e zashemetyavashta.

 • детелина // 19 дек, 2008 //

  Аз също я прочетох през лятото и много я харесах,синът ми има да пише есе на тази тема-във връзка с книгата.Може ли да се намери нещо за книгата-7-8 страници трябва да бъде.Благодаря ви предварително!

 • Трифон // 28 дек, 2008 //

  Страхотна книга – прочетох я на един дъх. Мога да напиша есе по нея. но ще ви струва пари естествено.

 • Milenka // 29 дек, 2008 //

  ПЪРВО ПОМИСЛИ ЗА ПОМОЩТА, КОЯТО ЩЕ ОКАЖЕШ ОТ СЪРЦЕ, А ПАРИТЕ САМИ ЩЕ СИ ДОЙДАТ, ЧИТАТЕЛЮ ТРИФОН!

 • MILENKA // 3 ное, 2009 //

  Ново! Джон Кехоу ще идва в България! Организира се семинар, който ще се проведе на 24 и 25 Април 2010 година, зала Максима, УАСГ – УНИВЕРСИТЕТ ЗА АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ, с адрес: гр. София, бул. Хр. Смирненски 1 (до площад Журналист),съобщават от фенклуба на писателя в БГ , в писма до почитатели и на известния сайт http://www.mindpowerbg.com …..

 • krasimir // 25 юли, 2011 //

  nqkoi znae li ot kade moga da q izteglq tazi kniga ot neta.4e sam v 4ujbina i na bg nqma da q namerq.mersi predvaritelno

 • Атанас Петров // 25 юли, 2011 //

  http://www.spiralata.net/
  Търсете по име, или по заглавие в каталога на български език.

Коментирай