Public Republic Art Studio

Хамбург или любовта от пръв поглед

17 март, 2007 от · 9 Коментара

Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Бих отговорила, без да се замисля – да, безрезервно. Има не само хора, но и градове, в които човек се влюбва от пръв поглед. Такъв за мен е Хамбург – един северен немски град, за който не мога да пиша безпристрастно.

Онова, което ме омагьоса от първата ми среща с него, беше водата – тя е просто навсякъде. Река Елба с пристанището, езерото Алстер и мостовете, които са повече, отколкото във Венеция, лебедите и лодките, които са част от една незабравима синя приказка.

ezero2.jpg

За този красив пристанищен град, за зеленината и синьото му вълшебство, за мястото му на “вратата към света”, за живота и за славата му на метрополитен център ще разкажем с няколко думи в следващи статии. Сега предлагам да се докоснем до магията на Хамбург чрез панорама от снимки, в които са уловени няколко мига от неизтощимия чар и привлекателност на северния град.

Hamburg_Rathaus2.jpg

alster3.jpg

alster4.jpg

lebed.jpg

Yachthafen.jpg

Alster6.jpg

lodki.jpg

korabi.jpg

alster5.jpg

alster.jpg

alster2.jpg

pristaniste_Hamburg.jpg

Рубрики: Frontpage · Lifestyle · Около света

Етикети:

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

9 Kоментара за сега ↓

 • Julia-S // 17 мар, 2007 //

  Всеки човек трябва за себе си да открие пространството на любовта. Радвам се за теб, Natalie, че си го направила. Благодаря за красивите снимки!

 • Milenka // 20 мар, 2007 //

  Благодарим ти, мила Nataliе, за красотата на тази твоя любов от пръв поглед! Накара ни и ние да се влюбим! Така че…скоро ти идваме на гости! : )

 • vasia // 1 апр, 2007 //

  Предизвикваш ме да дойда и да видя всичко “на живо”! Сега разбирам, защо ти е добре в Хамбург. Определено този град ти отива, Natalie!

 • snejana // 15 авг, 2008 //

  Имах нужда да видя тези снимки, защото ми предстои да живея в този град. Благодаря ти, Natalie!

 • slavko // 28 окт, 2008 //

  Има ли работа в Хамбург, natalie?

 • Boyan // 9 яну, 2009 //

  Да, Хамбург е един невероятен град. Няма една невярна дума в написаното за него, а могат да се кажат още доста.

 • Rita // 15 апр, 2011 //

  Прекрасно е леко да се потопим под повърхността на нещата за да открием свят, в който от пръв поглед сърцата се разпознават в огледалото на очите!

 • petia dikova // 24 авг, 2011 //

  Zdraveite :)

  Работя в телевизия бТВ и ще имаме командировка до Хамбург. Бих искала да се свържа с Natalie, за да направим репортаж за нея. Бихте ли могли да ми помогнете?

  Предварително ви благодаря,
  Петя

 • Natalie // 25 авг, 2011 //

  Здравейте, благодаря за интереса. Бихте ли се свързали на редакционния mail: [email protected]. Благодаря и сърдечни поздрави.

Коментирай