Public Republic Art Studio

Статуси на регистрираните участници

21 октомври, 2006 от · 1 Коментар

Правата на регистрираните участници са следните:

Участник/Регистриран потребител: няма право на достъп до админ-панела.

Репортер (в момента автоматично се получава този статус при регистрацията): може да състави статия, но тя ще бъде запазена като чернова и може да бъде публикувана само от редактора. Има достъп само за съставяне на статии и до профила си.

Автор: може сам да съставя, коригира и публикува своите статии. Не може да публикува статии на репортери. Има достъп само за съставяне на статии и до профила си.

Редактор: може да пише, коригира и публикува както свои, така и чужди статии. Може да съставя и публикува страници. Може да полага и редактира връзки. Няма достъп до “техническите” панели.

Администратор: има всички права.

Рубрики: Редакция

Етикети:

Прибави страницата Public Republic към фаворити
Artnovini

1 Kоментар за сега ↓

  • nezvan // 14 юни, 2008 //

    Мисля, че в така описаните статуси на участниците (не- и регистрирани потребители на сайта) липсват два по-низши – 1. КОМЕНТАТОР: автоматично се получава този статус при отговор на рубриката “Коментирай!” Може да състави само коментар, без достъп до съставяне на статия (в чернова) или до профил, докато не се регистрира (при регистриране ползва потребителско име вместо никнейм). 2. ЧИТАТЕЛ: автоматично се получава този статус при влизане в сайта “Public Republic”. Може да промени статуса си във възходяща посока – коментатор (при отзив), репортер (при съставяне на статия в чернова), автор (при съставяне и публикуване на статия), редактор (при съставяне и публикуване както на собствени, така и на чужди статии). Изключва се достъпа му до статуса “администратор”.
    Не би било зле да се помисли за хипервръзка между коментаторите в сайта – т.е. за по-лесна навигация при необходимост от тяхна страна за директно общуване в сайта.

Коментирай