Public Republic Art Studio

Зодия Близнаци

25 май, 2007 от ·

Знакът Близнаци в хороскопа

zodiakalen znak bliznaci
Снимка: verypurpleperson

“Бих могла да започна разказа за приключенията си
от тази сутрин – поне знаех коя съм като станах от сън,
ала ми се струва, че съм се променила най-малко
няколко пъти оттогава насам.”

Луис Карол

Родените между 22 май и 21 юни са представители на въздушния знак Близнаци, който се намира под влиянието на Меркурий, планетата, която покровителства комуникацията и информацията.

Основни характерни черти

Ще ги познаете не само по таланта да бъдат няколко личности в една, но и в умението да се преобразяват, да изненадват, да са интересни и да комуникират непрестанно.
Представителите на зодия Близнаци почти винаги са любопитни и се интересуват от различни неща. Те излъчват живост, динамика, амбиция.
Приятни са за компания, забавни, духовити, обичат да се смеят, харесват разнообразието.

Както физически, така и духовно те се отличават с подвижност и разностранност. Родените под този знак са добри наблюдатели, любознателни, отличават се с чувство за хумор и критично око.

В същото време се поддават на чужди влияния и притежават безпокоен, вечно търсещ дух.

Вечно търсещият Близнак

Представителите на знака притежават невероятна потребност да се стремят към някакъв идеал, да търсят, да откриват. Те имат онзи детски импулс на неудовлетворено любопитство, буден дух, ентусиазъм, които ги правят особено привлекателни. Онова, в което се крие евентуалната опасност и проблем за Близнака, е неговата неуловимост и неустановеност. Често пъти може да се окаже, че те самите не са наясно какво точно търсят, трудно откриват какво искат и какъв е техният идеал.

Парадоксът при Близнаците

Поради своята гъвкавост представителите на тази зодия са вътрешно разкъсвани, двойнствени, трудно вземат решение.
Затова за родените Близнаци е важно още в младостта да намерят своя път, да се научат да се доверяват на мисленето си, иначе могат да се загубят в безплодно търсене на удовлетворение.

Близнаците са двойнствена натура и е особено трудно да се проникне до истинската им дълбочина. Човекът Близнак често се представя за друг и логично изглежда различен от това, което е всъщност. Той притежава ум, хитрост, дипломатичност, рафинираност. Днес може да бъде възторжен и възхитен, утре студен, днес да обещава, а утре вече да е забравил за обещанията си.

Представителите на зодията притежават нещо непостоянно, летливо, могат да танцуват на две сватби едновременно, дори слушат само с половин ухо.

bliznaci

Близнаците и обкръжаващият ги свят

Добри оратори са и притежават дар слово, имат толкова разностранни интереси от всевъзможни области на живота и културата, че може и да ви се завие свят, ако решите да следвате шеметните им скорости и завои, изненадващите промени.

Ако пък случайно решите да спорите с представители на тази зодия, може да бъдете сигурни, че няма смисъл. Характерни за тях са бързият ум, умението да се ориентират светкавично във всяка ситуация, бързите и гъвкави мисли, красноречието и неслучайната им слава на добри психолози. Освен това е почти гарантиран е фактът, че ще ви надприказват.

Те винаги имат мнение по даден въпрос (това не означава, че не могат често да го променят) и проявяват непоносимост към онези, които нямат смелостта за собствена позиция, както и към консервативните хора.

Меркуриевият неизтощим дух ги поддържа в непрестанно движение, те са в състояние да вършат няколко неща едновременно. Имате чувството, че сте срещнали странен неуморим екземпляр и едва се съдържате да не го попитате какви батерии ползва.

Въображението на знака Близнаци

Те притежават фантазия в ежедневието и в умението си да омайват партньора си. Не са малко случаите, когато дипломатичният Близнак ловко и хитроумно и използва въображението си в своя полза или дори в истории и дела, които граничат с измамата. Та нали фантазията е безгранична?

Близнаците в партньорствата им

Представителите на този зодиакален знак са очарователни и обаятелни, обикновено са душата на компанията. Ще ги познаете по това, че често скачат от тема на тема, техният ум е зает с хиляди неща, те самите са ангажирани с няколко задачки едновременно, с които се справят отлично. Как успяват всичко това – си остава загадка! Със сигурност няма да скучаете с атрактивния Близнак, който е пълен с безброй идеи и е въоръжен с различни дарби.

В любовта представителите на тази зодия остават верни на чара и обаятелността си. Като партньори са много привлекателни с жизнерадостта си, изтънчения си вкус и фантазията си.
Мъжът Близнак е перфектният сваляч, умее а флиртува, да прави комплименти, просто няма да усетите как вече сте подвластни на разноликата му и енергична природа.

Същевременно трябва да сте подготвени за променливостта и непостоянството му, за сменящите му се настроения, за действията му, често напълно противоположни на мотивите му. Славата му на женкар, както и слуховете за бурните и краткотрайни връзки на Близнака все още не означава, че не умее да бъде верен. Жената, постигнала духовна хармония с мъжа от тази зодия, няма повод да се притеснява от изневери.

Жената Близнак въплъщава хармоничното съжителство на няколко идентичности едновременно. Понякога ще ви се стори коравосърдечна, друг път слънчева и усмихната, романтична, но и студена, тя притежава чувство за хумор, изключително забавна е, надарена с фантазия. Може да бъде лекомислена и непоследователна. Но ако успеете да спечелите истинската й любов, да постигнете интелектуална, духовна и физическа хармония с нея – ще може да разчитате на верността на жената Близнак.

Известни личности, родени под знака на Близнаци

Артър Конан Дойл, Боб Дилън, Джон Кенеди, Иън Флеминг, Мерилин Монро, Пол Гоген, Розалин Ръсел, Рудолф Валентино, Томас Харди, Уолт Уитман, Франсоаз Саган и др.

cvetia - gemini

Рубрики: Frontpage · Модерни времена

Етикети: , , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

98 Kоментара за сега ↓

 • Ironman // 25 май, 2007 //

  Жена от зодия Близнаци ми е палила главата, страшна работа, ви казвам! Ако нямате здрави нерви и търпение, не се хващайте изобщо! Иначе са голям пожар – а най-готиното е, че действително имаш чувството, че си имаш няколко жени едновременно.

 • Pink // 8 дек, 2007 //

  За мъжките представители на тази зодия мога да потвърдя написаното, те са адски променливи и непостоянни, но това не е точно негативна черта, дори напротив. Човъркат те отвътре тези мъже да ги разбереш, да си ги обясниш, а логика – няма.

  Ключът от палатката е, че те са искрени, безумно искрени, учудващо искрени, дори и в абсолютно противоречивите си реакции.

  Вероятността от скука с такъв мъж клони към нула. Расови мъже, флиртаджии отвсякъде и дяволски привлекателни. Имам си един такъв Близнак и много си го харесвам, откакто съм с него – нямам нужда от други мъже, той е интересен за много.

 • Пепи // 8 дек, 2007 //

  Мисля, че всичко написано е вярно, защото и аз самият съм тази зодия и съм такъв!

 • Funky // 8 дек, 2007 //

  Най-гот са Близнаците като партньори в леглото, супер любовници, с много фантазия. Страшни…

 • Sonja // 7 яну, 2008 //

  Много точно сте погледнали зад фасадата на зодия Близнаци – те наистина са променливи и неясни. Според мен най-голям проблем имат онези представители на знака, които не са разбрали точно какво искат – дали любов, слава, известност, кариера. Иначе са идеалисти, но постоянно се мятат от един идеал към друг, понеже все не са доволни от онова, което постигат.

  Най- несполучливата комбинация е жена Рак с мъж Близнаци, повярвайте ми.

  Жената рак постоянно се стреми да укроти разточителствата и несигурността, която носи въздушия знак, а мъжът Близнаци се чувства като в клетка, неразбран, ограничаван и контролиран. Как да разбере, че чувствителната жена Рак мечтае за сигурност и благонадежност?

 • катя // 16 фев, 2008 //

  Ами не знам, понякога сме такива, но друг път, колкото и да е странно, сме доста земни и практични. И тъжното е, че сме безчувствени, това е истината. Вярно – много емоционални, но емоциите и чувствата са две коренно различни неща.

 • blizna4kata // 7 мар, 2008 //

  Аз съм зодия близнаци, всъщност аз съм всичко в едно.

 • eska // 22 апр, 2008 //

  Аз също съм съгласна със това което сте написали за Близнаците. Аз съм зодия Близнаци и понякога аз самата немога да се позная. А що се отнася до вразка между жена Близнак и мъж Близнак повярваите ми много е трудно.

 • Кристиян // 8 май, 2008 //

  лелееее, значи не съм само аз такъв, всички близнаци ли са такива? Само аз си мислех, че съм такъв и за моменти си мислех, че съм луд, вярно е това за раздвояването и за… абе, за всичко най-яката зодия :)

 • marta // 8 май, 2008 //

  Като типичен, активно самонаблюдаващ се представител на зодията, подкрепям горенаписаното. Близнак да си по зодиака… Не е лесно, но е интересно!

 • MiraMar // 8 май, 2008 //

  Една астроложка ми беше казала, че Близнака е безчуствена натура. И да умре някой – той си вика – няма нищо и кара напред.
  И още един въпрос към всички близнаци: С кои зодии си пасвате? Защото аз партньори Везни или Водолей никога през живота си не съм имала, но за сметка на това със Стрелците много се обичаме.

 • KOSMICHESKA_63 // 17 май, 2008 //

  Аз също съм близнак и да ви кажа: много, много си харесвам зодията! Ние просто сме ЧУДЕСНИ и … никак, ама никак не сме лесни! Да си прави сметка, който с нас ще се захваща! Проблемът си е негов, а не наш! Ние сме си супер! Дръж се с нас и … далеч ще стигнеш! Може и да не стигнеш, но няма да скучаеш! Поне не и ние!
  Ние обичаме… КУПОН ДА СТАВА!!!

 • neli // 3 юни, 2008 //

  аз съм зодия близнаци иии съм много лудаа :d

 • плам // 5 юни, 2008 //

  ХА:) И АЗ СЪМ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ! АМИ КАКВО ДА ВИ КАЖА… АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПОПАДНЕ В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА…НЯМА НИЩО ПО-ЛЕСНО ОТ ТОВА… ПРОСТО СИ НАМЕРЕТЕ ПРИЯТЕЛ ОТ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ:)

 • Xora az sam bliznaci i ne se poznavam // 5 юни, 2008 //

  Просто не знам какво искам бе хора, толкова ми върви във живота и ми помагат и пак се мразя, и обичам, понякога се бия, сам понякога се смея, луд умора няма, аз съм много ми не знам, ужас…

 • gemini // 11 юни, 2008 //

  И аз съм зодия близнаци и съм с партньор близнаци, пълни сме с номера и двамата и постоянно си ги въртим. Не е лесно да си с някой като теб: Даже много хора ни мразят, защото сме хитри и властни, даже си падаме непукисти за много неща. Много странни характери, никога не знаеш какво си мисли един близнак и какво чувства към теб. Страшно загадъчни и променливи.

 • emi // 19 юни, 2008 //

  Мъжете близнаци са ужасни и не знаят никога какво точно искат. Могат да размотават с години човек като всеки ден мнението им е различно за едни и същи неща. Нетърпимо е. Това са хора тип-маймуни.

 • близначе // 20 юни, 2008 //

  Някои май ни е сърдит хехехе сефте чувам:)

 • oven4e // 25 юни, 2008 //

  Изключителни любовници… и страшно обаятелни! Мъж близнак – това е страхотна авантюра… но май не могат да обичат…

 • oven4e // 25 юни, 2008 //

  Много се раздават, кавалери са… много са интересни, но са големи страхливци – не умеят да си признават, че са влюбени.

 • RaZdVoEnA // 28 юни, 2008 //

  ЕЕЕ, браво бе!!! Тук само близнаци. Според мен всичко е вярно, но ми се струва че някои тук преувеличават. Не може всичко да се отнася за всеки близнак.Това е обща характеристика и всеки близнак има по малко от всичко написано.

 • Jenny // 29 юни, 2008 //

  Здравейте, аз съм зодия Близнаци. Всичко което е написано ме описва… най ми хареса “Но ако успеете да спечелите истинската й любов, да постигнете интелектуална, духовна и физическа хармония с нея – ще може да разчитате на верността на жената Близнак.”… Това е така!!! Като по-млада, много си мразих зодията, сега разбирам, че не мога да се променят някои неща… защото… няма да съм аз. Харесвам се, обичам се и се чувствам добре със Зодията си… вярно, че понякога сме повечко… но и това си има чара:)
  … Между другото – харесва ми сайта ви – успех на екипа…

 • leksi // 3 юли, 2008 //

  Ние сме две приятелки и сме зодия Близнаци….т’ва си е вярно, че говорим постоянно и по много, и че скачаме от тема, на тема.. Като говорим си довършваме изреченията и само ние си се разбираме а останалите около нас трудно ни разбират..Ама сме забавни иначе.. много е яко да си Близнаци супер сме :*

 • logy // 5 юли, 2008 //

  Мхм… съгласна съм с всичко по-горе. Аз също съм Близнаци ;) . Но що се отнася до партньори… вече става сложно. Чела съм доста материали по темата за хармоничните знаци..:S. Все още не съм намерила “моята” истина в цялата бумащина :(

 • VeseLqka // 15 юли, 2008 //

  Аз съм рак, имам приятел близнак познаваме се от много малки (детската градина). А в момента съм на 20 години, доста сме преживяли с него и може да се каже, че сме добри приятели. Но честно, при вас близнаците вие стигате до границата на лицемерие и по някой път я пресичате, не ставате много за приятели.

 • Ziza // 15 юли, 2008 //

  И аз съм Рак , а много съм си харесала един Близнак. Като ви слушам и се обезкуражавам. Малкото ми наблюдения върху представителите на тази зодия са , че са класни интриганти. Но пък поне мамят с детска невинност. Сладки като цяло, ако си дебелокож, за да търпиш.

 • [email protected] // 26 юли, 2008 //

  Аз съм зодия близнаци и жинаги съм обожавала тази зодия.Може би понякога прекаляваме с някои клюки,но пък Вие хора приемате ‘сичко адски насериозно.Аз лично съм абсолютен представител на зодията и отговарям на всичко от горенаписаното.Смятам,че сме адски купонджии и за тези гадни черти от характера не са при всички или поне не са прекалени.Великолепни сме и за нищо не бих си сменила зодията! Т’ва е и само да знаете ние сме и ще си останем N 1 !!!

 • Jivche // 27 юли, 2008 //

  абее.. и аз не знам дали всичко това е вярно, никога не мога сама да си направя характеристика и точно затова не мога да преценя дали всичко е вярно.. понякога обичам с цялото си сърце, а след 3 дни примерно всичко угасва.. занимавам се с поне 3 неща, в които съм в първите 5 или 10 в бг… останалите са ми за удоволствие. Мразя да стоя и да не правя нищо, но странното е че понякога не говоря изобщо, а друг път дрънкам ужааасно много. Около мен хората ми се възхищават, но аз абсолютно никога не съм абсолютно доволен. Ако има някои дето да ни разбира да ми пише :Д Ама квото и да говорят хората близнаците са THE BEST, извинете много, но какво интересно виждате в скучните, заковани за земята, никога не променяш ти мнението си хора, които никога не се забавляват напълно, все нещо им пречи….. извинете наистина! ама аз все пак съм близнаци :D :D:D

 • nadq // 27 юли, 2008 //

  аз съм близнаци и мисля, че почти всичко, което пише за нас е вярно. :)

 • Radostina // 29 юли, 2008 //

  Ех,хора ,ако можехте да си представите колко е трудно да си зодия близнак,ако можех да разбера кога,какво искам и как….щеше да е мн. добре :) иначе не сме лоши хора!

 • Blizna4encetooo // 2 авг, 2008 //

  Аз имам една приятелка зодия Рак.Много е скептична.Винаги се прави на идеална и винаги търси косурите си в мен.VeseLqka според мен проблема е в теб не в приятеля ти.Помисли малко какво правиш,как се държиш и дали постоянно го обвиняваш за нещо.Защото аз от личен опит знам:раците винаги те обвиняват и НИКОГА не могат да бъдат истински.Все се правят на нещо,което не са.Ти защо мислиш,че повечето раци са без черупки???Защото ги оставят някъде,за да могат да вземат на някой друг(дори да не е рак) ;) Помисли малко…..

 • Petya // 5 авг, 2008 //

  Сигурна съм в едно – близнаците са най-интересните представители на зодиака…:)аз съм везни и прекрасно се разбирам с тях,а и не мисля че са безчувствени просто чувстват поразлично,а доста често и по-силно …

 • BliZna4ka // 5 авг, 2008 //

  Stranni hora sme nie bliznacite ama i bez nas ne mojete… Az sushto na momenti nz kakvo iskam i postoqnno si menq nastoroenieto :) .. na kratko -Vsi4ko napisano e vqrno :) jelaq mng uspeh na vs bliznaci :) )))

 • Ellie // 5 авг, 2008 //

  И аз съм близначе! Хич не е лесно! Ние сме 1000 човека в 1 и е доста сложно. Може някои да се оплакват от нас, обаче ако ни няма умират от скука.

 • близна4е // 8 авг, 2008 //

  И аз съм зодия близнаци…Понякога не зная какво искам и никога не спирам да бърборя.Абе..всичко написано е вярно.Мисля, че тая зодия си е мн хубава!!!!!!

 • skorpion4e // 20 авг, 2008 //

  аз сам зодия скорпион и имам връзка с близнак, адски странни са, самите те не знаят какво искат и това ме вбесява, но пак са сладки и мили.

 • `C`Y`H` // 28 авг, 2008 //

  Абе и аз съм зодия близнаци, това просто не се търпи, през 1 час сам различна, променям се постоянно, никога не знам какво искам, а когато дойде време да вземам решения, не ме питайте как го правя… Да, имаме много добри черти, големи купонджии сме, добряци, не можем да отказваме и винаги помагаме на приятели, но всичко останало е толкова сложно, сама не се разбирам… Докато се чувствам идеално, след малко изпадна в дълбока депресия, иска ми се в някои ситуации да не си отварям устата, но точно тогава когато не трябва го правя. Докато много обичам един 4овек, после го мразя. И между другото мисля, че най-много си допадаме с девите и везните, защото и те не са сами :D

 • Руми // 8 сеп, 2008 //

  Всичко горе-написаното е вярно, поне що се отнася до мен,мислех си, че съм единствената, изпадала съм в такива депресии, че просто…!
  Не е вярно, че сме безчувствени-напротив, просто ние изпитваме много различни чувства едновременно и не знаем, кое чувство да изпъкнем най-напред, което хората няма как да го знаят и за това правим такова впечатление!
  Най-добрата комбинация е Близнаци+Водолей…!

 • Toso // 3 окт, 2008 //

  Имам чувството, че самата страница за близнаци е написана за мен.
  Не мога да си обясня как е възможно някой да ме разбере при положение, че аз съмия не мога ( в един момент искам едно в друг друго ) ….
  ” oven4e // 25 юни, 2008 //

  Много се раздават, кавалери са… много са интересни, но са големи страхливци – не умеят да си признават, че са влюбени.”
  Като прочетох точно този коментар имах чуството, че пада голяма тежест от мен ” не умеят да си признават чуствата”
  това с пълна сила важи за мен.

 • Veselka // 4 окт, 2008 //

  Един Близнак в повече не е беда, нали? Трябва да си признаем нещо, което винаги и упорито крием – от всичко Близнакът обича най-много себе си. Осъзнах го късно, а дотогава изпитвах смут и неясна вина към останалите. Противоречиви сме, трудни, двулични, хитри, безпардонни, лоши ако щете, но умни и очарователни и затова често всичко ни се прощава. Ние сме щастлива зодия, защото обичаме заблудите си и макар на нож със света, сме в странна хармония със себе си. Най-лошата ни черта е, че не можем да поискаме прошка искрено – ако Близнак ви се извини, знайте, че нещо пак ще ви поиска… Впрочем, комбинацията Близначка с Близнак си е направо супер, просто зависи каква е разликата в годините между двамата…

 • blizna4ka // 4 окт, 2008 //

  всичко написано тук е вярно за нас близнаците обаче аз искам да знам освен мен има ли друга жена близнак която да има съпруг зодия Риби защото аз всеки ден си блъскам главата дали ми е добре с него или не.

 • надя // 16 окт, 2008 //

  Искам да отговоря на blizna4ka и да я попитам, всъщност дали се разбира с мъжа си риби, зщото аз също съм риби а гаджето ми е близнаци и като чета всичко това започвам да се плаша и да си мисля че не познавам човекът до себе си.Когато сме заедно се държи прекрасно, но връзката ни е от разстояние и не се виждаме често. Възможно ли е този човек да ме подвежда и успоредно с мен да си има и друга. Изпитвам истинско привличане към него, но незнам той дали е искрен в действията си.Възможно ли е всичко да е заблуда? Аз вярвам че това което мужду нас е истинско – той също, но пряко не го е казвал. Възможно ли е да е влюбен в мен и да иска само мен така както искам аз него?Вие обичате ли съпруга си от цялата си душа и той ли е единственият в сърцето ви. Ще се радвам ако ми отговорите, защото това е много важно за мен. Благодаря предварително

 • new vintage // 18 окт, 2008 //

  абе хора, не спирам да мисля, постоянно си мисля някакви работи и на едно място не седя и искам постоянно да сменям нещата около мен. Еднообразието ме отегчава.

 • new vintage // 18 окт, 2008 //

  Надя, не е заблуда, това е всичко, което търсиш. Много е яко, нали?

 • надя // 19 окт, 2008 //

  Яко е да, даже вълшебно бих казала, но защо така се чувствам несигурна незнам! Той дали се чувства така както аз незнам. Та вие new vintage как може да твърдите, че това е всичко. Съдите по вас ли? И на вас ли ви е толкова яко! :) ))

 • Grogro // 19 окт, 2008 //

  Здравейте, и аз съм зодия близнаци с асцендент близнаци! Да ви кажа, аз съм момче и не вярвам много в зодии, но като чета коментарите разбирам, че има нещо вярно! Ние сме най-яката зодия и това е ясно. Просто сме всички останали зодии в едно. Вярно е, че сме с многостранни интереси, но това не бива да ни притеснява! Това само увеличава добрите възможности и шансовете за каквото и да е развитие!!! Така чее …. свиркайте си и се наслаждавайте на живота!!

 • MOMI4ENCE-OVEN // 25 окт, 2008 //

  ISKAM SAMO DA IM KAJA NA VSI4KI MUJE OT TAZI ..DA Q NARE4EM ZODIQ, 4E DVAMA BLIZNACI MI SUSIPAHA JIVOTA…TE SA ZAVUR6ENITE EGOCENTRICI, EGOISTI I INFANTILNI STRAHLIVCI!!!!!!!! I NIKOE OT DRUGITE IM DOBRI KA4ESTVA NE MOJE DA GI SPASI I OPRAVDAE TOVA, 4E SUSIPVAT JIVOTA NA VSI4KI KOITO GI OBI4AT ISKRENO S POTRESAVA6T SADIZAM…PATOLOGIQ E TOVA MUJ-BLIZNAK…4ARA IM E IZKLIU4ITELEN, NO KATO VSI4KO V TQX I TOI E 1 GOOOOOOLQMA NE4OVE6KA IZMAMA!!!:)))BQGAITE OT TQX. TE SA STRAXOTNI SAMO AKO GI MRAZITE I STE IM DIGNALI MERNIKA, TOGAVA POKAZVAT EDINSTVENO 4OVE6TINA-POD FORMATA NA SLABOST I STRAX I PADA GOLQMO LIZANE I PODMAZVANE…

 • Kancho // 2 ное, 2008 //

  Здравейте, аз също съм близнаци. От това горенаписано разбрах, че не съм само аз така. Разбирам, че всички близнаци сме еднакви. Всичко горенаписано ми се струва, че някои ми чете мислите и намеренията, и познава навиците ми по-добре от мен. При мен обаче има едно нещо, което не разбрах. Кой господ нареди да съм близнаци… Трябвало е да се родя август, но съм се родил 2 месеца по-рано. Не че се оплаквам. Много си харесвам зодията, но все се питам защо????

 • mirror // 3 ное, 2008 //

  Ето и една рачка, който ще каже: обичам близнаците!!! Големи говеда са понякога с тяхната безогледна незаинтересованост, готови са и най-ценното нещо, което притежават, да изхвърлят от живота си заради едната си глупост, или само и само за да се чувстват самите те комфортно и за да не изпуснат следващото си приключение – съдбата ги е поразглезила, защото им е давала все бонуси, но пък точно затова ги и обичам: около тях има свобода, движение, въздух. Често само се плъзгат покрай нещата и хората, но имат способността да ги усещат в дълбочина и когато го правят, са незаменими. Сами си признават, че не могат да обичат, но създават повече атмосфера за любов от много други уж все безкрайно чувствителни и обичащи. Какво ли би станало, ако се осмелят и да обичат:)

 • Natli // 4 ное, 2008 //

  за първи път да прочета нещо вярно относно зодиите!Приятелят ми (вече бивш) е зодия близнак, да накара ме да го обичам до полуда, но точно непостоянството е това което ни раздели, на единия ден твърдеше че ме обича а на следващия ми каза че това е края….после докато се опитвах да оправя нещата, той първо ме попита “Постави се на мое място, ако някой те обичаше толкова колкото ти мен, а ти него не, какво щеше да направиш?” а след това каза че чувствата ги има още, всичко това в рамките на 10 минути.каза, че си иска свободата и аз нямам избор….давам му я. но кажете ми как може да върнеме старото решение, старото мнение и чувство на един Близнак, как да го върна при себе си, защото не мога без този човек!!!

 • Калюшка // 7 ное, 2008 //

  А ти коя зодия си Natli ?

 • Natli // 7 ное, 2008 //

  Аз съм риби, до колкото разбрах, нямаме мн шансове заедно, според зодията, но мисля че с малко повече усилия би трябвало всичко да е наред

 • Калюшка // 13 ное, 2008 //

  Всъщност на пръв поглед изисква доста усилия и си е една доста дълга тема но все пак ще се опитам да ти дам чисто женски съвет – заложи на тайнствеността си това поне рибите го могат и това винаги ще го държи до теб .
  Гледай от време на време да има и какво да открива под това измисляй си ако е нужно и това рибите го могат . Ключовата дума да задържиш нещо толкова живо и ефирно като Близнака е ВЪОБРАЖЕНИЕ да разпалваш въображението му ….

 • Калюшка // 13 ное, 2008 //

  …. или с неговите камъни по неговата глава :) .

 • nasko // 13 ное, 2008 //

  И аз съм близнаци и зодията много си ме кефи. Повечето неща дето са написани са вярни и за мен а и за всички близнаци който познавам. И тъй като се заговори за половинки, каква е моята най добра половинка според зодиака някой знае ли? Не че мисля че това е от особено значение но просто да знам. А иначе мисля че трудно се сработваме с хора от нашата зодия защото всички искаме да доминираме, но когато се сработим нямаме равни :D :D .
  Интересно ми на колко сте повечето тук? Аз съм на 16.

 • Natli // 15 ное, 2008 //

  Мерси много Калюшка, ще действаме така от тук нататък хахх в момента сме заедно (отново) и ще гледам да направя така че дори да няма за какво да се спречкваме и такам… мерси много!

 • Калюшка // 17 ное, 2008 //

  Ами Наско ти наистина си доста малък но имай впредвид че Везните ни вадят душите , умеят ги тези неща…те

 • аз // 19 ное, 2008 //

  taka na vsichki koito ne ni ponasiat moga da kaja – da se iznasqt!:)
  Vsqka zodia si ima svoite nesuvurshenstva i tova che nqkoi e bil s nas i vruskata eprikluchila ne znachi che bliznacite sa loshi hora, sq vednaga ste se obosnova i ste kaja che po tazi logika i po tova izkriveno mislene moje sushtoto da se kaje i za ostanalite zodii, samo che de da beshe tova kriteria.Tova izobshto nemoje da e kriterii za kachestvata na dadena zodia, kamoli za takava neobqtna zodia kato nashata taka che sorry che trqbva da razocharovam nqkoi hora.No kakto vijdam ima hora koito istinski ni ocenqvat za tqh moga samo da kaja che realno gledat na neshtata:) i sa prevuzmognali nqkoi choveshki nesuvurshenstva sushto kakto sme gi prevuzmognali i nia samite bliznaci!:) haide uspeh na vsichki kolegi ot zodiata i vsichko nai hubavo vi jelaia! A na damite koito imat terzania kakvo shte se sluchi vuv vruskata im s bliznak moga da kaja samo …. nishto sigurno baby :) !

 • LaUrA // 22 ное, 2008 //

  Близнаци и Везни как ви се струва комбинацията?

 • аз // 23 ное, 2008 //

  mnogo horoskopi chetesh :)

 • Калюшка // 24 ное, 2008 //

  Чудесен роман , може и повече ако близнака прояви характер и “закове ” Везните от самото начало .

 • AZ // 24 ное, 2008 //

  AKO IMA ESTESTVENO S KAKVO DA GI ZAKOVE HAHHAHAH :)

 • LaUrA // 24 ное, 2008 //

  Приятелят ми е близнак и е много труден характер…просто е ужасно странен,трудно ми е да го разбера.Мога да твърдя дори,че е малко непостоянен; никога не знам какво мисли,не изразява чувствата си често и рядко се разнежва :Д ,но определено може да се каже,че знае как да накара една жена да се влюби в него

 • аз // 24 ное, 2008 //

  LaUrA // 24 ное, 2008 //

  Д ,но определено може да се каже,че знае как да накара една жена да се влюби в него

  i az sum suglesen !:)

 • Rosi // 28 ное, 2008 //

  Prochetoh razlichni mneniq za nas, bliznacite. Ne wsichki hubavi…
  No bih iskala da dam malko po-druga perspectiva…

  Da, protivorechivi sme i obyrkvame chesto okolnite. No okolnite ne znam dali osyznavat kolko e trudno da se spravqme sami sys sebe si. Imame nujda i ot malko razbirane, zashtoto v 97% ne celim da gi obyrkvame, prosto nie samite ne mojem da se namerim i sme obyrkani.

  Tezi nashi cherti ni kostvat mnogo… no ni davat i neveroqtni wyzmojnosti. Ako uspeem da namerim onezi bliznaci v nas, koito da se dopylnqt i postignat harmoniq, nie shte mojem da se sprawim s wsichko i da bydem po-pylnocenni i po-dobri ot wseki drug zodiakalen znak…. Nie mojem da se sprawim s wsichko v momenta, v koito se sprawim sys sebe si :) ))

  Uspeh na wsichki naistina! i kuraj, ne se davaite na momentnite obyrkvaniq. Otkriite kakwo vi obyrkva i go nadjiveite!

 • А.К. // 3 дек, 2008 //

  За бога всичко това е вярно съгласна съм, не ми харесва чувството и аз самата да не съм наясно какво точно искам, а някой друг да го очаква и да не доумява как е възможно… Никога не ми е пукало особено за момчетата, отегчават ме много бързо обикновенно. Но сега един козирог ми е влязъл под кожата и дори незнам защо…той е пълна противоположност на това което съм, аз обичам партитата, забавленията и алкохола, а той не особено. Какво мислите за тази комбинация и като цяло за момчетата козирози?

 • аз // 5 дек, 2008 //

  какво по точно те интересува за този “рогат добитак”, наречен зодия Козирог :)

 • аз // 5 дек, 2008 //

  Мнението на Роси много ми харесва определено е една олегнала млада дама!

 • Kiki // 6 дек, 2008 //

  Ами какво да ви кажа…за последно се занимавах с близнаци като бях на 14 години и помня, че много плаках по него :Д но това го дължа на тогавашната си незрялост все пак бях още дете и бях влюбена … :) ))) в момента сам почти на 20 и за мое огромно нещастие пак се надянах на близнак! и то на 16 годишен :Д:Д не знам как ще прозвучи може би не много добре спрямо мен но се влюбих в това момченце :) сохте щом го видях и той си отвори устата направо занемях! Аз съм скорпион :) типи4ен представител на зодията си сум :) обожавам спора, бързите рефлекси от ответната страна,интелектуалния потенциал и въобще почти 70% от характерните именно за близнака черти :) но останалите 30% просто ме побъркват…а именно – неяснотата! аз сам много проклет характер искам винаги да сам отгоре да властвам да усещам как всичко е в мои ръце и владея ситуацията. Обаче явно близначето ми си има други планове :Д и иска той да е отгоре :) ще видим ние тази работа :П може и да ме обърквате малко защото аз сам постоянна в желанията и вижданията си но също така сам и много ловка и мога да си противореча без дори да се усети човека с/у мен :П амбицирана съм да накарам един близнак да обича :П Някои от вас (скъпи близнаци) имал ли е връзка със скорпион и как са протекли нещата?

 • dragomir4eto // 7 дек, 2008 //

  Аз съм родена на 29.05. и искам да питам има ли значение датата за характера ти или различни ли са хората родени 05, началото на 06 и тези в края на 06 месец. бтw наско и аз съм малка на 14 съм не си само ти teen тука :D

 • аз // 9 дек, 2008 //

  има разлика, затова хората са измислили декадите:), а Кики – то оби рибата с нейната история потресен съм:)

 • HouseMusic // 12 дек, 2008 //

  mi kvo da vi kaja bliznaci sum pochti vsichko naistina e vqrno za nas dosega nikoga nesum kazval obicham te na polovinka vinagi mn burborim nikoga ne ni stiga vremeto i iskame oshte i oshte :) v momenta mn haresvam edno momiche koeto e zodia strelec i loshoto e che predi tova hodih s nai dobrata i priqtelka i za mesec se razdelih s neq prosto ne ispitvah chyvstva no tova qvno q e podraznilo i sega se pravi na sveta voda i vinagi se izmukva mn hitro ysh ychi za ispiti a znam che me haresva i as neq prosto nemoga da i priznaq a tq iska qvno tochno tova zashtoto znae kak postupih s priqtelkata i q e strah skoro ima rd i mn iskam da napravq neshto po vuprosa ta dori da i priznaq kakvo chyvstvam kum neq prosto nemoga da vzema reshenie nqkakav suvet ako mi dadete shte e syper :)

 • HouseMusic // 12 дек, 2008 //

  prosto mn qka zodiika sme no tva nai mn mrazq v zodiata che ne priznavame chyvstvata si vse se pravim na nqkakvi kakvito ne sme veselqci sme no sushto taka mojem da plachem taino :) ta dori i za film ta tyka chetoh mneniq che nemojem da obichame xaxa na koito bih se izsmql prosto tursim ideala krasota ym rust ta dori i da e burzichka diva i vesela koeto e mn rqdko sreshtano qvlenie :P mojem da obichame i to mn silno prosto nikoga ne si priznavame yporiti sme do bezbojnost koeto hich ne mi haresva ponqkoga pochti vinagi karame drygiq da go napravi vmesto nas daje sme sposobni da obichame nqkoi silno bes da mojem da si priznaem dori da vijdame che i toi ni haresva tva e nespodelena liybov chyvstvoto e prosto neopisyemo pojelavam na vseki da izjivee neshto podobno i prosto znam che nie sme sposobni i pochti vseki bliznak go e ispitval ta podhoda s nashte kamuni po nashta glava hich ne e pravilen bih kazal za nachaloto na vruzka za po kusno da kato se zapalqt nqkakvi chyvstva mn privlicha edin bliznak mackata da se pravi na zaeta i da te rqzva ot vreme na vreme a v dryg moment da go moli za laski tva krepi edin bliznak vinagi liybopiten vinagi gotov i nadahan ot neshto koeto ne razbira prosto trqbva bliznaka da te tursi ne ti nego taka toi ostava zainteresovan vinagi prosto kogato toi vidi che ti mn go obichash pochva da se otegchava i da my stava bezinteresno taka che vinagi trqbva da ste my interesni i vinagi da go durjite v naprejenie ta chakam suvet kak shte e nai dobre da postupq s tva mace che imam chyvstvoto che mai dori go obicham a neznam kak da postupq qdosana mi e zaradi priqtelkata si i neiska da se vidi s mene zashtoto ychi za ispiti samo po skype si pishem i si zvunkame kak da postupq dali da si priznaq kakvo chyvstvam i as nz no iskam do kraq na meseca da se resha da napravq neshto che ne izdurjam :) :P

 • edna ot vsi4ki // 14 дек, 2008 //

  ами да такива сме!направо сме лудетини.Аз например съм около 30 те.Е все още съм си млада.Но въпреки годините съм луда глава.Ами какво да направя.Не е от мене зодията ми е виновна.Бай!

 • ТХЕО // 15 дек, 2008 //

  хаха честно ли е — аз мислех, че само аз съм такъв интелигентен, постоянно да мисля за нещо и да имам толкова много уникални качества, а то какво се оказа — цц… ама няма, аз съм по-добър от вас :o Успехи

 • Калюшка // 17 дек, 2008 //

  Kiki , zavurshi ujasno za skorpiona kogato za posledno imashe takava kombinaciya , ne se ambicirai bliznaka haresva silata na sko i ambiciyata go vazbujda v legloto , no vuv vsichko drugo burzo ya useshta i se otchujdava svetkavichno .

 • Калюшка // 17 дек, 2008 //

  da ne govorim za chustvata kudeto za da mu otgovori nyakoi tryabva da bude samata chistota

 • WitchCraft // 18 дек, 2008 //

  Някой може ли да каже нещо за конбинацията жена Лъв и мъж Близнаци?Благодаря предварително!Приятелят ми е зодия Близнаци и направо понякога ме изкарва извън релси понякога не мога да го разбра какво изобщо иска и дали това е да бъде с мен,защото понякой път се даржи толкова студено…Твърди,че много ме обича,но когато имаме кавги той веднага е готов да си тръгне и да се отрече от всичко било то чувства,неща които ми е казвал доскоро и т.н…

 • леонора // 25 дек, 2008 //

  много зависи от асцендента, десцендента и луната… Аз съм стрелец, с асцендент Близнак и луна в Рак.. знаете ли , колко е трудно да се разбера …. Много трябва да се чете и информира човек, за да разбере себе си… Основното е асцендента…!!! Иначе съм била с мъж Близнак…ха ха чудехме се кой кого ще излаже …бе6е мн забавно … много секс има в тези мъже … ;)

 • Гал // 29 дек, 2008 //

  А какво мислите за близнаци и телец ,направо не знам,понякога си мразя зодията адски много,защото той телеца ме мрази вече,казва че нямам чувства,но просто се променят не зависи от мен,опитвам се да се променя ,но не става той вече не ми вярва и не ме разбира и заради тая нерешителност много си патя ,направо не се разбирам понякога,мога в рамките на 5-10 минути да се смея искрено и да ми стане наистина много тъжно, точно заради тая бърза промяна хората мислят че съм безчувствена и той мисли така,но не съм просто бързо се променя едното с другото чувство.Предлагам да направим клуб близнаците и техните проблеми с другите зодии(след малко може да си помисля,че написаното от мен е тъпо),а най-много със стрелец съм се разбирала,весело ни е било ….

 • Largo // 10 яну, 2009 //

  Близнаците са една изключително интересна зодия. Мечтателни, с дар слово, омайни… Любопитни и любознателни, лесно харесват различното, но за съжаление са твърде непостоянни за да навлязат в истинските дълбини на познанието и същината.
  На тях самите им е трудно да се справят с двете личности в себе си. Интересното е че почти винаги тези две личности в тях, са пълна противоположност. Едната е изключително романтична, витална, съпричастна и състрадателна – изобщо изпълнена с ангелска добродетел. Другата – избухлива, ревнива, недоволна, ехидна, заядлива, порочна и интригантска. Повечето близнаци не умеят да се дистанцират от втория човек в себе си и често си патят от това. Трудно задържат партньорите си и немалко хора от тази зодия имат по няколко брака. Създават впечатление за несигурност и разпиляност, като преминават от едно състояние в друго, а най-често – накъдето ги отвее вятърът. Те са като децата. Забравят обяда или вечерята залисани в поредната игра и когато огладнеят, за съжаление масата вече е прибрана и пирът приключил. Покажете им нещо непознато, нещо различно и са готови да хукнат, зарязвайки всичко само и само да го вземат. Вземат ли го – разбират, че не е чак толкова интересно. Прибират си го като трофей и забравят задълго. Когато се сетят отново, че нещото им трябва – посягат към него, но напразно, няма го. Тогава се започва великото търсене. Не им дава мира това, че нещо което са имали им се е изплъзнало и вече не е тяхно. В такива моменти стават много изобретателни в опитите си да върнат изгубеното. Често обаче правят грешки именно тук, защото пускат в действие (съвсем несъзнателно) втория, по – лошия близнак. И вместо с чисто сърце да отидат при човека и да споделят болката и грешката си, те правят обратното – използват прикритост, преследване, недомлъвки, понякога интригантстват, избухват и нападат. Те често не разбират, че любовта не е даденост. Тя се заслужава и храни с постоянство, отговорност и отношение. Другият човек също има чувства и очаквания най – вече за близост, топлина и постоянство. Близнаците страдат много дълго след приключила връзка. Не понасят мисълта, че са ги напуснали, но за съжаление не могат да отсяват ситуацията и да си вземат поука и повтарят същите грешки до безкрай.

  “Poдeнитe у тaя зoдия ceкa paбoтa я въpшaт пo двa пъти, aмa фaйдa пaк нeмa. ” – шопски зодиак.

 • Калюшка // 15 яну, 2009 //

  1. Напиши името на човек от срещуположния пол.
  2. Kой е любимият ти цвят от тези: жълт, черен, червен, син или зеленo
  3. Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я.
  4. Месецът ти на раждане.
  5. Kой цвят харесваш повече – черно или бяло
  6. Напиши името на човек от същия пол като теб.
  7. Любимото ти число
  8. Калифорния или Флорида
  9. Kое харесваш повече – езерото или океанът
  10 .Напиши желание.
  НАДОЛУ

  Отговорите:
  1. Това е името на човека, в който си истински влюбен.
  2. Ако си избрал:

  Червено – ти си жив и изпълнен с любов;

  Черен – ти си скромен и агресивен;

  Зелен – твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие;

  Син – ти си човек със спонтанен характер;

  Жълто – ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.

  3. Ако инициалът ти е:

  А- – имаш много приятели и любов в живота;

  Л-Р – опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне;

  С-Я – обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.

  4. Ако си роден през:

  Януари-Март – годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, в който не си очаквал;

  Април-Юни – ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго;

  Юли-Септември – ще имаш незабравима година с много промени;

  Октомври-Декември – годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа.

  5. Ако избереш:

  Черно – животът ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях;

  Бяло – ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш.

  6. Това е най-добрият ти приятел.

  7. Това са броят на близките приятели, които ще имаш в живота си.

  8. Ако избереш:

  алифорния – обичаш приключенията;

  Флорида – романтична душа си.

  9. Ако избереш:

  Езерото – верен си на приятелите си и си малко резервиран;

  Океан – ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.

  10. Желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час.
  tova e edna gledanka

 • dimkata // 20 яну, 2009 //

  самият факт, че има толко кометари за нас (и аз съм дева) свидетелства за интерес. може и да се дължи на несполучливите опити на много дами да ни разберат, имайте повече търпение и се научете да давате без да ви се поиска, и мъжът дева ще ви се отблагодари – ние мразим користта. сигурно мн неща казани са верни, по себе си съдя, и по други – и какво от това – девите са добри

 • dimkata // 20 яну, 2009 //

  сорка, тва горното не е за тук (wasntme)

 • BoSsSeX // 26 яну, 2009 //

  Tova koeto pro4etoh po gore … pi6e6e “bliznacite sa bez4ustveni kogato zagubqt blizikiq si kazvat awe ko da se prai slu4va se ” ima momenti v koito nemoje6 da zapla4e6 .. no!!! ima i momenti v koito .. bliznaka … moje cqla ve4er da ne moje da se spre i to za nay malkoto ne6tu … moje bi edin 4ovek … edna istoriq … edna lubov .. !!
  Az s16to s1m zodiq bliznak i s1m bliznak !!!

 • Blizna4ka3 // 6 фев, 2009 //

  Всичко написано горе е вярно… Аз съм тази зодия и мога да кажа, че съм способна постоянно да променям и външния си вид и поведението си. Никога не съм една и съща. Сякаш постоянно играя театър и винаги имам различна роля, само че винаги съм искрена – не се преструвам.

 • joy // 18 фев, 2009 //

  най-непостоянните и ужасно безотговорни хора са близнаците.

 • meliana // 19 фев, 2009 //

  абсолютно всичко,което 4ета сега е вярно за добро или лошо..опитвам се да се опозная от толкова много години и винаги не успявам..винаги всичко се променя..залитам постоянно в някакви крайности, гоня непрестанно някакви цели с огромно желание и себеотдаване..докато не ги стигна или просто ми доскучеят, тогава пак идва нещо ново..да искрена съм, но никога не знам за какво се боря, коя съм аз
  еднообразието е най-лошото, еднкава среда, еднакво ежедневие..хора..това ме убива..търся, не спирам да търся…но не знам все още какво точно..зодия близнаци…всички ли сме такива???!

 • Maj // 21 фев, 2009 //

  Съжалявам но никога повече с жена блзианци!
  Аз съм мъж риби и и имах(така си мислех) прейрасна и мн страстна връзка с жена блзианци.
  Всичко беше супер, чуствата бяха мн силни и от 2-те страни.
  Тя бепе луда по мен-казваше ми че ме обича безумно и не може без мен, че съм най страхоътния мъж с който някога е била, че иска да се ожени з амен и да има е деца.
  Аз и повярвах защото аз съм такъв-щом го кажа значи го мисля!
  И изведнъж оп, без никакво предизвестие, без да сем се карали или имали проблеми, тя се дистанцира-престана да дига телефона, не отговаряше на sms ми.
  какво ли не опитах но напразно, страдах ужасно а в нея нямаше никава реакция- все едно изведнъв от прескрасна обичаща жена беше станала буца лед!
  Предупреждавам Ви-ако се знаимавате с блзианци, мноооооого внимавайте.
  Ще ви разбият сърцето и няма да разберете откъде Ви е дошло..

 • wowar // 22 фев, 2009 //

  Не ми е ясно как може да обсъждате всички близнаци под общ знаменател всеки е различен и идентичен всеки до някаде отговаря на това описание Обаче не всеки е близнак

 • Една от многото // 13 мар, 2009 //

  Аз пък си мислех ,че относно чувствата само аз не съм наред…но като прочетох всичко това се успокоих…не сме сами….така : важното е КУПОН ДА СТАВА….но все пак и ние имаме сърца..

 • cancer // 17 мар, 2009 //

  aaa,imah neblagorazymieto da byda s muj bliznaci.
  Vqrno e,4e sa sta6no gotini,obaqtelni,privlekatelni,divi,energi4ni,no i mnogo protivore4ivi.hem te sa re6ili da sa s teb,a posle im 6tykva drygo.i ako vqrvame na zodiite,rak i bliznaci ne si pasvat(vupreki 4e sestra mi,nai-blizkiqt za men 4ovek e bliznaci).az ostana s vpe4atlenieto,4e adski se strahyvate ot vruzki,za smetka na tova ste tolkova sexyalni!!!ponqkoga imam 4yvstvoto,4e 4etete misli ili pone tova koeto pokazvat o4ite na drygite.artisti4ni i s bogato vuobrajenie,kakto i mnpogo strastni,no dokato ne preodoleete strahovete si ili bezrazli4ieto si,6te ni e trydno na nas,kotio vi obi4ame:)

 • kalin demona // 18 мар, 2009 //

  4etoh vsi4ki komentari i harakteristikite gore i kvo da vi kaja vsi4ko si e….istina ,koeto malko me pouspokoqva tyi kato i az neznam kavo to4no iskam nbo postoqnno tarsq ne6to verno imam 4ar no burzo mi omrazvat prosto ne moga da jiveq ednotipno vinagitrqbva da imaiznenada raznoobrazie ina4e se oteg4avam nikoi bliznak ne bi priel da mu se ograni4ava svobodata tyi kato tova ni ubiva

 • kalin demona // 18 мар, 2009 //

  da si dovyrsha misylta horata ni haresvat no ne ni razbirat az mn obi4am da se zabavlqvam i sum super luboznatelen informaciqta e orujie mnogo mrazq ograni4eniq hora zakosteneli bez vuobrajenie vsqkakvi pregradi pravila ili ramki no naistina trudno e da si bliznak nikoga ne si napulno 6tastliv vinagi ima ne6to koeto ne ti dostiga kum koeto se stremish problem e i tova 4e ednovremenno haresvame nqkolko 4oveka no ne go pravim naro4no prosto naistina vijdame ka4estvata vyv vsi4ki i e ujasno trudno da izberesh samo edin verno e i 4e sme malko strahlivi trudno vzemmame resheniq no puk sme mn guvkavi kato obob6tenie vseki koito poznava bliznak nema da sku4ae nie sme na zemqta za da napravim jivota interesen

 • радост // 24 мар, 2009 //

  Готини сме да,умни,чаровни…но както всички имаме много недостатъци,но мисля че поне при нас се компенсират с други прекрасни качества,за разлика от някои консерви от зодиака!Искам да знам за мъж и жена Близнаци какво ще кажете,защото ми е много странно и всъщност несигурно с човек от моята зодия :? Благодаря предварително :)

 • змей пв // 25 мар, 2009 //

  късат ли нерви жените а?

 • kisosoft // 6 апр, 2009 //

  обичаме да маниполираме околните
  борим се независимо какво е дали жена или кауза но щом я спечелим губим интерес
  да умни сме но в повечето случаи спорим само за да има спор
  да честни сме но само ние си знаем кога защото винаги играим някаква роля
  да можем да сме верни и сме верни само на себеси
  понякога дори и това ни е трудно
  ако има някои които все още си мисли че сме супер то е просто защото е попаднал в мрежите ни ако се чудите все още дали наистина съм близнак просто прочетете още веднъж това което съм написал и това ако не са думи на двуличник то зачи аз просто съм самокритичен хи хи хи

 • Алекс // 7 апр, 2009 //

  Жена Близнаци, с асцендент Стрелец съм и намирам и от двете зодии в себе си – любопитство, любознателност, комуникация, амбициозност, търсещ истини и т.н. Дразня се понякога на непостоянството си, но се улавям в такива моменти и се коригирам, поне до колкото мога. Губя интерес бързо и търся нови предизвикателства, но пък в любовта – винаги съм била в дългогодишни връзки !!! Това постоянство обаче бива приключвано от загуба на интерес и довежда до край, винаги аз го слагам :( Бих казала, че се разбирам с всички зодии, най-близки хора са ми Девите за жени и Раци за мъже. Постоянен партньор /съпруг/ – Телец!!! Как стана така и аз не знам, но на цялата ми хаотична и търсеща природа, това е човека свалял ме най-бързо на земята и с най-много принципи, които при мен липсват. В случая намерих идеалния баланс. А на него със сигурнос не му е скучно, както и той самия казва :)