Public Republic Art Studio

Зодия Рак

24 юни, 2007 от ·

Астрологичният знак Рак

Rak

Ти не си оттук – рече Лисицата, – какво търсиш?
- Търся хората – каза Малкият принц.

Екзюпери

Представителите на този воден зодиакален знак са родени между 22 юни и 23 юли.

Спомнете си загадъчната изменчивост на луната и никога не забравяйте, че представителите на тази зодия са пришълци от Луната и в емоциите и настроенията си остават подвластни на нея!

Артистични натури, родените под този знак притежават творчески талант и фантазия и може би най-странният парадокс на Рака е постоянството в непостоянството му.

Характерни черти

Представителите на знака са противоречиви натури, идеалистични и мечтателни. С чувство за хумор, интелигентни и интуитивни, те също си имат своята ахилесова пета – това са страховете им. Надарени с фантазия и наблюдателност, по уникален начин съчетават в себе си мечтателността с прагматичността. Щедри, но същевременно пестеливи. Изобщо като че ли парадоксите принадлежат към специалитетите на раците.

Истинският рак обича да размишлява, да се вглежда в детайлите и да анализира света. С вродената си чувствителност и проницателност притежава изкуството да надниква и в най-потайните кътчета на човешката душа. Но същевременно предпочита да съхранява скрити своите тайни. Това обаче по-скоро се дължи на факта, че е изключително раним, с тънка и изострена чувствителност.

Lobster

Индивидуалността на Рака

Те са интроверти по своята същност, вътрешният им свят остава недосегаем за останалите поради постоянно сменящите се състояния. Веселост, умение да забавляват и тяхното магически привлекателно живо въображение се редуват с моменти на тъга, разочарование, песимизъм и скептизизъм.

Зад сдържаността и дори леката им стеснителност обаче се крие съкровеното желание да бъдат забелязани и оценени, славата не им е безразлична, но пътят към нея е индиректен и деликатен, преминава през загадъчните и неразбираеми лъкатушения на лунната им природа.

Представителите на тази зодия са привърженици на домашния уют, на онова защитено пространство, където могат да са сред най-близките си, да остават насаме със себе си и да се отдадат на мечтите си.

В присъствието на Рака не е изключено да се чувствате често объркани и озадачени. Много е трудно да разберете истинските намерения и цели на представителя на тази зодия. Неслучайно “две напред и една назад” е типичната за Рака тактика. Така, че спокойно може да се приготвите за всякакви изненади и да останете завинаги нащрек! Но със сигурност никога няма да ви бъде скучно да бъдете с Рак, който ще ви накара да се почувствате неопитни, неподготвени и нетърпеливи, както при първа среща!

Ракът и околният свят

RakДругите не разбират Рака, защото не могат да проникнат в дълбочината на чувствата, драматичността и противоречивостта на емоциите му. Онова, което е в състояние да обърка останалите хора, е постоянната смяна на настроенията на рака. От меланхоличното и песимистичното самовглъбяване до веселия, лек и леещ се смях. Към пъстрия и богат спектър на емоционални състояния принадлежи сприхавостта и лесната раздразнителност на Рака.

Раците могат да бъдат егоисти, но това им качество е странно различно и белязано с относителност и противоречивост. Дължи се на тяхната чувствителност и уязвимост. Реакцията на самозатваряне и прибиране в себе си е по-скоро самозащита, отколкото индивидуализъм. Когато се чувства обиден или неуверен, Ракът търси самота и уединение.

Замислени и самовглъбени, интелигентни и благородни, умеят да се вживяват в ситуацията на другите. Те притежават много изтънчен усет и сетива за останалите хора.

Чувството за хумор на Рака може да ви засегне, то може да прозвучи доста често обидно и заядливо, но не винаги го мисли така (понякога обаче го мисли).

Благодарение на подвижния си ум, на интуицията и разума си, представителите на този зодиакален знак се спрявят умело и успешно с финансовите въпроси и материалните измерения на живота.

Ракът и приятелството

rakДори и да са ви признали за приятел, те трудно ще ви допуснат до своя вътрешен мир. На тях може да разчитате, те са предани като приятели, верни и изпълнени с разбиране към чуждата болка. Дори Ракът да се държи дръпнато и резервирано и да не прави първата крачка към приятелството, не се поддавайте на заблудата, че е безразличен.

Ракът и любовта

Често пъти Ракът е изкусен флиртаджия, романтичен, галантен и интересен събеседник и увлича жените със своя загадъчен и непонятен чар. Но това не означава, че Ракът не може да бъде верен. Напротив. Въпреки типичното си непостоянство Ракът е предан и сантиментален в любовта. Онова, което е абсолютно табу за вас е да се опитвате да ровите в неговия съкровен свят – ракът ревниво пази тайните си, просто го приемете такъв, какъвто е! В брака е грижовен, деликатен, нежен, държи на сигурността.

Известни личности, родени под Знака на зодия Рак

Ан Линдберг, Андрю Уайт, Джина Лолобриджида, Джон Глен, Джон Адамс, Джон Рокфелер, Екзюпери, Жан Кокто, Ингмар Бергман, Кафка, Луис Амстронг, Марсел Пруст, Рембранд, Ринго Стар, Ричард Роджърс, Стивън Фостър, Хенри Торо, Ърнест Хемингуей, Юлий Цезар и др.

lobster

Рубрики: Frontpage · Модерни времена

Етикети: , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

60 Kоментара за сега ↓

 • Tedy // 25 юни, 2007 //

  Такива сме си! Готини! И тези, които ни познават истински няма как да не ни обичат. Защото който влезе под рачешката ни черупка, трудно можем да го пуснем! “Постоянни в непостоянството” не звучи несериозно – в това ни е чарът и отразеното магическо въздействие на Луната.

 • anna-maria // 25 юни, 2007 //

  Раците са чаровни странници, които се бунтуват срещу всякакви правила, планове и ред.

  Тези, които познавам, предпочитат спонтанно да решават какво ще правят в следващия момент и обичат да отлагат задълженията. Въпреки това успяват да си съхранят славата на надеждни и точни приятели, на които може да се разчита.

  Как не се оплитат в собствената си противоречивост и непредсказуемост, не знам.

  Единственото, което не ми харесва при странниците Раци, е рязката смяна на настроенията им. Това е в състояние да побърка и най-хармоничните люде. Но пък погледнато в позитивен план – предпазва от скука и рутина в отношенията с този зодиакален знак.

 • Bella // 29 юни, 2007 //

  Подобно на зодия Риби, Раците са способни да потъват много надълбоко в тъжни и песимистични настроения. А приберат ли се в черупката си, много трудно излизат оттам. Могат с дни да се затворят за света и да отказват всякакви контакти. Sorry, скъпи Раци, много сте готини, ама и много трудни характери!

 • geri // 15 юли, 2007 //

  Като представител на тази противоречива зодия, мога първо да кажа, че с характеристиката на нашата зодия сте уцелили 10-ката. Верен до най-малката подробност.
  Лошото в случая е, че винаги си оставаме неразбрани от околните. Действията ни им се струват грешни, странни и нелогични и никой не може да проумее, че просто сме РАЧЕТА.

 • La Luna // 22 юли, 2007 //

  Много верни неща прочетох в статията за моята, признавам си без бой, трудна и често неразбирана от другите зодия.

  Онова, което, според мен е предимство и слабост едновременно, е вечно неспокойната и често неудовлетворена душа на представителите на зодия Рак.

  С други думи, нека придружаващите ни да си носят дъждобрани и водоустойчиви дрехи, тъй като преваляванията от дъжд и меланхолични настроения са част от рачешката ни същност – недоволна и търсеща.

 • Лолита // 29 юли, 2007 //

  Раче-осмокраче,
  тъничко мустаче –
  на рекичка бистра
  първото юначе!

  Нищо не говориш,
  само се кокориш.
  Гледаш и не шаваш –
  много се смущаваш!

  Раче-осмокраче,
  тъничко мустаче!

 • elkata // 10 юни, 2008 //

  Ако някой може да проникне в душата на рак… здраве му кажи, той винаги обича и винаги нещо го спира – за мен това са хора, които или лъжат добре или не знаят какво искат – страхливци.

 • Кати // 2 юли, 2008 //

  elkata, като представител на тази зодия мога да кажа че много грешиш. Не сме нито лъжци, а още по-малко страхливци и определено знаем какво искаме и как да го постигнем.

  “Онова, което е абсолютно табу за вас е да се опитвате да ровите в неговия съкровен свят – ракът ревниво пази тайните си, просто го приемете такъв, какъвто е!”

  “Но същевременно предпочита да съхранява скрити своите тайни. Това обаче по-скоро се дължи на факта, че е изключително раним, с тънка и изострена чувствителност.”

  Радвайте се че сме съпричастни с вашите тайни и проблеми и че умело ги пазим и не се бъркайте в нашите. Фактът, че не споделяме, съвсем не означава, че сме страхливци…

 • VeseLqka // 14 юли, 2008 //

  Аз като представител на тази зодия, давам 95% за истина, честно казано, чел съм и други статии, но тук най-добре ни описват и аз останах малко смаян.

  Ще обобщя по мен си, че това някой да рови във вътрешния ми свят му струва солено, пазя го като войник на пост. Да, обичам да решавам нещата в последния момент и най-важното, другите да не се опитват да ни разберат – ще е по-лесно за тях, иначе ние не се объркваме въобще :)

 • Боби // 18 юли, 2008 //

  Аз съм представител на тази зодия и не разбирам защо трябва да сме като отворена книга пред другите.

 • Волен // 23 авг, 2008 //

  Удивително добра статия. Чета и сравнявам със себе си, естествено всеки е уникален в нещо, но определено ме грабна и си заслужава. Като оценка 10-ка в джоба :) даже ще го пратя на приятелката си да прочете нещо друго по интересно за мен :) )) БРАВО !

 • Andji // 29 авг, 2008 //

  Много точна статия за Рака.
  Чела съм само още една такава която да описва на 100% моята зодия. Що се отнася до коментара на elkata си личи че и грам не е разбрала за същността на рака!

 • сузи // 8 сеп, 2008 //

  Не знам за вас но аз като представител на зодия РАК мога да кажа, че наистина сме влюбени в живота, но никога не проявяваме егоизъм, напротив дори сме състрадателни, обичливи, умеем да контактуваме и да създаваме емоция. По отношение на парите не сме много пестеливи.Напротив пилеем средства но разумно според преоритета.

 • rossi9 // 20 сеп, 2008 //

  ох, сега свалям един Рак и вече аз се побърках, а той контролира ситуацията. Всеки път се вълнувам като на 1-ва среща… аз съм везни и уж си меня настроенията…

 • renkata // 23 окт, 2008 //

  аз съм родена зодия рак и сме много добра зодия пестеливи с голям хумор голямо вображение и защо трява другите да ни разбират ние знаеме какво искаме.

 • Didi // 24 окт, 2008 //

  Този, който казва, че ние раците не знаем какво искаме, още веднъж показва, колко неспособни са всички останали да проумеят нашата природа; Истината е, че ние сме хора на чувствата, интуицията, емоциите, и това е нашия начин да изразим своите желания; В нашето съзнание няма конкретни мисли за това какво искаме, а по скоро усещания, които ние добре разбираме, и които значат нещо на нашия език; За околните тази неопределеност е объркваща, защото в техния свят, подчинен на разума, са свикнали всичко да бъде подредено в конкретни мисли, на които може да се даде просто обяснение .

 • emiliqn // 24 окт, 2008 //

  ние сме добра зодия когато сме със един човек трудно можем да се разделим и да го забравим.

 • sladur4etu // 25 окт, 2008 //

  аз съм рак и съм много чувствителна, много бързо си меня настроенията, pls кажете ми рак и козирог или рак и дева, кое си подхожда повече?

 • sladur4etu // 25 окт, 2008 //

  Много сме добрички, но понякога като ни ядосат става страшно :D

 • roko // 2 ное, 2008 //

  Ах тези раци!! От две години и половина се опитвам да разбера един рак и просто няма шанс.А пък съм от зодия Риби и си пасваме добре и нещо пак куца.Дал дъм много от себе си и ……

 • mirror // 3 ное, 2008 //

  Като рак бих уточнила – поне за мен е така – аз не толкова пазя вътрешния си свят, колкото не виждам смисъл да го разкривам пред хора, за които той няма значение или които няма да го разберат. Ако на някой му стиска да навлезе в тоя вътрешен свят с всичките му нюанси и има достатъчно вътрешен багаж, за да не обезценява онова, до което го допускам, да не го свежда до безлична кройка – винаги е бил добре дошъл. Само глупак излиза от нашия вътрешен свят, без да се е обогатил и сам той.

 • TITI47 // 8 ное, 2008 //

  Ние не сме за този свят.Много сме раними.Даваме всичко,отсебе си.

 • aLLu // 8 ное, 2008 //

  Рачетата наистина са много свестни хорица…Познавам малко,но ги обичам много…Можеш да им кажеш всичко и само с поглед те разбират.Наистина са леко дръпнати понякога,но за сметка на това са много преданни…Мисля че се деляха на морски и речни…и морските са доста коварни.Мога да кажа че Ракът е една от зодиите,които могат да ми въсдействат по някакъв пологителен начин при положение че съм скорпион.За мен т’ва са едни от най-добрите хора!

 • aLLu // 8 ное, 2008 //

  А за речни и морски така са ми казвали но въобще не съм сигурна…

 • Емил // 13 ное, 2008 //

  rossi9 Аз имам сьщият проблем.Тотално се побьрквам с нея, никога почти нея разбирам ,а в началото дори си мислех че недьржи на мен.Винаги, абсолиутно винаги, чака аз да правя пьрвата крачка.И наистина на моменти незная какво да направя

 • Ралица Богданова // 19 ное, 2008 //

  И аз също съм рак… и аз смятам , че 90 % от написаното е истина…даже се занимажам с рисуване (уча) и музика (хоби) което найстина доказва , че сме талантливи и с развинтено въображение…вярвам че и тези който не се занимават с това го имат заложено :)

 • Петър // 30 ное, 2008 //

  Еми това сме ние раците сладури с 1 дума ;) )

 • Петър Кичашки // 3 дек, 2008 //

  Интересно. Доста интересно. Аз също съм зодия рак и доста от нещата ми пасват. По дефиниция съм много критичен и недоверчив човек. Не вярвам (по-скоро не вярвах) в хороскопи, но тази статия ме накара да се замисля. Не случайно науката за звездите и тяхното подреждане е една от основите в древните общества. Да, има много вярни думи в горенаписаното. Има и разлики разбира се. Не може да се очаква пълно и изцяло разгадаване на даден човек само по зодиакалния му знак. Все пак – да, аз съм емоционален, верен приятел, интруверт. Обаче не бих се нарекъл човек на изкуството. Като запея (обикновено в кръчме с приятели :D ) и оставам сам в заведението. А за рисуване няма да коментирам. Аз даже пиша грозно (дори в нета) а камо ли да рисувам. Но ако някой са му интересни зодиакалните знаци…не ви съветвам да се занимавате с рак. Опасно странни и различни сме. Ако нямате търпение и желание за разкриване на тая лукова глава наречена рак…не се захващайте.

 • Митрачо // 5 дек, 2008 //

  Ще си пръсна черепа с тая нашата зодия-:)))))))Как може да сме толкова влюбчиви?По дяволите рачета, бягайте далече от козирози…..Лелеееее, камък да прегърнеш ще ти бъде по-топло.Зная, че сме трудни характери.Но………..Ти се опитваш да го заведеш до звездите, той те дърпа към земята:)))))
  sladur4etu, избери Дева!

 • Largo // 5 дек, 2008 //

  Невероятна зодия. Чувствителни, витални, интелигентни… Няма нещо, което да си пожелаят и да не го постигнат с труд, постоянство и талант. Понякога наистина са странни – обичат да се уединяват и не харесват да се ровят в техния причудлив, потаен свят. Обичат приятелите си и са верни такива. Не прощават на враговете си. Винаги намират подходящ начин да си го върнат интелигентно, или прекалено рязко и подигравателно, но задължително неочаквано и ненадейно. Страхотни стратези, изпълнени с очарование и магнетизъм. Обикновено хората ги запомнят, защото около тях витае нещо мистично. Нерядко ги преследват и им досаждат. Ракът се очарова лесно, но също толкова лесно може и да се разочарова само от един погрешен жест. Обикновено на него му е ясно какво се крие в действията и зад думите ви, дори когато премълчавате истината. И докато е бил мил и приятен в един момент може и да започне да ви избягва без да дава обяснения считайки, че на вас ви е ясно защо. Умели манипулатори, когато решат да постигнат нещо, умеещи добре да лъжат излагайки истински факти за доводи, при това толкова естествено, че докато лъжат и самите те си вярват, та камо ли другите. Обикновено лъжат, когато са притиснати до стената. Понякога лъжат ей така, заради спорта за да се насладят на удоволствието да наблюдават ситуацията. Раците са изключително наблюдателни и нерядко ви гледат сеира, докато вие си нямате и представа и си въобразявате че сте останали незабележими в определени постъпки. Така че – умната! Няма нищо скрито и покрито за тези проницателни хора. Раците, обичат да правят подаръци и изненади, но само на хората на които наистина държат. Обичат вниманието и ако някой, когото харесват не им го дава се отдръпват от него. После, колкото и да се стараят и да го търсят, макар и ракът да демонстрира отзивчивост в поведението си – чувствата му са променени. Той може да ви се усмихва мило, да ви прати някоя картичка, да ви поздрави на улицата, но за него вие сте затворена страница. Ракът не прощава липсата на внимание, още повече ако е изпитвал чувства към вас, а сте го пренебрегнали. Никога не забравя раните и предпочита да отмине възпитано и небрежно. Ако сте настоятелни и наистина сте осъзнали, че точно този човек е за вас ще е нужно много търпение и много внимание от ваша страна за да привлечете отново вниманието му. Непостоянството го отблъсква и търси начини да се скрие от такива хора и да забрави.

 • ivan // 9 дек, 2008 //

  napalno sam saglasen slargo

 • DOROTEIA // 9 дек, 2008 //

  POZDRAVI OT DALECHNA AMERICA !!! ZHELAYA TI SAMO SHTASTIE I LUBOV , LARGO !!! POKLON DO ZEMI , LARGO , ZA TOCHNOSTTA S KOYATO PISHESH ZA RACITE ! TOVA E ISTINATA ZA NAS , RODENITE POD ZNAKA NA RAKA !TROGNA ME DO SULZI ! THANK YOU VERU MUCH AGAIN !!! AZ SAM DOROTEIA KOCHAK !!!

 • Ранен от Рачка // 16 дек, 2008 //

  Тц тц… Влюбен съм в една Рачка ама мила готина забавна типична рачка а аз съм спокоен и пресметлив Козирог. За жалост тя сега е с друг Разбрах колко я обичам ден преди да ме скъса… ужас и безумие казвам ви. Много съм влюбен и ще я чакам понеже от опит знам че рачките помните много знам че един ден тя ще се върне при мен. А аз толкова много си я обичкам леко шантава и игрива импулсивна… забавна Много голяма слабост са ми жените рак. 2 пъти до сега ме нараняват жени зодия рак. И все пак аз съм Упорит козел и ви казвам че зодията ви е страхотна. И от опит мога да ви кажа нещо Рак и Риба могат да бъдат само приятели скъпи раци колкото и да се влюбвате в рибите те не са за вас. Идеалната може би зодия за един рак е Козирог. Козирога дава стабилността от която се нуждае Рака.И ако козела се научи да показва чувствата си рака ще е щастлив до него. Дълготрайна връзка… Брак. Има много хора Рак и Козирог Женени и са супер. Да не забравяме че и жената рак може да е перфектна майка…. няма какво да кажа повече ще си чакам моето раченце да се върне. :(

 • SkY // 16 дек, 2008 //

  здравейте,хора!
  аз също съм Рак и всичко написано тук си 100% истина.Това е единственият сайт, който описва зодиите толкова точно. Такива сме си ние:)

 • Make me smile // 22 дек, 2008 //

  Ранен от Рачка, моята първа истинска любов и най-голямо разочарование е от мъж, зодия Козирог. Това не е задължително да се случи с всяка двойка Рак-Козирог, но в случая… Никога не си мислете,мили мъже, че жената Рак като е чувствителна и мила и обича домашният уют, значи ще си стои пред печката и само ще ви угажда…А още по-малко,че с контрол и ограничаване на свободата ще ни задържите до себе си. Ние сме амбициозни и независими, колкото и една силна жена Овен,например, с тази разлика ,че можем да сме и всичко друго,което си поискаме. Заради един такъв мъж- Козирог, загубих вярата си в хората като цяло и вече втора година се опитвам да повярвам отново или да се доверя. Сега имам прекрасно Раче до себе си и все пак не смея да си направя никакви планове за нас (а ние Раците ,дори да не си признаваме, си правим планове за бъдещето). Никога не съм си мислила,че два Рака на едно място ще могат да се понесат( майка ми е Рак,но тя е много обсебваща и иска да знае всяка моя тайна,което не ми допада особено). В случаят с моят Рак, се чувствам спокойна и може да я няма ураганната любов ,която съм изпитала с Козирога, но поне се надявам и ураганното разочарование и болка да не се появят вече нкога. Поздрави на всички Раци и се обичайте- това за нас е едно от най-важните неща и ни крепи :)

 • Optimistkata // 22 дек, 2008 //

  Хей Ларго! Страхотно описание! Напълно съм съгласна с тебе! Поздравления! Аз също съм рак и съм голям ОПТИМИСТ. Винаги, когато нещата не вървят си казвам “Това е само временно!”

 • lenull // 4 яну, 2009 //

  тук май наистина има много верни неща за тази зодия. аз съм риби и от доста време съм с един рак, който добре се вписва тук:) това, че раците не трябва да се влюбват в риби е глупост, защото и двете зодии са много дълбоки и се разбират добре. единствено може би трябва да има повече план в отношенията. а това за предаността на рака си има и лоша страна, защото миналото и бившите любови трудно му излизат от живота. хич не е приятно, но аз лично се опитвам да се преборяс това. друг е въпросат дали е възможйно :)

 • D-girl // 4 яну, 2009 //

  За мен зодиа Рак е една от най-добрите зодии, макар че лично аз съм Стрелец. От доста време съм с човек от тази зодия и мога да кажа че е много любвеобилен и нежен, мил и внимателен, макар че, ако реши, може да бъде много коварен.

  Кажете ми обаче едно, Вие, мъже раци – падате ли си флиртаджии и когато обичате някого, той може ли да е сигурен във вас, че няма да му изневерите??? Дори да обичате да флиртувате! И защо точно флиртувате???

 • Зорница 18. 07 // 5 яну, 2009 //

  Глупаво добри сме, там ни е грешката и това си патим. Всеки може да проникне в душата ни и всеки може да ни се качи на главата. Пилеем си заложбите в това да помагаме на хората и да вършим тяхната работа.

 • котенцето // 6 яну, 2009 //

  ех ех и аз съм раче и всичко написано тук е вярно!много сме чувствителни прикрити и все мислим за другите как да им угодим и как те да са добре!но много често от добрината си патим и все ние излизаме виновните за всичко ставащо около другите!аз мога да кажа че вече два пъти бях наранена силно от скорпиони ех тия скорпиони колкото са ми слабост толкова и не ги харесвам! не мога да ги разбера никога какво искат и какво мислят! ревнуват те задушават те а само ти да се опиташ да ги изревнуваш става опасно и лошо за тебе! сега съм с козирог него пък хич не мога да го разбера а и не се опитвам!липсва ми тръпката с него усещането че съм жена липсва ми всичко което получвах от един скорпион! там имаше голяма страст голямо нещо

 • Rali // 6 яну, 2009 //

  100% vqrno ;)

 • kiss // 7 яну, 2009 //

  че са флиртаджии-не може да им се отрече :P отдалече надушвам раците по галантното и няqкак особено приветливото им отношение към жените. Те просто са така устроени, че дори да си имат половинка, като вътрешна необходимост и задължение чувстват нужда да се харесват на жените и така се унасят в това си занимание, че доста често забравят къде е границата… най-странното е, че всъщност точно те са тези, които се нуждаят от моногамия и доверие повече от всеки друг… иди ги разбери :P :) ))

 • emil // 9 яну, 2009 //

  еми това е наша зодийка. който не я харесва – негова си работа, но ние сме си ние.

 • Павката // 18 яну, 2009 //

  Отлична статия. Пълна с истина….

 • Павел // 19 яну, 2009 //

  Много хубава статия. И аз съм рак и да ви кажа честно май се влюбих в момичето от първата снимка – ахахахa. Поздрави на всички и весело!

 • nadqqq // 25 яну, 2009 //

  mdaa tuka obsudihte kak sa vzaimotno6eniqta mejdu rak i kozirok mejdu rak i skorpion AMI kakvo 6te kajete za rak i oven 2va silni haraktera 2va inata :X

 • Илиян // 2 фев, 2009 //

  И аз съм зодия Рак, и мога да кажа че моя характер и дръжание абе въобще всичко съвпада с написаното и няма как да не е така.

 • lol // 3 фев, 2009 //

  “Ракът не прощава липсата на внимание, още повече ако е изпитвал чувства към вас, а сте го пренебрегнали.”

  Е тука вече се преебах жестоко :(

 • ралма // 18 фев, 2009 //

  Много, сме добри и найвни.Всеки може до ни излъже и измами независимо на колко години сме.Може би, сме единствената зодия, която вярва на всеки човек.Затова много сме мамени и лъгани.Но затова пък Господ ни помага и ни обича.Няма нещо което Рака си е пожелал дане се е збъднало.

 • Niki // 18 фев, 2009 //

  Да, наивни сме защото по пририда не сме подготвени за лошите хора. Живеем в някаква приказка. Иначе Раците са най отличимата зодия – най-много се доближават рибите и после скорпионите. Останалите зодии се характеризират със съвсем други неща. Не толкова митичнии, магически и загадъчни. Ние май сме извънземни :)

 • lubo // 19 фев, 2009 //

  Radvam se 4e sam rak za ni6to drygo ne bih se smenil ,vsi4ko koeto pro4etoh e absoliutno viarno do sega ne viarvah v zodiite,no sled kato pro4etoh tova preotkrih sebe si.Nie sme si takiva i koito ne ni haresva moga samo da my kaja….4e na nas racite ne ni pyka ako 6tete ni haresvaite tova sme si nie s dobrite i lo6ite ka4estva priemaite ni kakto 6tete no po dobri ot nas nima vav vsiakakvo otno6enie.Gledaite i zavijdaite 4e i vie ne ste takiva.Samo bih dopalnil 4e kakto silno obi4ame taka i silno mrazim taka 4e vnimavaite s nas.Za6toto sme ynikat.

 • lubo // 19 фев, 2009 //

  Ei Largo evala bace prav si i to mnogo.

 • мария // 21 фев, 2009 //

  Аз също съм рак и смята, че писанто тук за нас е на 100%.Момчета отнасяйте се внимателно с жените от която и зодия да са.Аз съм омъжена за везни, смятам , че си пасваме и това е според мен добрия вариянт за жената рак. Срещу нас трябва да има търпелив и внимателен мъж.Везните мисля , че са такива. Зодията ни е прекрасна.Хубави и неразбрани хора сме.

 • Наталия // 16 мар, 2009 //

  Вярно е ,че рак е страхотна зодия.интересното е,че аз съм рак и много раци имат място в живота ми-майка ми е рак,2 от съквартирантките ми са рак,да не говорим,че двама от най-важните мъже в живота ми са пак раци(каква ирония?!?!)
  Раците се целуват страсно,бавно и продължително.непрощават безразличието.ценят малките неща….както търсят смисъл за всичко.вглъбени,емоционални,домошари(домът е много важен и не всеки е добре дошъл)рядко представител на зодията рак,щети каже,че е наранен,показва го с действия.често сме толкова търпеливи,че другите се изумяват,когато избухнем или покажем раздразнение.лоялността е много важно качество,понеже ракът се “раздава” за другите.лошото е,че понякога,дори да иска да прости ,забрави и да се довери отново,не се получава.

 • miss_kapriz // 17 мар, 2009 //

  vliubena sum v ribi a az sum rak razbrah 4e toi me haresva az sum u4eni4ka i u4im v 1 klas v 4asovete postoqnno mi se usmihva pishe mi belejki no samo tolkova zabelqzala sum 4e se sramuva ot men kak da mu privleka vnimanieto shte se namery li nqkoq ribka koqto da mi kaje kak da deistvam ;)

 • miss_kapriz // 20 мар, 2009 //

  Е то какво открих в един сайт:
  Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш… Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш… Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш… Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час

 • koko // 21 мар, 2009 //

  tova koeto pro4etoh e 100% istina!!!!!!

 • змей пв // 25 мар, 2009 //

  подреден безпорядък – как в целия този хаос намирам каквото търся?

 • mi4os // 28 мар, 2009 //

  do tuka vsi4ko e absolutno vqrno oba4e pri men ima o6te edin paradoks vinagi sym 4esten, no mn obi4am da lyja prosto taka za sporta :D

 • miss_kapriz // 29 мар, 2009 //

  vliubena sum v ribi a az sum rak razbrah 4e toi me haresva az sum u4eni4ka i u4im v 1 klas v 4asovete postoqnno mi se usmihva pishe mi belejki no samo tolkova zabelqzala sum 4e se sramuva ot men kak da mu privleka vnimanieto shte se namery li nqkoq ribka koqto da mi kaje kak da deistvam ;)