Public Republic Art Studio

Чантата като обект на желание

21 януари, 2007 от · Няма коментари

4anta_zlatna.jpg
Снимка: marcodede

Чантата е неизменен спътник в ежедневието. От една страна е необходимост, удобство и практичност. От друга – култов аксесоар, фаворит, който привлича с красивия си моден дизайн, със своеобразния си блясък и умение да допълни всеки тоалет, без от това да загуби ни най-малко от индивидуалността си.

Модните тенденции през зимния сезон 2007 позволяват по-голяма свобода при избора на чанта, както в предпочитание на форма и големина, така и на цвят.

Модерни са големите размери – тип XXL, но и малките симпатични чанти.

Освен безспорното първенство и практичност на естествената кожа като материя, изкуствените материали в разнообразни цветове също си пробиват сигурно място напред.
Съперници на класическия вариант в черно през зимния сезон са цветове, които създават настроение и контрастират на сивото и мрачното време.

Сред най-предпочитаните цветове като алтернатива на черното се налагат червеното и кафявото, маслинено зеленото, както и по-екстравагантните – цикламено и розово в различните им нюанси.

4anta2_small.jpg

Безспорен фаворит на модата през този сезон са чантите с животински мотиви. Леопардовата шарка е на първо място в класациите, интересни са зебровите и тигровите шарки, както и останалите представители на афро-тенденцията.

Незабравими са моделите чанти на Prada и Louis Vuitton, чиито дизайнери съчетават леко неспокойната леопардова шарка с едноцветна естествена кожа.
Красив вариант на зимната модна тенденция са чантите от конски косъм и от кожа на планинска коза. Освен вкус на истинска и романтична зима, те даряват усещане за топлина и неповторимост.

Едва ли има жена, която може да устои на изкушението на модерния както за облеклото, така и за аксесоарите златист цвят. Това със сигурност е начин да излезете от сивотата на зимата и да съхраните своя индивидуален и младежки стил, като му придадете нотка на изтънченост и блясък.

Рубрики: Lifestyle

Етикети: , ,

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

0 Kоментари за сега ↓

  • Още никой не е коментирал. Бъди първият!

Коментирай