Public Republic Art Studio

Public Republic по телевизията!

1 април, 2007 от · 7 Коментара

Важно съобщение!

stop.jpg

Днес, от 18.45 часа (българско време – 19.45) по немската телевизия RTL в предаването RTL Aktuell Weekend ще бъде представена България по повод 50 години от създаването на ЕС и приемането на новите членки. В него ще бъде включен репортаж за нашето електронно издание Public Republic!

Радваме се за този успех!

Рубрики: Frontpage · Новини

Етикети:

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

7 Kоментара за сега ↓

 • vasia // 1 апр, 2007 //

  Това е повече от радостно!Нека да се поздравим всички,които сме докоснали душите си чрез този сайт!Днес е Цветница-нека се възроди българския дух,както природата се преражда и повтаря цикъла на своето раждане всяка пролет.

 • el nin0 // 1 апр, 2007 //

  Току-що ми се обадиха от Белия дом, че президент Буш с нетърпение очаква предаването и е помолил NBC, CIA и FBI да се включат директно и да го излъчват специално за Куба, Северна Корея и Иран.

 • Victor // 1 апр, 2007 //

  Здравейте, приятели! Може ли да запишете репортажа на CD, тъй като няма да имам възможност да го гледам! Благодаря и поздравления за успеха на Public Republic!

 • Vanya // 2 апр, 2007 //

  Вързах сеееееееееееееее! Най-чистосърдечно и от все сърце!
  И за миг не се усъмних, че е първоаприлска шега, което автоматично ме превръща в рибок №1 на сайта, но и… защо пък не – Амин, дай Боже! Човек (сайт) е толкова голям, колкото големи са мечтите му – нали, Admin?

 • Администратор // 2 апр, 2007 //

  Точно така – сайтът е толкова голям, колкото са мечтите му …

  Но знам със сигурност, че за отличието “Рибок Nr.1″ има още няколко сериозни кандидати – да видим, дали ще заявят официално и честно “кандидатурата” си тук на сайта…

  Хайде на всички – усмивки!…

 • Milenka // 4 апр, 2007 //

  Всички се вързахмееее! Защото винаги сме ти вярвали, мила Natalie! Усмивки! Зеле!

 • vasia // 6 апр, 2007 //

  Ама ми отива да съм лапни шаран! Признавам си – вързах се, но не си оттеглям поздравленията към всички, които се срещат в този сайт. Просто е въпрос на време – приемете, че съм ви поздравила в аванс.
  Желая ви весели великденски празници!

Коментирай